Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
69
Filmadatlap
 
197
Szereplők
3
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
papaja   2017. 01. 07.

Nagyon hullámzó volt az egyes részek minősége, volt, mikor végigunatkoztam az egészet, de volt olyan is, hogy a rettegéstől odafagytam a fotelba. Ami a legizgalmasabb volt belőle, az az intro, engem néha jobban megrémisztett mint maga a filmbeli téma.

 
cvölf   2016. 09. 03.

Számomra ez az X-akták gyengébb variációja volt.


 
Stiff   2016. 01. 08.

Remek misztikus sorozat, amin felnőttem, és el sem tudtam volna képzelni, hogy közben valaki nem csinálja össze magát a félelemtől. Aztán később rákaptam az X-Aktákra, akkor már éreztem, hogy bár nem volt rossz, ez még messze volt az igazi borzongató rettegéstől

Lloyd Bridges
Beau Bridges
Sofia Shinas
William Sadler
Sofia Shinas
William Sadler
Sofia Shinas
 
Nem szükséges hozzá eltökélt horror, vagy sci-fi fanatikusnak lenni, hiszen nem csupán a téma szerelmeseinek szól, hanem mindenkinek, aki szórakozásra, kikapcsolódásra vágyik egy háromnegyed órás sorozat epizód segítségével. több»
 

Ezt a sorozatot, Végtelen határok címmel sugározták Magyarországon.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.