Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
82
Filmadatlap
 
63
Szereplők
5
Vélemények
178
Képek
10
Videók
Castle Rock
 
Jake   2018. 12. 30.

legújabb vélemény

Castle Rock ismerős város már a Stephen King rajongóknak. Számtalan történet született itt, ezúttal megjelenik a Gonosz, aki minden emberből felszínre hozza a benne rejlő legrosszabb, legagresszívebb, legsötétebb tulajdonságát. Minden egyes részt vártam, egyetlen évadból áll csupán. Azt kaptuk Stephen Kingtől, amit vártunk, lélekturkálást, a sötét oldal mesteri bemutatását, bár voltak olyan részek, amikor elvesztettem a fonalat, a jó és a rossz megcserélődik minden előzmény nélkül, valamint a visszaemlékezéses epizódok elég vontatottak voltak. Mindettől függetlenül a story remek, vannak benne váratlan fordulatok és megdöbbentő események, összességében tetszett.

 
indingo   2018. 09. 01.

Stephen King imádja a börtönt, mint helyszínt. Lassacskán építkező, de érdekes sorozat.


 
VvV   2018. 08. 09.

Nem egy pörgős, de még is nagyon leköti az ember figyelmét. Tipikus Stephen King.

 
Mia1982   2018. 08. 22.

Nagyon féltem, hogy gagyi lesz, erre kaptam egy lassú lefolyású, kiváló sorozatot!

 
Vonyc   2018. 08. 18.

Minden egyes rész végén nézni akarod a következőt! Kevés amerikai sorozat van, ami igazán ki van dolgozva szerintem, de ez végig hozza azt a feszültséget amit az első rész ad. A karakterek is mind egyediek, a színészek is el lettek találva a szerepre. Bill Skarsgard (Ugye tudjuk, ő volt az 'AZ'-ban Pennywise, a bohóc) pedig...meg sem kell szólalnia, a hideg futkos tőle a hátadon :D

Bill Skarsgård
 
Abrams és King azzal játszanak el, hogy a King által teremtett világban minden misztikum és minden szörnyűség gyújtópontja Castle Rock, ami voltaképpen nem is különbözik realitásainktól – vagyis nehéz lenne különbséget tenni fantázia és valóság között a város esetében. Maga a város erős szimbolikát működtet, mi több felfogható társadalmi kommentárként is, ami King-től abszolút nem idegen. A város nem választható el a lakóitól, így a civilizációtól sem, e szerint tehát minden borzalom a civilizációból ered. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.