79 Castle Rock  (2018)

Üdvözlünk Castle Rock városában, ahol bármi megtörténhet, amely egy Stephen King regényben megtörténhet. A kult író történetei ihlette antológia sorozat visszatért!.

Vadonatúj történettel tér vissza a Stephen King hátborzongató univerzumában játszódó sorozat, mely a Maine állambeli Castle Rocknevű kisvárosban játszódik. A sötét erdők között megbújó, kitalált település visszatérő helyszíne a világhírű horroríró rémmeséinek (A holtsáv, Cujo, Hasznos holmik, Tortúra és mások). A második évadban az egymással harcoló klánok közötti ellenségeskedés a tetőfokára hág, amikor feltűnik Castle Rockban Annie Wilkes – a Tortúrából ismert pszichopata nővér a pokolból.

Főszerepben az Emmy-díjra jelölt Lizzy Caplan (Masters of Sex, Szemfényvesztők 2., Cloverfield, True Blood – Inni és élni hagyni), az Oscar-díjas Tim Robbins (A remény rabjai, Itt és most, Titokzatos folyó), az Emmy-díjra jelölt Paul Sparks (Gengszterkorzó, Kártyavár, A legnagyobb showman) és az Oscar-díjra jelölt Barkhad Abdi (Phillips kapitány, Szárnyas fejvadász 2049).

A sorozat első 3 része már elérhető, a szinkronos premier november 15-én lesz az HBO-n.