Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
88
Filmadatlap
 
69
Szereplők
3
Vélemények
21
Képek
2
Videók
Deadwood
 
Gwen   2015. 04. 29.

Soha nem sajnáltam annyira, hogy elkaszáltak egy sorozatot, mint a Deadwood esetében. Ezért tényleg nagy kár volt, nálam mindig helye marad a top3-ban, tényleg csak azt tudom mondani, hogy aki ezt nem látta, nem látott semmit.

 
tamas84   2015. 02. 25.

Semmi kétségem afelől, hogy a Deadwood minden idők egyik legjobb sorozata. Iszonyú erős karakterek, remek atmoszféra, és egészen brutális történet. Nem is tudom mihez hasonlítani, egyszerűen zseniális, de minden perce.


 
jazzy   2014. 11. 19.

Rendkívül mély és emberi drámákra fókuszáló sorozat volt a Deadwood, szerintem kicsit méltatlanul el is felejtették sokan, vagy csak simán nem is látták. Vétek lenne kihagyni!

Alice Krige
Sarah Paulson
 

A legtöbb sorozatbeli karaktert valós személyek alapján írták meg (Al Swearengen, Sol Star, Reverend Smith, a Metz család, Wild Bill Hickock, Calamity Jane, Jack McCall).

(hp)
 

A "fuck" és különböző alakváltozatai 2980-szor hangzanak el a sorozat teljes játékideje alatt.

(hp)
 

A Deadwood történetet 1876 és 1877 között játszódik.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.