Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
NA

Tönkretehetlek (2020)

I May Destroy You
Filmadatlap
 
26
Szereplők
2
Vélemények
1
Képek
3
Videók
 
bart   2020. 06. 08.

legújabb vélemény

Érdekesnek tűnik, bár van egy olyan érzésem, hogy csak felvezetni próbál valamit, ami majd a további évadokban bontakozik ki igazán. A karakterábrázolás zseniális, már az első epizódoktól nagyon jól átgondolták, hogyan lesz Arabella valakiből egy egész más személy. Mondjuk azonosulni nem igazán tudtam vele, sajnálatot sem érzek iránta, inkább csak külső szemlélőként figyeltem a történéseket. Érdemes tenni egy próbát a sorozattal, a témája izgalmas, nem a megszokott sorozat-sablon, és valóban látszik rajta, hogy nem kis munka van mögötte.

 
Fidos   2020. 06. 07.

Eléggé a hatása alá kerített, sokat gondolkodom rajta, mire utal valójában a címe. Kit takarnak a benne szereplő névmások? A támadó teheti tönkre a főszereplőt? Esetleg a főszereplő a támadót? Vagy a saját belső énjét? Lehet, mire az utolsó részt is megnézem, megkapom a választ. az biztos, hogy csak ajánlani tudom; igaz, hogy egyre több film készül a nemi erőszakról, Michaela Coel azonban valóban döbbenetes merészséggel beszél erről a kényes témáról.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.