Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
83%

Tönkretehetlek (2020)

I May Destroy You
Filmadatlap
 
26
Szereplők
4
Vélemények
1
Képek
3
Videók

Galéria (1)

Videók (3)

 
pucedli   2020. 07. 19.

legújabb vélemény

0

Oké, ez a sorozat egyszerűen ultrabrutális, nagyon erős idegzetek kellettek hozzá, de megérte, mert mégha egy durva élmény is az egész, nagyon fontos témát feszeget, amivel szerintem nem árt szembesülnünk.

 
bonanno1222   2020. 06. 07.

0

Eléggé a hatása alá kerített, sokat gondolkodom rajta, mire utal valójában a címe. Kit takarnak a benne szereplő névmások? A támadó teheti tönkre a főszereplőt? Esetleg a főszereplő a támadót? Vagy a saját belső énjét? Lehet, mire az utolsó részt is ... több»

 
vazul   2020. 06. 09.

0

Az igazat megvalva én néhol túlzónak éreztem, és inkább amolyan hatásvadász elemekkel igyekeztek kitülteni az ötlettelen részeket. Ez nem vált a javára, mivel nekem nagyon hamar lelepleződött az egész.

 
Noemi   2020. 06. 08.

0

Érdekesnek tűnik, bár van egy olyan érzésem, hogy csak felvezetni próbál valamit, ami majd a további évadokban bontakozik ki igazán. A karakterábrázolás zseniális, már az első epizódoktól nagyon jól átgondolták, hogyan lesz Arabella valakiből egy egé... több»

 
Az I May Destroy You egy fordulatos, jól kitalált történet, amelynek megvolt a potenciálja, hogy sokkal jobb legyen, és bár az első évadban valahol egy kicsit mintha elcsúszott volna, megérdemli, hogy legyen folytatása. több»