68% 28 szavazat
Twisted Metal

Twisted Metal

Twisted Metal
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
45
Szereplők (45)
10
Képek (10)
2
Videók (2)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
Lejátszás
Gyula  

Sorozat áttekintés

1. évad (2023) - 10 epizód

Hol nézheted

Anthony Mackie
Anthony Mackie
Stephanie Beatriz
Samoa Joe
Anthony Mackie
Stephanie Beatriz
Anthony Mackie
Neve Campbell
Stephanie Beatriz
Thomas Haden Church
Anthony Mackie
Samoa Joe

FILMINFÓ

Egy motoros srác új esélyt kap egy jobb életre, de csak azzal a feltétellel, ha egy titokzatos küldetés keretében sikeresen kézbesít egy csomagot egy posztapokaliptikus pusztaságon keresztül.

(szarka84)

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2023.07.27. | HBO Max (2023.09.06.)

KULCSSZAVAK

 
2023.09.19 aliasteáscsésze Nézhetetlen

legújabb vélemény

Soha nem értettem

Miért tartják jónak, humorosnak, szórakoztatónak az ilyen szemetet az emberek? Még egy dolgot nem értek. Miért adnak pénzt producerek nézhetetlen „alkotásokra”? Annyi helye lenne a kidobott pénznek. Megvallom őszintén, egyetlen pozitív dolgot sem tudok felhozni az éppen aktuális fekete Amerika kapitány filmbéli alakításaiból. Ez sem ad egy csillagot sem hozzá. Komoly betegségben szenvedhet az, akinek ez tetszik.

0
 
2023.09.12 Tonyka

Meglepetés, de csak ha nem adod fel az elején

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Félve álltam neki, tudtam, hogy egy játékadaptáció, bár sztem sosem játszottam vele. Bemutató alapján a Halálfutam című Jason Statham-film ugrott be. Szóval hasonlót már láttam, nem lepett meg az autóra szerelt géppuskás, rakétás aprítás. Kíváncsi vo... Teljes kritika

0
 
2023.08.03 VérAlex

Remek humor és erőszak - egyszóval minden, amit ennek a játéknak az adaptációjától vártam volna. Le a kalappal, remélem megéli a folytatást.

0
 
2023.09.06 Gyula

Abszolút szórakoztató, agykikapcsolós, hamisítatlan brutális szórakozás - amilyen a játék is volt annak idején. Meglepően jól sikerült adaptáció, csak ajánlani tudom.

0
 

Carl és Jamie Roberts a Twisted Metal játékok Outlaw karakterein alapulnak.Szerző: Hupka Adrián

#1
 

A kód, amellyel John Doe a járművét működteti, és amelyet a második epizódban hangosan kimond, a Twisted Metal 2-ben a korlátlan életerő feloldásához használt kód: L1, R1, Fel, Le, Bal, Jobb, Jobb, Jobb, Bal, Le, Le, Fel.Szerző: Hupka Adrián

#2