Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
91%
Filmadatlap
 
31
Szereplők
6
Vélemények
11
Képek
2
Videók
Love Life
 
HannaK   2020. 09. 20.

legújabb vélemény

A másik fél megtalálásához rögös az út, ami elvezet. Ezt a főszereplő is megtanulta, amikor már azt hitte az igazival ébred reggelente rá kellett döbbennie, hogy tévedett.

 
Greeta   2020. 08. 27.

Egy nap alatt bedaráltam a sorozatot. Rövid és pörgős részek követték egymást és a főszerepben mi más lehetne mint a nagy ő megtalálása, aki a legváratlanabb pillanatokban toppanhat be az életünkre.


 
indingo   2020. 08. 21.

Helyes kis pörgős, romantikus sorozat, bár a legvége a nagy ő megtalálása picit egyszerű volt és összecsapott.

 
Batman   2020. 05. 28.

Nem tagadom, imádom Anna Kendrick stílusát, így szerintem bármiben is bukkan fel, az nem lesz egy rossz film vagy épp sorozat. A Love Life a maga nemében egy kissé keserédes, ugyanakkor kellemes hangulatú sorozat, ami remek kikapcsolódást kínál. Csakis ajánlani tudom!

 
Kovacs   2020. 05. 26.

Nagyon magával ragadó, a karaktereket szinte első pillantásra megkedveljük. Az egész történet olyan, mintha Anna Kendrickre szabták volna, nála hitelesebb színésznőt erre a szerepre el sem tudnék képzelni.

 
Happymami   2020. 05. 23.

Érdekes próbálkozás ez a sorozat, de az első rész alapján egy kicsit gyengécskének éreztem. Azt olvastam róla, hogy nem pusztán Darby szerelmi kalandjait fogja bemutatni, csak úgy, céltalanul, hanem a szerelmi élete "evolúciója" bontakozik ki a végér... több»

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.