Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
88
Filmadatlap
 
31
Szereplők
3
Vélemények
11
Képek
2
Videók
Love Life
 
tbelina29   2020. 05. 28.

legújabb vélemény

Nem tagadom, imádom Anna Kendrick stílusát, így szerintem bármiben is bukkan fel, az nem lesz egy rossz film vagy épp sorozat. A Love Life a maga nemében egy kissé keserédes, ugyanakkor kellemes hangulatú sorozat, ami remek kikapcsolódást kínál. Csakis ajánlani tudom!

 
Durran   2020. 05. 26.

Nagyon magával ragadó, a karaktereket szinte első pillantásra megkedveljük. Az egész történet olyan, mintha Anna Kendrickre szabták volna, nála hitelesebb színésznőt erre a szerepre el sem tudnék képzelni.


 
DarkLion   2020. 05. 23.

Érdekes próbálkozás ez a sorozat, de az első rész alapján egy kicsit gyengécskének éreztem. Azt olvastam róla, hogy nem pusztán Darby szerelmi kalandjait fogja bemutatni, csak úgy, céltalanul, hanem a szerelmi élete "evolúciója" bontakozik ki a végére. Hát, mindenesetre kíváncsian várom, remélem, a további részek dinamikusabbak lesznek.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.