69% 39 szavazat
Mrs. Davis

Mrs. Davis

Mrs. Davis
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
42
Szereplők (42)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
1
Filmkritika (1)
7
Cikkek (7)
Fórum
Lejátszás
Johnny  

Sorozat áttekintés

1. évad - 8 epizód

Hol nézheted

FILMINFÓ

Egy apáca harcba száll a Mrs. Davis nevű, mindenható mesterséges intelligencia ellen.

(nagymarti82)

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2022 | HBO Max (2023.04.25.)
 
2023.08.17 Tonyka

legújabb vélemény

Élmény, csak nehéz felismerni az erényeit

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Teljesen véletlen botlottam bele, talán valahol olvastam egy fél sort róla, így kíváncsi lettem. Most, hogy a végére értem, örülök neki, hogy nem mentem el mellette, pedig már a tartalom is könnyedén megakad az ember torkán. Szerintem a többség azonn... Teljes kritika

0
 
2023.05.26 Robinson76

Az algoritmus világa

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ez egy minden túlzás nélkül egyedi sorozat, amely mind műfaját, mind témáját tekintve is rendkívül sokrétű. Kiszámíthatatlan és elborult ötletekkel van tele, a drámai és humoros jelenetek minden különösebb átmenet nélkül követik egymást. Ebben a szériában mindent megtalálsz, látszólag értelmetlen, de érdekes módon ötvözve. Van itt: algoritmusellenes ellenálló csoport, szélhámos varázslók, maga a pápa, meg egy brutális ámbrás cet, no és végül a Szent Grál. Sokaknak megfekszi majd a gyomrát ez a helyenként morbid, de mindenképp egyedi sorozat, viszont az is biztosan kijelenthető, hogy ez egy felejthetetlen széria és élményekkel teli utazás lesz a végéig kitartóknak.

1
 
2023.07.18 RigbyTheMad

Sablonos butaság

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Jónak indult a sorozat, de sajnos sablonos lett. Persze hogy az apácát le kellett melltartóra vetkőztetni, mert senki nem tudta, hogy nő. Szánalmas húzás mindig a filmekben. Kár, hogy a nők nem lépnek egy kicsit fel ezek a szexista dolgok ellen. (Bár most a hapsikat is levetkőztették, de egyiket sem kellene igazából.) De még jó, hogy csak ennyi volt benne. Úgy meztelenség nem volt, mert amiben van ilyen alja dolog, alapból kihagyjuk. (Bár a társadalom korcs, és az tetszik neki inkább, ami tele van aljasságokkal.) Tele volt káromkodással. Az biztos, hogy a magyar szinkronosok, amit csak tudtak kicsavartak belőle, sajnos gáz volt már néha hallgatni. A főszereplő nő szinkronja egyszerűen botrányos volt, rossz volt hallgatni. És az a sok ööözés egyszerűen szánalmas. Az ööözés, szájtátás, ezek mind a gondolkodáshiány és a butaság jelei.

1
 
2023.04.25 Sraczjanos

Elég furcsa, abszurd az egész, de pont ezért élvezem. Vannak történések és események, amelyeknek semmi értelme sincs, de olyan módon vannak bemutatva, hogy egyáltalán nem zavaró. Még csak az elején tartok, így nem bízom el magam, de nagyon jónak igérkezik.

0
 
2022.05.04 Johnny

Kissé összezavart ez a sorozat. Egyrészt látok benne a fantáziát, azonban nem igazán van értelme az egésznek. Folytatom még és eldöntöm, de talán helyrejön a dolog.

0
 
Értékelés: 9/10
(2023. 06. 12.)
A Mrs. Davis lassan kezd, de megéri kitartani mellette, ugyanis egy elképesztően egyedi élményben lehet részünk, ahol a spiritualitás kontra technológia kérdésre meglepő válaszokat kaphatunk. Több
A Nagy Fehér Főnök
2022
Hol nézheted: RTL+
Mellékhatás
2020
Hol nézheted: RTL+
Terápia
2012
Hol nézheted: HBO Max
Bátrak földje
2019
Hol nézheted: RTL+
Dzsungel
2022
Hol nézheted: Amazon Prime
A szent család
2022
Hol nézheted: Netflix
Béranyaság
2023
Hol nézheted: Netflix
Harc a túlélésért
2021
Hol nézheted: Netflix
Perzselő szenvedély
2020
Hol nézheted: RTL+