2020.11.16 14:12 L.Regina Olvasottság: 374x
3

Manor and chill

Bár maga a történet nem tetszett annyira, mint a Hill House-szé, de ez így is megint egy nagyon erős horrorsorozat lett. Jó volt a helyszín és a korszak: az udvarház és környéke gyönyörű és hangulatos, tökéletes melegágy a szellemeknek. Apropó, szellemek, creepy, baromi creepy. A tó hölgyétől a hideg futkosott a hátamon.

A karakterek legtöbbje szimpatikus volt. Danivel könnyű azonosulni, Hannah és Owen imádnivalók, és Jamie-nek is vannak jó pillanatai. Jónak tartom továbbá a nagy megoldást, a rejtély válaszát: hogy miért is vannak ott a szellemek, és hogy a hölgy mitől olyan pipa. Tetszett a megoldás, amit kitaláltak.

Manor and chill

Ami nekem nem jött be, az tényleg csak a választott téma, egy szerelmi történet. A sorozatban ki is mondják, hogy ez az utóbbi nem horrorsztori. Az a baj, hogy engem annyira nem hatottak meg a különböző romantikus szálak. Rebecca és Peter idesegített, és piszkosul nem érdekelt egyikőjük sem. (Bár azt leszögezném, hogy Oliver Jackson-Cohan zseniálisan adja a rohadékot, elismerésem.)

Hannah és Owen aranyosak voltak, de ott nem igazán a románc dominált. Aztán ott van Dani és Jamie. Ez nem lett volna rossz, de kicsit későn emeleték be szerintem a kapcsolatukat. Bár az így is igaz, hogy az utolsó képsora a sorozatnak nagyon megható lett.

Volt még pár kérdés, ami nem volt tiszta nekem, vagy nem olyan választ adtak, ami tetszett volna, de összességében remek sorozat volt, és igen, érdemes megnézni.


Ui. A gyerekeket egyszerűen bele tudtam volna fojtani egy kanál vízbe.

dráma | horror | misztikus | thriller

A Henry James 1898-ban írt regényén alapuló film egy nevelőnő történetét meséli el, aki két árváról gondoskodik a Bly-udvarházban. Minden jel arra utal, hogy a vidéki... több»

3