2022.03.14 11:12 JRD Olvasottság: 237x
1

Jobb, mint a Vámpírnaplók

Imádtam. Imádom. Hogy miért? Mert valóban jobb, felépítettebb, ravaszabb és érzelmesebb, mint a Vámpírnaplók. Természetesen a Vámpírnaplókat is szeretem, de azért ott a sztori évadról évadra ellaposodik (a 2.

évad pedig egyenesen lassú). De ugyebár nem is biztos, hogy a sztori miatt néztem meg a Vámpírnaplókat. Jobban érdekelt Ian Somerhalder vakító szeme és (a magyar hangjával együttesen) a titokzatos-érzelmes-manipulátor rosszfiús karaktere. De amiért a rajongója lettem ennek a sorozatnak, nos, az a beszédstílus! Teljesen beazonosul az ember azzal, ahogy az ezeréves vámpírok beszélnek.

Jobb, mint a Vámpírnaplók

Nincs benne szleng, nincs benne modern nyelvezet. Mindent választékosan fejeznek ki, főleg Klaus és Elijah. Érdemes megnézni! Van benne vér, vérszívás, ármány, taktika, manipuláció, őszinte szerelem, halál, veszteség, félelem, boszorkányság, önzés, testvéri bosszú, testvéri szeretet és milliónyi kérdés és kétely. Érdekes karakterek és fejlődésük. Bár megjegyzem, a sorozatot nem ilyen pitiáner módon zártam volna le. Érezhető volt az összecsapottság, illetve az döntési helyzetben lévő hisztérika vagy hisztérikusz sértődöttsége. Ugyanis a sorozatot azért kaszálták így el, mert néhány szereplő bejelentette, hogy nem szeretnének tovább a sorozatban játszani, és ez bizony nem tetszett egy bizonyos valakinek, aki szinte gyermeteg módon reagálta le ezt, és ez a bizonyos személy így akart bosszút állni. Ettől a háttérinfótól eltekintve érdemes megnézni a sorozatot, feltéve, ha valaki szereti a misztikus, vámpíros-boszis sztorikat. Szóval filmre fel, és jó szórakozást!

dráma | fantasy | horror | misztikus

Sok évvel ezelőtt egy vámpír család boldog életet élt New Orleans-ban. Egy napon azonban minden megváltozott, így rajtuk a sor, hogy visszaszerezzék mindazt, amit egykoron... több»

1