Megvan a Slenderman-mozi rendezője

Végre elkészül a milliók által várt horror, a  Slender Man - Az ismeretlen rém.

Az HBO a napokban jelentette be, hogy január 23-án tűzi műsorra a Beware the Slenderman című sokkolónak beállított krimi-dokumentumfilmjét, ez azonban még csak a kezdet. Ugyanis a népszerű karakter hamarosan a mozikat is meghódítja.

Deadline értesülései szerint Slender Man munkacímet viselő horror rendezői székét az a Sylvain White foglalhatja el, aki olyan sorozatok epizódjainak rendezésével tette le a névjegyét, mint A célszemély, a A sötétség kora vagy az Empire.

A mitikus online karakter mely 2009 óta örvend töretlen népszerűségnek. Slender Man azt követően vált népszerűvé, hogy a Something Awful nevű weboldal Photoshop pályázatot hirdetett. A hosszú végtagokkal rendelkező öltönyös, arcnélküli Slender Man Eric Knudsen fantáziáját dicséri. A karakter az elmúlt hat évben voltaképpen önálló életre kelt, több videojáték, alacsony költségvetésű film és sorozat is inspirációt merített Knudsen munkájából.

A Slender Man-filmet a Sony-hoz tartozó Screen Gems készíti, míg a forgatókönyvet David Birke jegyzi. Arról, hogy mikor kerülhet a mozikba a horror, egyelőre nincsenek információk.