Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
90%

Grimm (2011-2017)

Grimm
Filmadatlap
 
106
Szereplők
24
Vélemények
115
Képek
3
Videók

Galéria (115)

Videók (3)

 
Tipikus Semmilyen   2022. 07. 08.

legújabb vélemény

2
Kellemes kikapcsolódás!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A Grimm sorozatot nagyon nem akartam megnézni, Hosszú, különben is miről szól, na meg minek? De végül párom unszolására rávettem magam. És elmondhatom, hogy nem bántam meg egyetlen percet, egyetlen epizódot sem. David Giuntoli az elején rettenetesen ... teljes kritika»

2
 
JRD   2022. 03. 26.

1
Gyenge technikával készült...

... de mégis imádom. Nem lettem fan, mégis ha valahol adják, szívesen odakapcsolok és megnézem újra. Persze, mint minden sorozat, itt is is küszködtek elég rendesen azzal, hogy hogyan maradjon meg egy bizonyos színvonal. Ha csak azt nézem (márpedig csak azt), hogy szórakoztatott-e, akkor a válaszom egyértelműen IGEN. Ne várj látványos grafikát, de adj neki egy esélyt! Szerintem nem rossz! De majd döntsd el magad! Szóval filmre fel, és jó szórakozást!

 
Deku   2017. 08. 21.

0

Engem a Grimm azért nem tudott igazán megfogni mert nagyon látszott mindenen, hogy gyenge minőségű grafikával készült. A történet érdekelt és sokak kedvence is ezért döntse el mindenki maga.

1
 
Cipőket boxoló   2022. 02. 08.

3
Külön kellene választanunk az évadokat.

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Hat évadot készítettek a sorozatnak, de őszintén bevallom, az első két évad volt a nyerő igazándiból. A készítők rájöttek, hogy sikeres a sorozat, de így egy kicsit rákaptak az ízére, és a harmadik évadtól elfogyott a történet... Jim Kouf, Stephen Ca... teljes kritika»

 
Orosz István   2017. 07. 29.

0

Nem tetszik ez a sorozat adtam neki, egy esélyt de csak időpazarlás volt. Unalmas és monoton, mást nem lehet mondani rá. A sztori sem tetszik, de ízlések, és pofonok.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

0

Egyszernézős sori. Az első évadnál úgy tűnt hogy egyedire törekszik, de sajnos már pár rész után úgy tűnik mintha kifogynának az ötletekből. A szereplőgárda sem épp a legjobb és a grafika, a látványvilág, sokszor olyan mintha kb 20 éves technikával barkácsolnák össze.

 
kabel   2022. 03. 25.

0
Kihagyott ziccer

Hihetetlen érdekes koncepció, ami végül egy uncsi rendőrségi nyomozós drámába vezet.

 

Bár az íróknak és a producereknek fogalmuk sem volt róla, a Grimm forgatásának helye valójában a Grimm testvérek leszármazottainak ad otthont a való életben, még nagyobb hitelt adva projektjüknek.

(jfruzsi97)
 

Ha valaha úgy gondolta, hogy Marie néni pótkocsija egy kicsit nagynak tűnik, hogy beleférjen a kívülről látott kis pótkocsiba , akkor teljesen igaza van. A pótkocsi belsejéből egy teljes nagyobb készlet készült, hogy elférjenek azok a fegyverek, főzetek, könyvek és egyéb felszerelések, amelyeket Marie Wesen elleni harcában használt.

(jfruzsi97)
 

Amikor egy epizódban megjelenik egy szobaszám, cím vagy más hely, ahol egy szám szerepel, a számot az epizód és az évad összemosásából alkották.

(jfruzsi97)
 

A sorozat nagyban támaszkodik a már jól ismert Grimm-mesékre.

(Archívum)
 

A sorozat társvezetője Sean Hayes, az Emmy-díjas “Jack” a Will és Grace sorozatból.

(Archívum)