Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
88%
Filmadatlap
 
106
Szereplők
21
Vélemények
15
Képek
3
Videók
Grimm
összes rész (123)
 
jfruzsi97   2020. 09. 29.

legújabb vélemény

Nekem tetszett. Jó fantasy sorozat, egész jól megcsinálták a "szörnyeket" benne. Mindegyik részben van valami érdekes, újabb történeteket mesélnek el., izgalmas és kis horror is van benne.

 
Deku   2017. 08. 21.

Engem a Grimm azért nem tudott igazán megfogni mert nagyon látszott mindenen, hogy gyenge minőségű grafikával készült. A történet érdekelt és sokak kedvence is ezért döntse el mindenki maga.


 
HercegPeter   2017. 09. 03.

Az első évad elég unalmas és lapos, de aki kitart a későbbiekben is az nem fogja megbánni. Különösen a negyedik és ötödik évad vége, valamint a hatodik eleje sikerült igazán jóra. Több karakter is van, akiket nem lehet nem szeretni (Monroe), de akadn... több»

 
Orosz István   2017. 07. 29.

Nem tetszik ez a sorozat adtam neki, egy esélyt de csak időpazarlás volt. Unalmas és monoton, mást nem lehet mondani rá. A sztori sem tetszik, de ízlések, és pofonok.

 
Norbi   2018. 07. 29.

Nagyon magába kebelezett a film világa. A hangulata is magával ragadó a történet pedig fordulatos , és kiismerhetetlen, hogy mi lesz a jövőben. A grafikai rész nem a legjobb, de hát semmi sem tökéletes.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

Egyszernézős sori. Az első évadnál úgy tűnt hogy egyedire törekszik, de sajnos már pár rész után úgy tűnik mintha kifogynának az ötletekből. A szereplőgárda sem épp a legjobb és a grafika, a látványvilág, sokszor olyan mintha kb 20 éves technikával barkácsolnák össze.

 
Timcsi   2019. 04. 02.

Nekem bejött a sorozat, bár az első 2 évad jobb volt. A története izgalmas, van benne egy kis mesés szál, de ettől még bevállalós sztori.

Galéria (15)

Videók (3)

 

Bár az íróknak és a producereknek fogalmuk sem volt róla, a Grimm forgatásának helye valójában a Grimm testvérek leszármazottainak ad otthont a való életben, még nagyobb hitelt adva projektjüknek.

(jfruzsi97 )
 

Ha valaha úgy gondolta, hogy Marie néni pótkocsija egy kicsit nagynak tűnik, hogy beleférjen a kívülről látott kis pótkocsiba , akkor teljesen igaza van. A pótkocsi belsejéből egy teljes nagyobb készlet készült, hogy elférjenek azok a fegyverek, főzetek, könyvek és egyéb felszerelések, amelyeket Marie Wesen elleni harcában használt.

(jfruzsi97 )
 

Amikor egy epizódban megjelenik egy szobaszám, cím vagy más hely, ahol egy szám szerepel, a számot az epizód és az évad összemosásából alkották.

(jfruzsi97 )
 

A sorozat nagyban támaszkodik a már jól ismert Grimm-mesékre.

(Archívum)
 

A sorozat társvezetője Sean Hayes, az Emmy-díjas “Jack” a Will és Grace sorozatból.

(Archívum)
 

Stephen Carpenter számos misztikus regényt is írt.

(Archívum)
 

Stephen Carpenter, a sorozat társszerkesztője írta az Ocean 11 remake forgatókönyvét, és többek között a The Manét is.

(Archívum)
 

A sorozatot többek közt az Apple is szponzorálja. Ha figyelmesen megnézzük, minden szereplő iPhone-t használ.

(hp )
 

A sorozat minden részét egy-egy Grimm-mese ihlette.

(hp )
 

Russell Hornsby a forgatáson kificamította a bokáját. A sorozat alkotói kreatívan írták bele az esetet a történetbe, mely szerint karaktere egy bokaficam miatt szabadságra ment.

(hp )