Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
88

Grimm

(Grimm)
 
daportal  2015. 11. 10.

Az egyik kedvencem a jelenlegi mezőnyből. Remek atmoszférája van, jól építették fel a történetet és a karaktereket is, az évadzárók pedig eddig egytől egyig alaposan gyomorszájon vágtak. Szóval engem simán levett a lábamról.

 
danda115  2014. 10. 11.

Eleve nem sok esélyt adtam a sorozatnak, valahogy nem fogtak meg az előzetesek, de úgy voltam vele, hogy egy rész belefér. Aztán valahogy ott ragadtam előtte, persze megvannak a maga hibái, de az erősségei annyit nyomnak a latba, hogy engem mindent egybevetve igenis meggyőzött. A Grimm egy kiváló sorozat, nem egy klasszikus, de ha csak egyetlen sorozatra jut időd a kedvenceid mellé, tégy egy próbát vele.

 
NLHF  2017. 05. 22.

Fájt érte a szívem, hogy abbahagyták. Eredeti, izgalmas sorozat. Sorra néztem a részeket, nem lehet abbahagyni. Nagyon jók a karakterek, a történet cselekménye magávalragadó.

 
Orosz István  2017. 07. 29.

Nem tetszik ez a sorozat adtam neki, egy esélyt de csak időpazarlás volt. Unalmas és monoton, mást nem lehet mondani rá. A sztori sem tetszik, de ízlések, és pofonok.

 
neeta92  2015. 06. 21.

Nem igazán voltam oda a sorozatért mégis magával ragadó volt amint belefogtam. Negatívnak talán csak a kissé esetlen átváltozásokat mondhatnám de amint megszokod nincs vele baj.

 

A sorozat nagyban támaszkodik a már jól ismert Grimm mesékre melyet Andersen írt.

(mdlg4th)
 

A sorozat társvezetője Sean Hayes az Emmy-díjas “Jack” a Will és Grace sorozatból.

(mdlg4th)
 

Stephen Carpenter számos misztikus regényt is írt.

(mdlg4th)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.