Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
106
Szereplők
20
Vélemények
15
Képek
3
Videók
Grimm
 
fjumer   2019. 11. 26.

legújabb vélemény

mese felnőtteknek

megmondom őszintén...imádtam minden részét ,pedig mese-mese-mese

 
Deku   2017. 08. 21.

Engem a Grimm azért nem tudott igazán megfogni mert nagyon látszott mindenen, hogy gyenge minőségű grafikával készült. A történet érdekelt és sokak kedvence is ezért döntse el mindenki maga.


 
HercegPeter   2017. 09. 03.

Az első évad elég unalmas és lapos, de aki kitart a későbbiekben is az nem fogja megbánni. Különösen a negyedik és ötödik évad vége, valamint a hatodik eleje sikerült igazán jóra. Több karakter is van, akiket nem lehet nem szeretni (Monroe), de akadnak olyanok is, akik időnként már-már elég idegesítőek tudnak lenni (Wu). A legtöbb szereplő komoly jellemfejlődésen megy át (Juliette, Adalinde), ami hol előnyös, hol hátrányos, de mindig jól követhető. Tudom nem fontos, de engem kifejezettem zavart, hogy a háttérben szereplő statiszták legtöbbször egyáltalán nem voltak hitelesek. Szerintem a befejezés kicsit gyenge volt, legalábbis máshogy is el tudtam volna képzelni. Ennek ellenére összességében egy nagyon összerakott, szórakoztató sorozat volt, amit nem húztak feleslegesen sokáig és még azelőtt befejeztek, hogy unalmassá vált volna.

 
Orosz István   2017. 07. 29.

Nem tetszik ez a sorozat adtam neki, egy esélyt de csak időpazarlás volt. Unalmas és monoton, mást nem lehet mondani rá. A sztori sem tetszik, de ízlések, és pofonok.

 
Norbi   2018. 07. 29.

Nagyon magába kebelezett a film világa. A hangulata is magával ragadó a történet pedig fordulatos , és kiismerhetetlen, hogy mi lesz a jövőben. A grafikai rész nem a legjobb, de hát semmi sem tökéletes.

 

A sorozat nagyban támaszkodik a már jól ismert Grimm mesékre melyet Andersen írt.

(Archívum)
 

A sorozat társvezetője Sean Hayes az Emmy-díjas “Jack” a Will és Grace sorozatból.

(Archívum)
 

Stephen Carpenter számos misztikus regényt is írt.

(Archívum)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.