Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
106
Szereplők
20
Vélemények
15
Képek
3
Videók
Grimm
 
fjumer   2019. 11. 26.

legújabb vélemény

mese felnőtteknek

megmondom őszintén...imádtam minden részét ,pedig mese-mese-mese

 
Deku   2017. 08. 21.

Engem a Grimm azért nem tudott igazán megfogni mert nagyon látszott mindenen, hogy gyenge minőségű grafikával készült. A történet érdekelt és sokak kedvence is ezért döntse el mindenki maga.


 
HercegPeter   2017. 09. 03.

Az első évad elég unalmas és lapos, de aki kitart a későbbiekben is az nem fogja megbánni. Különösen a negyedik és ötödik évad vége, valamint a hatodik eleje sikerült igazán jóra. Több karakter is van, akiket nem lehet nem szeretni (Monroe), de akadnak olyanok is, akik időnként már-már elég idegesítőek tudnak lenni (Wu). A legtöbb szereplő komoly jellemfejlődésen megy át (Juliette, Adalinde), ami hol előnyös, hol hátrányos, de mindig jól követhető. Tudom nem fontos, de engem kifejezettem zavart, hogy a háttérben szereplő statiszták legtöbbször egyáltalán nem voltak hitelesek. Szerintem a befejezés kicsit gyenge volt, legalábbis máshogy is el tudtam volna képzelni. Ennek ellenére összességében egy nagyon összerakott, szórakoztató sorozat volt, amit nem húztak feleslegesen sokáig és még azelőtt befejeztek, hogy unalmassá vált volna.

 
Orosz István   2017. 07. 29.

Nem tetszik ez a sorozat adtam neki, egy esélyt de csak időpazarlás volt. Unalmas és monoton, mást nem lehet mondani rá. A sztori sem tetszik, de ízlések, és pofonok.

 
Norbi   2018. 07. 29.

Nagyon magába kebelezett a film világa. A hangulata is magával ragadó a történet pedig fordulatos , és kiismerhetetlen, hogy mi lesz a jövőben. A grafikai rész nem a legjobb, de hát semmi sem tökéletes.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

Egyszernézős sori. Az első évadnál úgy tűnt hogy egyedire törekszik, de sajnos már pár rész után úgy tűnik mintha kifogynának az ötletekből. A szereplőgárda sem épp a legjobb és a grafika, a látványvilág, sokszor olyan mintha kb 20 éves technikával barkácsolnák össze.

 
Timcsi   2019. 04. 02.

Nekem bejött a sorozat, bár az első 2 évad jobb volt. A története izgalmas, van benne egy kis mesés szál, de ettől még bevállalós sztori.

 

A sorozat nagyban támaszkodik a már jól ismert Grimm mesékre melyet Andersen írt.

(Archívum)
 

A sorozat társvezetője Sean Hayes az Emmy-díjas “Jack” a Will és Grace sorozatból.

(Archívum)
 

Stephen Carpenter számos misztikus regényt is írt.

(Archívum)
 

Stephen Carpenter a sorozat társszerkesztője írta az Ocean 11 remake forgatókönyvét és többek között a The Man-ét is.

(Archívum)
 

A sorozatot többek közt az Apple is szponzorálja. Ha figyelmesen megnézzük, minden szereplő iPhone-t használ.

(hp)
 

A sorozat minden részét egy-egy Grimm-mese ihlette.

(hp)
 

Russell Hornsby az forgatáson kificamította a bokáját. A sorozat alkotói kreatívan írták bele az esetet a történetbe, mely szerint karaktere egy bokaficam miatt szabadságra ment.

(hp)
 

A sorozat alkotóinak fogalmuk sem volt arról, hogy Grimm-testvérek leszármazottai Portlandben élnek egészen addig, amíg a Comic Conon a közönség egyik tagja fel nem világosította őket.

(hp)
 

Minden rész egy klasszikus meséből vagy rémtörténetből vett idézettel kezdődik, mely valamilyen módon kapcsolódik az adott epizód cselekményéhez.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.