Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
89%

Grimm (2011-2017)

Grimm
Filmadatlap
 
106
Szereplők
21
Vélemények
115
Képek
3
Videók

Galéria (115)

Videók (3)

 
jfruzsi97   2020. 09. 29.

legújabb vélemény

0

Nekem tetszett. Jó fantasy sorozat, egész jól megcsinálták a "szörnyeket" benne. Mindegyik részben van valami érdekes, újabb történeteket mesélnek el., izgalmas és kis horror is van benne.

 
Deku   2017. 08. 21.

0

Engem a Grimm azért nem tudott igazán megfogni mert nagyon látszott mindenen, hogy gyenge minőségű grafikával készült. A történet érdekelt és sokak kedvence is ezért döntse el mindenki maga.

1
 
HercegPeter   2017. 09. 03.

0

Az első évad elég unalmas és lapos, de aki kitart a későbbiekben is az nem fogja megbánni. Különösen a negyedik és ötödik évad vége, valamint a hatodik eleje sikerült igazán jóra. Több karakter is van, akiket nem lehet nem szeretni (Monroe), de akadn... több»

 
Orosz István   2017. 07. 29.

0

Nem tetszik ez a sorozat adtam neki, egy esélyt de csak időpazarlás volt. Unalmas és monoton, mást nem lehet mondani rá. A sztori sem tetszik, de ízlések, és pofonok.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

0

Egyszernézős sori. Az első évadnál úgy tűnt hogy egyedire törekszik, de sajnos már pár rész után úgy tűnik mintha kifogynának az ötletekből. A szereplőgárda sem épp a legjobb és a grafika, a látványvilág, sokszor olyan mintha kb 20 éves technikával barkácsolnák össze.

 
Norbi   2018. 07. 29.

0

Nagyon magába kebelezett a film világa. A hangulata is magával ragadó a történet pedig fordulatos , és kiismerhetetlen, hogy mi lesz a jövőben. A grafikai rész nem a legjobb, de hát semmi sem tökéletes.

 
Timcsi   2019. 04. 02.

0

Nekem bejött a sorozat, bár az első 2 évad jobb volt. A története izgalmas, van benne egy kis mesés szál, de ettől még bevállalós sztori.

 

Bár az íróknak és a producereknek fogalmuk sem volt róla, a Grimm forgatásának helye valójában a Grimm testvérek leszármazottainak ad otthont a való életben, még nagyobb hitelt adva projektjüknek.

(jfruzsi97 )
 

Ha valaha úgy gondolta, hogy Marie néni pótkocsija egy kicsit nagynak tűnik, hogy beleférjen a kívülről látott kis pótkocsiba , akkor teljesen igaza van. A pótkocsi belsejéből egy teljes nagyobb készlet készült, hogy elférjenek azok a fegyverek, főzetek, könyvek és egyéb felszerelések, amelyeket Marie Wesen elleni harcában használt.

(jfruzsi97 )
 

Amikor egy epizódban megjelenik egy szobaszám, cím vagy más hely, ahol egy szám szerepel, a számot az epizód és az évad összemosásából alkották.

(jfruzsi97 )
 

A sorozat nagyban támaszkodik a már jól ismert Grimm-mesékre.

(Archívum)
 

A sorozat társvezetője Sean Hayes, az Emmy-díjas “Jack” a Will és Grace sorozatból.

(Archívum)