Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
84
Filmadatlap
 
56
Szereplők
10
Vélemények
10
Képek
Videók
Constantine
 
Ms. Akárki   2019. 08. 25.

legújabb vélemény

Eegész jó sorozat lett. Nem ér fel az eredeti filmes szereplőgárdáshoz de kellemesen kikapcsolt. Matt Ryan nagyon odatette magát. Látszik rajta hogy minden pillanatát élvezi hogy ő lehet Constantine.

 
Archívum Nézhetetlen  2015. 02. 09.

Izgalmas sztori, egyszerre természetfeletti, mégis földhözragadt. Utóbbi filmes értelemben. Tetszik, hogy a főszereplő nem a mindentudó, hanem néha hibákat vét, és meg is fizet értük. Külön plusz pont, hogy nem minden pokolbéli lény emberi kinézetű olyan mértékben, mint pl. a Supernaturalban, viszont abban jobban érzem a démonvadász hangulatot, mint ebben a sorozatban. Mindent leszámítva abszolút nézhető kategória. A főszereplő alakítása szuper.


 
Edii   2015. 09. 18.

Nem rég néztem végig és nem lett rossz, bár így hogy nem lesz folytatás, így csalódott vagyok. A végén a fordulat meglepett, Angelica Celaya miatt kap közepest, mert ő számomra nagyon irritáló!

 
beero88   2016. 01. 17.

Ha démonűzés akkor Constantine. Maga a sima mozifilm nekem annyira nem jött be nem úgy mint ez a sorozat. Egyszerűen letehetetlen és megunhatatlan. Nagy kár érte.

 
Mr. Z   2015. 06. 05.

Izgalmas, akciódús és démonos. Ebben minden ott van és hát a főszereplő nemtörődöm stílusa nagyon megfogott. Igaz csak 1 évadot élt meg a sorozat mégis érdemes megnézni mert azért kellemes szórakozás.

 
neeta92   2015. 06. 21.

Nagyon izgalmas sztorit kreáltak. A főszereplő volt az aki miatt nagyon megfogott első sorban aztán rá kellett jöjjek bizony nagyon izgalmas alkotással állok szemben. Ami negatív az az első évad utáni kasza. :(

 
Rekyyy   2016. 02. 09.

Annyira mérges vagyok!!! Jogy kaszálhatták el, ezt a zseniális sorozatot???? Esküszöm az egyik legjobb. Oké ott van most a Lucifer... de nem ugyan az...

Harold Perrineau Jr.
Charles Halford
Jose Pablo Cantillo
Matt Ryan
Claire van der Boom
Matt Ryan
Claire van der Boom
Claire van der Boom
Matt Ryan
Claire van der Boom
Paloma Guzmán
Charles Halford
Claire van der Boom
Claire van der Boom
Matt Ryan
Charles Halford
 

A Constantine névjegyén látható telefonszám ((404) 248-7182) él, aki felhívja egy hangüzenetet fog hallani Constantine-től.

(ps)
 

Az egyik epizódban látható arany sisak Nabu sisakja.

(ps)
 

Constantine néha furcsa varázslatokat mormol. A képregény szerint angolul beszél visszafelé.

(ps)
 

2014-ben három DC comics adaptációt is készítettek. Ez az egyik, a másik kettő pedig a Flash - A Villám (2014) és a Gotham (2014).

(ps)
 

Az első részben látható három szemű koponya Pandora szelencéje.

(ps)
 

Zed (Angelica Celaya) rajzait Tim Bradstreet munkássága ihlette.

(ps)
 
A alkotók túl lusták voltak ahhoz, hogy leüljenek dolgozni és árnyalják a karaktereket, szélesítsék és mélyítsék a sztorit, ehelyett csak összedobáltak mindent, amit másoktól láttak. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.