Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
84
Filmadatlap
 
56
Szereplők
10
Vélemények
10
Képek
Videók
Constantine
 
Archívum Nézhetetlen  2015. 02. 09.

Izgalmas sztori, egyszerre természetfeletti, mégis földhözragadt. Utóbbi filmes értelemben. Tetszik, hogy a főszereplő nem a mindentudó, hanem néha hibákat vét, és meg is fizet értük. Külön plusz pont, hogy nem minden pokolbéli lény emberi kinézetű olyan mértékben, mint pl. a Supernaturalban, viszont abban jobban érzem a démonvadász hangulatot, mint ebben a sorozatban. Mindent leszámítva abszolút nézhető kategória. A főszereplő alakítása szuper.

 
Edii   2015. 09. 18.

Nem rég néztem végig és nem lett rossz, bár így hogy nem lesz folytatás, így csalódott vagyok. A végén a fordulat meglepett, Angelica Celaya miatt kap közepest, mert ő számomra nagyon irritáló!


 
beero88   2016. 01. 17.

Ha démonűzés akkor Constantine. Maga a sima mozifilm nekem annyira nem jött be nem úgy mint ez a sorozat. Egyszerűen letehetetlen és megunhatatlan. Nagy kár érte.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 25.

Eegész jó sorozat lett. Nem ér fel az eredeti filmes szereplőgárdáshoz de kellemesen kikapcsolt. Matt Ryan nagyon odatette magát. Látszik rajta hogy minden pillanatát élvezi hogy ő lehet Constantine.

 
Mr. Z   2015. 06. 05.

Izgalmas, akciódús és démonos. Ebben minden ott van és hát a főszereplő nemtörődöm stílusa nagyon megfogott. Igaz csak 1 évadot élt meg a sorozat mégis érdemes megnézni mert azért kellemes szórakozás.

Harold Perrineau Jr.
Charles Halford
Jose Pablo Cantillo
Matt Ryan
Claire van der Boom
Matt Ryan
Claire van der Boom
Claire van der Boom
Matt Ryan
Claire van der Boom
Paloma Guzmán
Charles Halford
Claire van der Boom
Claire van der Boom
Matt Ryan
Charles Halford
 
A alkotók túl lusták voltak ahhoz, hogy leüljenek dolgozni és árnyalják a karaktereket, szélesítsék és mélyítsék a sztorit, ehelyett csak összedobáltak mindent, amit másoktól láttak. több»
 

A Constantine névjegyén látható telefonszám ((404) 248-7182) él, aki felhívja egy hangüzenetet fog hallani Constantine-től.

(ps)
 

Az egyik epizódban látható arany sisak Nabu sisakja.

(ps)
 

Constantine néha furcsa varázslatokat mormol. A képregény szerint angolul beszél visszafelé.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.