2022.03.12 14:39 JRD Olvasottság: 122x
1

3,5*, mert nem rossz...

...de jobb is lehetett volna.

3,5*, mert nem rossz...

Egy kellően félelmetes, boszorkányos, horroros, varázslatos, misztériumos, gyilkosos, vérfarkasos, szellemes ecetera sorozat, melyben (mily meglepő) túltolták a manapság divatos ideológia propagandáját.

(A Netflix egyébként szisztematikusan célozza a gyermek és kamasz korosztályt ezekkel az ideológiákkal, hiszen tisztában vannak azzal, hogy manapság a legtöbb szülő nem figyel kellően a gyermekére, és bizony nem ellenőrzik azt sem, hogy éppen mit néz meg a neten.)

Akik látták az eredeti Sabrina, a tini boszorkányt, azoknak nem feltétlenül fog tetszeni, hiszen Melissa Joan Hart remekül formázta meg a kissé esetlen, állandóan bajba keveredő, kezdő boszorka szerepét és bizony ott hihető is volt, hogy egy tinilányról van szó. Nagynénjei pedig bölcsen igyekeznek végigvezetni a boszorkánnyá válás rögös útján, és bizony időnként kemény leckében is részesítik a lányt.

Ezzel szemben ez a Sabrina (aki jóval idősebbnek néz ki a koránál, ahogyan a legtöbb barátja is) koraérett, néha kifejezetten nagyképű és durva, mindenkinél mindent jobban tud, és döntéseinek következménye pedig van, hogy a halál. Nagynénikéivel pedig jobb nem ujjat húzni. A gyilkosság számukra a mindennapos rutin része, hisz elég egy rossz mondat, és már egyikük fején csattan is a lapát.

Szóval, nem árt erősen betartani a 16-os korhatárjelölést!

Mégis, szórakozni nagyon jó.

Pizsipartira, halloweeni filmmaratonra vagy csak úgy... akár többször is.

Látványban, borzalomban nem lesz hiány, az tuti!

Szóval filmre fel, és jó szórakozást!

dráma | fantasy | horror | misztikus | thriller

Közeleg Sabrina 16. születésnapja, így hamarosan el kell döntenie, hogy a boszorkányok világába szeretne tartozni, vagy hétköznapi emberként szeretné leélni hátralévő életét. több»

1