Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

Sweet Home (2020)

Sweet Home
Filmadatlap
 
19
Szereplők
6
Vélemények
78
Képek
2
Videók

Galéria (78)

Videók (2)

 
jfruzsi97   2021. 09. 22.

legújabb vélemény

1

A koreaiak megint belecsaptak a lecsóba. Egy utópikus világ tele szörnyekkel, harc a túlélésért. Mellesleg ezek a szörnyek nagyon jól meg lettek alkotva, mintha csak igaziak lennének. Tetszik ez a sztori, érdekes, izgalmas. Várom a folytatást.

 
Sabnock Sanatory   2020. 12. 19.

0

Az azonos című mangából lett megfilmesítve. Félelmetes, mennyire ki tudják szorítani trutyivúdot az ázsiaiak a filmpiacról. Ez a minisorozat hihetetlenül ütős, véres és pörgős. Computer Generated Imagery (CGI), lehet szidni vagy szeretni, de ma a fil... több»

 
Rea387147   2021. 04. 04.

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nagyon szerettem és szeretem ezt a sorozatot is, viszont volt benne pár "anyaszomorító" is – hogy szépen fogalmazzak –, akik játszották a szépfiút. Na de véleményem szerint ők is kellenek, és mellesleg voltak jó és nagyon jó szereplők a sorozatban. P... több»

 
Turon   2020. 12. 20.

0

Elkezdtem, de nem bírtam, mert nálam kicsit máshol van a maximálisan befogadható művér mennyisége. Ezen túl nem kétlem, hogy jó lenne, csak nem az én világom.

 
lakilúk   2020. 12. 19.

0

Hát, helyenként kicsit gagyi a CGI, de egyébként egy nagyon jól összerakott sorozatról van szó, ami a maga sajátos stílusában igen érdekes filozófiai kérdéseket is feszeget.

 
thomino   2020. 12. 18.

0

Ázsiai tartalmakat értők és kedvelők számára nagyon ajánlom, illetve azoknak akik szeretik a bodyhorror műfaját, mert abból azért van benne elég. meg egy kis szociodráma.

 

A sorozat 90 százalékát egy több mint 11 ezer négyzetméteres elkerített területen forgatták.

(hp)
 

Három nappal a premierjét követően a Sweet Home 42 országban is a top10 legnézettebb sorozat közé került a Netflixen.

(hp)
 

A sorozat rendkívül magas költségvetéssel készült. Az egyes epizódok 2,7 millió dollárba kerültek.

(hp)
 

A sorozat látványvilágán az a Legacy Effects dolgozott, akik korábban az Avatar , a Bosszúállók vagy a Trónok harca vizuális effektjein is dolgoztak.

(hp)
 

A sorozat a Never azonos című websorozatán alapszik.

(hp)
 
Én személy szerint nagyon sajnálnám, ha a történet a felénél-harmadánál abbamaradna. Pedig, mint említettem, amúgy nagyon utálom a sorozatokat. több»