72% 39 szavazat
Szerelem pórázon

Szerelem pórázon

Love and Leashes
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
3
Szereplők (3)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Tartalom 1
Tartalom 2

Egy nő munkatársával egyfajta versengős, romantikus kapcsolatot alakít ki, viszont véletlenül rájön a férfi titkára.

(Hupka Adrián)

Rendező: Hyeon-jin Park
Szereplők: Joon-Young Lee, Seohyun
Ország: Koreai Köztársaság
Premier: 2022.02.01. | Netflix (2022.02.11.)

Hol nézheted

 
2022.03.05 Rea387147

legújabb vélemény

Kicsit fura, de emellett igen érdekes filmet kaptunk. Van benne humor, szerelem és elég érdekes dolgok is khm... Mindenesetre nekem bejött. :D

0
 
2022.03.03 JRD

Kicsit A szürke ötven árnyalata...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nem a legjobban sikerült koreai filmek egyike. Kissé elnagyolt. A női főszereplő férfias attitűdje és a férfi főszereplő nőiesebb attitűdje zavaró. Oké, vágom én, hogy mi a cél ezekkel a karakterekkel, de mégis vágytam arra, hogy a nő nőként, a férfi férfiként viselkedjen. És ez a vágyam egy szenvedélyes csókban ki is elégült. Férfi főszereplőnk pár másodpercre átvette a vezetést, és azt tette, amit akkor tenni akart. De vajon hogy fogadják ezt a kapcsolatot a munkahelyen? Vajon a szexuális perveziók mennyire elfogadottak? Vajon hogyan evickélnek át ezen a nehézségen? Laza kikapcs melegítős, hajmosós, esős estékre, meg persze hozzá fagyi. Csajos film. Szóval, elő a fagyit, és filmre fel! Jó szórakozást!

0
 
2022.02.13 vejunkanew

Szeretem ezt a filmet, az egész csomag nagyszerű kombinációja a történetnek, a cselekménynek és a karaktereknek. Nem fogod megbánni, ha megnézed. Külön kiemelném a két főszereplő alakításait.

0