Ezek voltak a legszexisebb filmek 2022-ben

Tavaly világjárvány alatti hibernáltságból az emberek újra kimerészkedtek a világba, nemcsak a mozizás élménye tért vissza, hanem a való életben való randizás is. Azok számára, akik a következő szintre szeretnék emelni a dolgokat, a tavalyi év ígért néhány szexi filmet, amelyek meghozzák a hangulatot - akármihez is... Az alábbiakban a tavalyi év legszexibb filmjei közül hatot választottunk, melyek közül ötöt otthonról is streamelhetünk már!

#6

71 Nincs baj, drágám  (2022)

(21) (8)

dráma | horror | krimi | misztikus | thriller

HBO Max | Netflix | Telekom TVGO

Az 1950-es években járunk. Alice úgy érzi, valami nem stimmel azzal az álomvilággal, amelyben a férjével, Jackkel élnek. Szinte minden tökéletes, ugyanakkor egyre gyanúsabbnak... több»

A Florence Pugh és Harry Styles neve által fémjelzett thriller már a trailere miatt is megérdemelte volna a helyet listánkon, a végeredményről nem is beszélve. Az Olivia Wilde rendezte thrillerben, melynek főhősei egy látszólag tökéletes életet élő házaspár tagjai, Chris Pine és Gemma Chan is feltűnt.
#5

dráma | romantikus

HBO Max

A két világháború közötti időszakban Angliában egy cselédlány titkos romantikus kapcsolatba kerül egy férfival, akit imád. Ez a férfi azonban egy olyan nőt akar feleségül... több»

Az első világháború után játszódó brit romantikus korrajz, a az Anyák napja Jane Fairchild, egy árva szobalány történetét meséli el, aki élvezi, hogy teljesen meztelenül sétálgat a birtok könyvtárában, és ujjaival végigsimít a hatalmas könyvgyűjteményen. A szexjelenetek nemcsak intimek, hanem bonyolultan koreografáltak is.  
#4

79 Batman  (2022)

(44) (22)

akció | dráma | krimi | misztikus

HBO Max | Telekom TVGO

Bruce Wayne, "Gotham hercege", a Wayne vállalat örökösének vagyona több milliárdra becsülhető. Az árva fiú történetét mindannyian ismerjük. Bruce képtelen túllépni szülei... több»

A szuperhősfilmek általában nem arról híresek, hogy szexik, de ha valaki jól csinálja, az a Denevérember és a Macskanő. Robert Pattinson és Zoë Kravitz szűk bőr jelmezeikkel és erősen maszatos sminkjükkel olyan szexuális feszültséget árasztanak, mint a legjobb filmvásznon látható Batman/Catwoman páros Michelle Pfeiffer és Michael Keaton óta.
#3

72 X  (2022)

(18) (5)

dráma | horror | misztikus | thriller

HBO Max | TV-ben (Cinemax, csütörtök 01:33)

Egy filmes stáb egy eldugott texasi tanyára érkezik egy, hogy egy felnőttfilmet forgasson. A házigazdák, egy visszahúzódó idős házaspár, különös érdeklődést tanúsítanak... több»

Az idei év egyik áttörő filmje, az X egy vidéki helyszíneken játszódó texasi horror a '70-es évek pornóiparáról. A The Farmer's Daughter (A farmer lánya) című pornófilmet forgatva a színészek hamarosan egy olyan filmben találják magukat, ami inkább a Texasi láncfűrészes mészárláshoz hasonlít. A kis költségvetésű indie film, amelyben Mia Goth és az énekes Kid Cudi is szerepel, a klasszikus, szexi slasher-filmek előtt tiszteleg, miközben merészen erotikus marad.  
#2

romantikus | vígjáték

Netflix

Egy nő munkatársával egyfajta versengős, romantikus kapcsolatot alakít ki, viszont véletlenül rájön a férfi titkára. több»

Rendező: Hyeon-jin Park
Szereplők: Joon-Young Lee, Seohyun
A dél-koreai romantikus vígjáték a munkahelyi hatalmi dinamikáról szól: Jung Ji-woo "játékszerződést" köt férfi munkatársával, miután felfedezi annak titkát: a férfi BDSM vágyakat dédelget, mint szubmisszív/alárendelt fél. A nő kíváncsiságtól vezérelve a mesterévé/dominájává válik, és addig-addig parancsolgat neki az irodában, amíg a valódi érzések mindkettőjüket elragadják.
#1

55 Mélyvíz  (2022)

(5) (5)

thriller

Amazon Prime Video

Melinda már a látszatra sem ad, félrelépéseiről mindenki tud, beleértve a felszarvazott férjet, Victor Van Allent is. A férfi meglepően higgadtan kezeli a helyzetet, épp ezért,... több»

Ben Affleck és Ana de Armas játsszák a főszerepet a 2022-es év talán legnyilvánvalóbban és szándékosan legszexibb filmjében, amely egy katasztrofális végkifejletű nyitott házasságról szól. A Patricia Highsmith azonos című regénye alapján készült Deep Water egy férj történetét meséli el, aki féltékeny lesz felesége házasságon kívüli viszonyaira, annak ellenére, hogy megállapodtak a nem hagyományos felállásban. Amikor pedig régi pasijai rejtélyes módon holtan kezdenek előkerülni, a nő nyomozásba kezd.