Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
60%

Mélyvíz (2022)

Deep Water
Filmadatlap
 
29
Szereplők
5
Vélemények
12
Képek
4
Videók

Galéria (12)

Ana de Armas
Ana de Armas
Ben Affleck
Ben Affleck
Ana de Armas
Ben Affleck
Finn Wittrock
Ana de Armas
Ben Affleck
Ana de Armas
Ana de Armas
Ben Affleck
Ana de Armas
Ben Affleck
Kristen Connolly
Tracy Letts
Jade Fernandez
Ana de Armas

Videók (4)

 
Deroli Roli   2022. 04. 02.

legújabb vélemény

0
Pszichológiai thriller

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nagyon izgalmas, végig lekötötte a figyelmem, és bizonytalanságban tartja a nézőt, ami szintén ad egy misztériumot az egésznek. Végig fejtegetni kell a szereplőket, ki miért kivel mit csinál. Írták páran, hogy nem jött le, a csigáknak mi értelme? Számomra lejött, hogy nem először nyírt ki férfiakat a főszereplő, a film elején is kiderül, hogy egy korábbi barátja a feleségének már elhunyt, és amikor a férj tájékoztatja az egyik vendéget, hogy a csigák mérgezőek, ha nincsenek éheztetve, tulajdonképpen azzal derül ki a néző számára, hogy a korábbi esetben is ő tette el láb alól a delikvenst. A férfi szerelmes, nehezen mutatja ki, a csaj ezért is lép félre, többször utal arra, hogy a férj nem tudja kimutatni az érzéseit, és nyilván ezért van szüksége arra, hogy más férfiakkal flörtöljön, miközben ő is nagyon szereti a férjét. A főszereplő karaktere zseniális. Higgadt, nyugodt, mindig tud uralkodni magán, még stresszhelyzetben is, jól alakít Ben Affleck.

 
Lóri Ádámcsik   2022. 03. 23.

1
Egy kihagyott ziccer!

Több volt ebben a filmben, de nem sikerült a rendezőnek egyértelműen a néző szájába rágni, hogy mire is akar kilyukadni. A film feléig nem volt egyértelmű, hogy miről szól a játék, ill. ki játszik/szórakozik kivel?! A film végére egyértelmű lesz a felállás, viszont akkorra már a néző elkönyvelte a filmet egy közepes alának. Ha már az elején világosan le lettek volna fektetve a "szabályok", sokkal izgalmasabb és érthetőbb lett volna az alkotás!

 
HE7EDIK   2022. 03. 20.

2

Adrian Lyne visszatért, de minek. Nézhetjük két és fél órán keresztül, ahogy Armas ribanckodik, Afflecknek meg csorog a nyála. Szánalmas.

 
Caravaggio1978   2022. 03. 25.

1
Csúnya nézések és a pia ünnepe film lett belőle csak

Hát nem is tudom, sok helyen erotikus thrillernek mondják, amennyiben az első tíz percben felvillanó kellemes mellbimbó felvillanása elég egy erotikus filmhez, akkor ez tényleg az! A főszereplő hölgy nagyon nem volt bevállalós a filmben, pedig valahogy több kellett volna a szemvillogtatásnál. Unalmas, lapos kezdéssel szembesültem sajnos, Affleck karaktere majdhogynem idegesítő volt, unalmas, szerencsétlen balekot játszik. A második felében kapunk talán izgalmasnak mondható képsorokat is, de rendkívül összecsapott. Számomra a főszereplők motivációi és viselkedései teljesen érthetetlenek, maguk a karakterek abszolút kidolgozatlanok. Sokkal, de sokkal többet vártam ettől a szereplőpárostól. Sajnos pont ezért is fogják sokan megnézni. Nem jöttek megoldások, útjelzők, hogy mi miért is történt, nem kapunk válaszokat arra sem, hogy miért fontosak annyira azok a csigák. Valahogy a régi érás ruszki filmek jutottak eszembe erről a moziról, azokban voltak olyan csak csúnyán nézős jelenetek, amikor az ember csak bámul, mered előre csúnyán, és mi gondolkodunk, hogy mi történik. Összegezve: megijedni, csodálkozni, feszültséget érezni túl sokan nem fognak, és természetesen nem kell számítani rá, hogy az egész film arról szól, hogy Ana megmutat mindent... végül is szépen pillogni ebben a moziban tud, de semmi több.

 
slaver   2022. 03. 19.

0

Őszintén szólva ez nagy csalódás volt, Armas és Affleck párosa sokat ígért, de nem elsősorban rajtuk ment el ez a film. Thrillernek gyenge és sablonos, nem fájdalmas, abszolút kihagyható darab.

 

Ez a Disney első erotikus filmje az 1994-es Az éj színe óta.

(hp)
 

Adrian Lyne 18 évvel legutóbbi filmje, a 2002-es A hűtlen után tért vissza a rendezői székbe.

(hp)
 

A film Patricia Highsmith 1957-ben megjelent azonos című regényének az adaptációja.

(hp)
 

A film forgatása 2019. november 4-én kezdődött meg New Orleansban.

(hp)
 

A film két sztárja, Ben Affleck és Ana de Armas civilben egy párt alkot.

(hp)
 
A Mélyvíz thrillerként sajnos nem működik. A sokszor komikus, teljesen életszerűtlen elemeivel tarkítva egyfajta könnyedebb, thriller-szerűség, csak abban nem vagyok biztos, hogy ezt annak szánták. Ha ezt ilyen módon szerették volna tálalni, akkor oké, ha nem, akkor sajnos ez nagyon félrement. több»
 
Diadalmas rendezői visszatérésre senki ne számítson: a húsz év szünet után jelentkező, Patricia Highsmith 1957-es regényének harmadik (korábban a francia Mély vizek és a Tiefe Wasser című NSZK tévés produkció) feldolgozását szállító Adrian Lyne erotikus thrillere pontosan olyan, amilyennek egy három premierdátum-tolódáson átesett, népszerűtlen zsánerbe illő, streaming platformra száműzött terméket elképzel az ember. több»