Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
69%

Nincs baj, drágám (2022)

Don't Worry Darling
Filmadatlap
 
34
Szereplők
19
Vélemények
30
Képek
5
Videók

Galéria (30)

Florence Pugh
Harry Styles
Florence Pugh
Olivia Wilde
Chris Pine
Nick Kroll
Florence Pugh
Florence Pugh
Florence Pugh
Florence Pugh
Harry Styles
Florence Pugh
Florence Pugh
Florence Pugh
Olivia Wilde
Douglas Smith
Sydney Chandler
Olivia Wilde
Nick Kroll
Chris Pine
Gemma Chan
Florence Pugh
Florence Pugh
Harry Styles
KiKi Layne
Florence Pugh
Olivia Wilde
Olivia Wilde
Florence Pugh
Florence Pugh
Florence Pugh
Olivia Wilde
Florence Pugh
Harry Styles
Olivia Wilde
Florence Pugh
Florence Pugh
Harry Styles
Florence Pugh
Florence Pugh
Gemma Chan
Florence Pugh
Florence Pugh

Videók (5)

 
kabel   2023. 01. 03.

legújabb vélemény

0
Kihagyott lehetősége egy jó Black Mirror epizódra

A filmet lényegében Florence Pugh viszi el a hátán, az ő alakítása konzisztensen érdekes, és szerencsére emiatt a film maga is izgalmas többnyire. Tematikát tekintve egy elég érdekes antagonistát kapunk, egy ilyen redpill, incel-király, konzervatív men's right influencert nem hittem volna, hogy látni fogok filmben, de a Don't Worry Darling főgonosza ezt a szerepkört viseli. A téma kurrens, és egy csomó érdekes kérdést vet fel, azonban a film alig veszi a fáradtságot, hogy ezekkel foglalkozzon, ehelyett végtelenül kihúzott felépítő jeleneteket kapunk, majd egy rosszul összevágott lezárást. A film hemzseg a narratívabeli lyukaktól, de ezek nem zavartak annyira, mint a filozófiai kihagyott lehetőségek. A film simán átmehetett volna horrorba több ponton is, de Olivia Wilde sose volt elég bátor hozzá, hogy pár egyszerű ijesztésen kívül jobban beleássa magát a karakterek ok-okozati kérdéseibe. Pedig lett volna mit bogozni rendesen. Sajnálatos.

 
Tonyka   2023. 01. 02.

a nap véleménye

0
Ígéretes, csak behúzva maradt a kézifék

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Kedvelem a hasonló hangulatú, és világú alkotásokat. Vegyünk egy csipetnyi rejtélyt, némi összeesküvés érzéssel, kellően érdekes karaktereket, keverjük össze a tökéletes élet illúziójával. Máris kész a kisvárosi elegy, ahol látszólag minden perfekt. ... teljes kritika»

 
BRANTON   2022. 11. 24.

a nap véleménye

2
Hova tegyelek, drágám?

Olivia Wilde legújabb rendezését rengeteg balhé érte, vagy inkább fogalmazzunk úgy, hogy rengeteg balhé alakult ki a film háza táján. Kezdődött ez a Velencei Filmfesztiválon, folytatódott ez mindenhol, ahol ez a stáb felütötte a fejét. Több hírt olva... teljes kritika»

 
Artemisia   2022. 09. 27.

4
Ne add el az ördögnek a lelked

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Olivia Wilde másodk rendezői munkájához jóval komolyabb témát választott, mint első filmjéhez, a könnyed hangvételű Éretlenségihez. A Nincs baj, drágám pontos cselekményéről keveset lehetett tudni, és bár hangulatos alkotásról van szó, ami kétség k... teljes kritika»

 
indingo   2022. 09. 30.

2

Az előzetes kellően felkeltette a néző figyelmét, és a film körüli botrányok is erősítették az emberben, hogy ezt a filmet meg kell nézni. Elgondolkodtató történetet, bennem vegyes érzésekkel. A film nagy részében azt éreztem, hogy nem nagyon halad a... több»

 
MP170506   2022. 12. 26.

0

Nagyon lassan indul be a történet. A közepén kezd érdekessé válni. Jó volt az elképzelés, de kicsit több kellett volna. A lezárás nagyon nem tetszett, ezért nincs 4 csillag.

 
Zsolt Szabó   2022. 11. 09.

0
Van baj, drágám

Olivia Wilde színésznő-rendező második egész estés rendezése, ami inkább a film körüli botrányoktól volt zajos, és nem magától a filmtől sajnos. Azóta se értem ezen hírveréseket, amit a film körül épp maga a rendező generált, már a színészválogatás alatt, mivel Harry Styles a B verzió volt Shia La Beouf helyett. A film viszont engem meglepett, mert tetszett a maga módján. A filmben jól elkapták a retro hangulatot, az akkori élet mindennapjait, nem volt túlnagyolva. Viszont ami nem tetszett, teljesen Steffordi feleségek hangulata volt, ami után ilyenben újat nagyon mutatni nem lehet, csak a csattanója volt más, de azt nem lövöm le, mert azért ezt a filmet ajánlom megnézésre, ha nem más miatt, Pugh hatalmasat alakít benne! Pedig eddig őt totál sablonos színésznőnek tartottam, de ebbe az alakításában az összesen többi színész eltörpült, még Chris Pine is, aki próbálta felvenni a kesztyűt vele. A két órás játékidő pedig úgy telt el számomra, hogy nem volt unalmas, mert volt azért a filmben feszültség. Számomra ez a film: 6/10.

1

A film 78 064 210 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 49 199 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Olivia Wilde eredetileg maga akarta játszani a főszereplőt, de miután látta Florence Pugh alakítását a Midsommarban, rá osztotta a szerepet.

(erahurka )
 

Olivia Wilde és Harry Styles a való éleen egy párt alkotnak.

(indingo )
 

John Powell zeneszerző első olyan filmje, amely korhatáros besorolást kapott.

(csd)
 

A film Chris Pine és Florence Pugh második közös munkája a Törvényen kívüli király után.

(csd)
 

Chris Pine és Olivia Wilde második közös munkája a 2012-ben megjelent Hétköznapi emberek után.

(csd)
 
Oscar-esélyesből botrányfilm – nagyjából így lehetne összefoglalni azt az utat, amit Olivia Wilde második rendezése, a Nincs baj, drágám az elmúlt hetekben bejárt. És mint oly sokszor, most is valahol középen van az igazság: a Florence Pugh főszereplésével készült mozi ugyan biztosan nem lesz kultfilm, de nem is annyira katasztrofális, mint amire a balhék miatt a legtöbben tippeltek volna. Enyhén spoileres kritika. több»