A Nincs baj, drágám egy 2022-es amerikai pszichológiai thriller, amit Olivia Wilde rendezett Katie Silberman forgatókönyvéből. 

A filmet Florence Pugh, Harry Styles, Wilde, Gemma Chan, KiKi Layne, Nick Kroll és Chris Pine szereplésével készítették. A történet egy idilli városban élő háziasszonyt követ, aki gyanítja, hogy a várost vezető férfi valamilyen sötét titkot rejteget a város lakói elől.

Alice és Jack Chambers házaspárként élnek Victoryben, Kalifornia egy idealista 1950-es évekbeli sivatagi cégvárosában. A férfiak minden nap munkába indulnak a környező sivatagban található Victory Headquartersbe, ahová a feleségeknek tilos belépni. A nők háziasszonyként élnek, és luxusban és kényelemben, amíg a férfiak távol vannak.

Alice napjait más feleségekkel tölti, köztük legjobb barátnőjével, Bunnyval. Egy másik lakó, Margaret, elidegenedett a közösségtől azóta, hogy mentálisan összeomlott, miután fia látszólagos halálához vezető engedély nélküli sivatagi látogatást tett. Margaret szerint a Victory magához vette őt büntetésként azért, mert megszegte a szabályokat. Egy partin, amit Victory alapítója, Frank rendez, Alice látja, ahogy Margaret férje megpróbálja a nőt gyógyszerrel kezelni egy kitörése után. 

Amikor Alice éppen a villamossal utazik, egy repülőgép balesetet lát a sivatagban, és rohan segíteni. Ekkor botlik bele a Headquarters-be, és megérint egy tükörszerű ablakot, misztikus hallucinációkat él meg egy másik életről, mielőtt aznap este otthon felébredne.

A film a Rotten Tomatoes filmkritikai portálra beküldött, több mint 1000 értékelést követően 74%-on áll.

Ha szívesen megnéznéd a filmet, és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a film mafabos adatlapján található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintani.

dráma | horror | krimi | misztikus | thriller

Az 1950-es években járunk. Alice úgy érzi, valami nem stimmel azzal az álomvilággal, amelyben a férjével, Jackkel élnek. Szinte minden tökéletes, ugyanakkor egyre gyanúsabbnak... több»