Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Látlak (2019)

I See You
Filmadatlap
 
26
Szereplők
21
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

Helen Hunt
Jon Tenney
Helen Hunt
Owen Teague
Owen Teague

Videók (1)

 
Caravaggio1978   2022. 03. 29.

legújabb vélemény

2
Ritka jó film, de kevesen látták

Eleinte egy pszichotikus horror és thriller benyomását kelti, de a végére már valóságosabb és felkavaróbb lesz bárminél. A film felépítése roppant okos, kezdeti bizonytalanságot szépen felülírja a forgatókönyv agyafúrtsága, melynek hatására nagyokat pislogsz majd a történet második felében... A brutálisan jól megcsavart történet meglepetésemre mindent megmagyarázott a film második felében, csak épp nem úgy, mint azt általában megszokhattam a hasonlónak mondható alkotásokban. Egy teljesen új értelmet nyert végeredményt láthatunk majd. Igazándiból nagyon sokan gondoljátok majd azt, hogy láttam már ezer ilyen történetet, de ezt nézd meg, nem követi az ilyen filmek megszokott lépéseit.

1
 
Szilonka   2020. 02. 07.

4

Moziban is megállná a helyét a film. Rohadt izgalmas volt, a története egyedi, kiszámíthatatlan.

 
indingo   2020. 01. 12.

2
Én látlak, te látsz engem?

Ezt nagyon eltalálták a készítők. Több szálon futnak az események, amelyről a néző mit sem tud. Többször is meg tudott lepni a története olyan eseményekkel, amelyekre nem lehetett számítani. Érdekes kérdéseket is felvet a film, hogy ki a bűnös és ki a tettes, valamint volt-e egyáltalán pozitív szereplő a filmben. Ami még tetszett a filmben, hogy vajon mennyire ismerjük azt az embert, akivel egy fedél alatt élünk. Helen Hunt látott már szebb napokat is.

 
BoBamburg   2020. 10. 29.

3

Ahhoz képest, mennyire radar alatt volt a film, meglepően jó. Végig iszonyat izgalmas, amikor az ember kezdi azt hinni, hogy tudja, mi történik, bumm, jön egy plot twist, és minden más megvilágításba kerül. A '19-es horror felhozatalban ott a helye a legjobbak között.

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 19.

2

Izgalmas és kiszámíthatatlan film. Nagyon jó koncepció, szuper a történet, és nagyon jó a színészi munka is benne. Totálisan hihetőnek tűnik a film. Helen Hunt arca egy kicsit megöregedett, de játszani még mindig tud. Egy erős thriller.

 
Greeta   2020. 08. 30.

4

A tavalyi év meglepetése volt a film, túl nagy reklámot nem kapott. A thriller elemeket remekül hozta, a történet építkezett, és a legvégén is megújult.

 
Eastern79   2021. 04. 29.

1
Minőségi feszültség

Adam Randall filmje végig izgalmas, kiszámíthatatlan, feszült, amire rátesz egy lapáttal a remek zenei aláfestés is. Több szálon fut a cselekmény, hogy végül a kibogozhatatlannak tűnő történések értelmet nyerjenek. Helen Hunt kitűnő, mint mindig, de a többi szereplő játékára sem lehet panasz. Komor, feszült, intelligens thriller a legjavából.

A film összbevétele 77 668 dollár volt (imdb.com).

 

Judah Lewis majdnem megkapta 2017-ben a Pókember: Hazatérés főszerepét. Szereplője a '84 nyara című filmnek, ami egy zseniális alkotás.

(Caravaggio1978)
 
Kinek ajánljuk: krimi- és sötét tónusú thrillerek kedvelői ne hagyják ki! több»
 
Valójában a „Látlak” egy krimi, melyben van egy vékony hajszálnyi thriller is, de nem több. Aki viszont így nézi, annak számára egy élvezhető, sőt, egészen jó kis mozinak ígérkezik. több»