Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
84%

Látlak (2019)

I See You
Filmadatlap
 
26
Szereplők
17
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
Eastern79   2021. 04. 29.

legújabb vélemény

1
Minőségi feszültség

Adam Randall filmje végig izgalmas, kiszámíthatatlan, feszült, amire rátesz egy lapáttal a remek zenei aláfestés is. Több szálon fut a cselekmény, hogy végül a kibogozhatatlannak tűnő történések értelmet nyerjenek. Helen Hunt kitűnő, mint mindig, de a többi szereplő játékára sem lehet panasz. Komor, feszült, intelligens thriller a legjavából.

 
Szilonka   2020. 02. 07.

4

Moziban is megállná a helyét a film. Rohadt izgalmas volt, a története egyedi, kiszámíthatatlan.


 
BoBamburg   2020. 10. 29.

3

Ahhoz képest, mennyire radar alatt volt a film, meglepően jó. Végig iszonyat izgalmas, amikor az ember kezdi azt hinni, hogy tudja, mi történik, bumm, jön egy plot twist, és minden más megvilágításba kerül. A '19-es horror felhozatalban ott a helye a legjobbak között.

 
Greeta   2020. 08. 30.

3

A tavalyi év meglepetése volt a film, túl nagy reklámot nem kapott. A thriller elemeket remekül hozta, a történet építkezett, és a legvégén is megújult.

 
indingo   2020. 01. 12.

2
Én látlak, te látsz engem?

Ezt nagyon eltalálták a készítők. Több szálon futnak az események, amelyről a néző mit sem tud. Többször is meg tudott lepni a története olyan eseményekkel, amelyekre nem lehetett számítani. Érdekes kérdéseket is felvet a film, hogy ki a bűnös és ki a tettes, valamint volt-e egyáltalán pozitív szereplő a filmben. Ami még tetszett a filmben, hogy vajon mennyire ismerjük azt az embert, akivel egy fedél alatt élünk. Helen Hunt látott már szebb napokat is.

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 19.

2

Izgalmas és kiszámíthatatlan film. Nagyon jó koncepció, szuper a történet, és nagyon jó a színészi munka is benne. Totálisan hihetőnek tűnik a film. Helen Hunt arca egy kicsit megöregedett, de játszani még mindig tud. Egy erős thriller.

 
elekm90   2020. 04. 30.

2

Nagyon nagy meglepetés volt számomra, ugyanis előzetesen egy "tizenkettő egy tucat" thrillerre számítottam. Ennek ellenére sokkal többről van szó, egy nagyon fordulatos történet kerekedik ki a végére. Bár nincs minden "miért" megmagyarázva (szerintem... több»

Galéria (8)

Helen Hunt
Jon Tenney
Helen Hunt
Owen Teague
Owen Teague

Videók (1)

 
Kinek ajánljuk: krimi- és sötét tónusú thrillerek kedvelői ne hagyják ki! több»
 
Valójában a „Látlak” egy krimi, melyben van egy vékony hajszálnyi thriller is, de nem több. Aki viszont így nézi, annak számára egy élvezhető, sőt, egészen jó kis mozinak ígérkezik. több»