Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
50%

Az üres ember (2020)

The Empty Man
Filmadatlap
 
28
Szereplők
7
Vélemények
10
Képek
1
Videók

Galéria (10)

Videók (1)

 
Lóri Ádámcsik Nézhetetlen  2021. 11. 21.

legújabb vélemény

0
Kusza

Érdekesen indul, de annyira elnyújtják és bonyolítják, hogy egy nagy katyvasz lesz belőle.

 
7ETEDIK   2021. 08. 15.

0

Jól kezdődik, van egy kis Evil Dead feelingje, aztán néhány paráztató jeleneten kívül unalmas vergődés. Bevallom, annyira untam, hogy a végéig sem jutottam el...

 
Eastern79   2021. 10. 11.

0
Metafizika és horror

Meglehetősen érdekes a metafizikai vonal, több spirituális tanítás is visszaköszön az üres ember legendájában, azonban a film végi csavar bár némiképp magyarázattal szolgál, mégis újabb kérdéseket generál. Hangulatos, ijesztő és egyben kusza pszichohorror.

 
Ildikó Bacskai   2021. 09. 19.

0

A film képi világa skandináv képvilágot idéző hideg és szürke elemeket váltakoztat. Nem tipikus horrornak mondanám ezt a filmet. Megjelenik egy csokor gagyi horrorfilmes elem és egy csokor – akár komolynak is mondható – okkultista elem, ezeknek a káo... több»

 
Caravaggio1978 Nézhetetlen  2021. 05. 09.

0
Aki a bemutatót megnézte, szerintem érje be ennyivel

Egy jó trailerrel végül is el lehet adni valamennyire egy mozit... Utána úgysem ül be még egyszer soha senki megnézni. Nem jöttem rá ennek a filmnek sem a mondanivalójára, vagy egyáltalán arra, hogy mi vezette a rendezőt, hogy megalkossa ezt a semmiről sem szóló kis filmet. A szereplőknek biztos jó kis poén volt ilyen tájon forgatni, de ebben ki is merült szerintem a művészet. Akcióra, izgalmakra ne nagyon számítson senki, egy-két talán horrorisztikusra sikeredett cselekmény pedig nem elegendő ahhoz, hogy horrorfilmnek nevezzünk egy mozit. Ez nagyon kevés.

 
UmpaLumpa   2021. 02. 19.

0

Nagyon jól kezdődött, de aztán... Vontatott és unalmas borzalom lett belőle. Kösz, ezért kár volt.

 
Valenhun   2020. 12. 25.

0

Teljesen azt hittem, hogy valami olyasmit fogok látni, mint a Candyman, vagy legalábbis valami nagyon hasonlót, ehhez képest sajnos elég nagy csalódás lett. Legfeljebb is csak kihagyható közepes.

A film összbevétele 4 227 705 dollár volt (imdb.com).

 

A film egy képregényen alapul, egész pontosan a Boom! Studios kiadásában megjelent The Empty Man, Cullen Bunn és Vanesa R. Del Rey írásában.

(jakedave)