Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

A csókfülke (2018)

The Kissing Booth
Filmadatlap
 
26
Szereplők
15
Vélemények
4
Képek
3
Videók

Galéria (4)

Joey King
Jacob Elordi
Joey King
Joey King
Joel Courtney
Molly Ringwald
Joey King

Videók (3)

 
KCintia   2021. 07. 09.

legújabb vélemény

0
Teljesen megfelelő

Nem akartam először megnézni, mert láttam pár rosszabb kritikát, de rászántam magam. Igazából nem értem, hogy miért ne lenne jó ez. Nem minden korosztály fogja ugyanúgy élvezni, ez tény. Én személy szerint nagyon élveztem, és a második részt is meg fogom nézni. Könnyed, vidám, romantikus, vicces. Teljesen jó egy kis délutáni "mozira".

 
indingo   2018. 08. 20.

1

A Netflix legújabb gyöngyszeme. Picit többet vártam tőle, elég egyértelmű benne minden. Az alábeszélős filmek, most nagyon divatosak.

 
Crystaldeer   2020. 08. 16.

0
Kedvenc lett, pedig nem gondoltam

Elsőre, mikor az adatlapot láttam, azt gondoltam, hogy ez tuti valami uncsi amcsi tini középsulis film, de mivel lett folytatás is belőle, és éppen ráértem, hát gondoltam, kezdjük az első résszel, és megnézem. Nagyon kellemeset csalódtam. A cselekmény jól fel van építve és érdekes, nem éppen kiszámítható. A szereplők számomra úgymond no name-ek voltak, talán ebben a filmben még kicsit túl kezdőnek találtam Joey Kinget, de a végére teljesen szerethető karaktert hozott le. Talán picit visszarepített a tinédzser korszakomba, szóval én nem értek egyet azzal a véleménnyel, hogy csak egy bizonyos korosztálynak fog tetszeni. De hát döntse el mindenki maga! ;)

 
VvV   2018. 10. 29.

1

Igazi tinifilm. Eléggé fárasztó a története. Egy korosztálynak biztos bejön.

 
Szilonka   2020. 08. 20.

0

Ilyen tényleg van? Számomra elég hihetetlen, de az amerikai középiskolákban minden megeshet. Egynek elment, de nem lett kedvenc.

 
Rea387147   2021. 03. 24.

2
UwU

Úristen! Először a tesóm ajánlotta ezt a filmet, és legelőször csak merev arccal ültem és bámultam előre, és néztem a filmet. Nagyon nem tetszett legelőször. Majd egy ponton azt vettem észre, hogy vigyorgok, mint egy idióta, és teljesen beleszerettem ebbe a filmbe. A főszereplők nagyon illenek egymáshoz, valamint a film hátterei, díszletei. Az aláfestő zenéi egyszerűen nagyon szépek. Ezt a filmet bátran tudom ajánlani bárkinek, aki szeretne látni egy romantikus filmet, ami egy kicsit eltérő, mint a többi, de még így is elég romantikus. A második részét ennek a filmnek úgyszintén. ヽ( ´ ∇ ` )ノ

 
Greeta   2019. 08. 06.

1

Szuper kis film és már készülőben a második rész. Főszerepben az elbűvölő Joey Kinggel.

 

Beth Reekles azonos című regényében az Elle becenév a Rochelle-ből származik, és nem a Shellyből.

(dailyfilmsan)
 

A forgatás után Joey King és Jacob Elordi, a film két főszereplője a való életben is összejöttek.

(dailyfilmsan)
 

Jacob Elordi a forgatások előtt leckéket vett motorozásból.

(indingo)