Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
52%

A csókfülke 3 (2021)

The Kissing Booth 3
Filmadatlap
 
28
Szereplők
14
Vélemények
9
Képek
3
Videók

Galéria (9)

Joey King
Jacob Elordi
Meganne Young
Joey King
Jacob Elordi
Meganne Young
Joel Courtney
Joey King
Joel Courtney
Joel Courtney
Maisie Richardson-Sellers
Joey King
Joey King
Joel Courtney
Joey King
Joey King
Molly Ringwald
Jacob Elordi

Videók (3)

 
liza0720   2021. 08. 23.

legújabb vélemény

1
Nagyon rossz

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Egyszerűen nem vagyok képes felfogni, hogy egy ilyen jól induló filmsorozatot hogyan lehet így elrontani. Nem értem, miért kellett szétszakítani azt a párost, akik eleve a film lényege. A végéről ne is beszéljünk! Az egyetlen rendes és jó jelenet a flashmob volt. Ennyi tudnék kiemelni az egész filmből. Az első két rész nagyon tetszett, de erre még azt se mondom, hogy többször megnézném.

 
Klàri   2021. 08. 12.

2

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az 1. és 2. részt imádtam, de ez hatalmas csalódás volt. Összecsapták a végét, és nem derült ki, hogy mi lett velük. 6 év után végre újra találkoznak, de a srác gyorsan lelép, mert dolga van. Aztán a csaj motyog valamit, amit nem tudtam értelmezni. U... több»

 
KCintia   2021. 08. 12.

0
Lehetett volna jobb is

Én az első két részt nagyon szerettem, de ez a záró rész szerintem eléggé gyengére sikerült. Úgy ültem le a TV elé, hogy igen, király lesz. Na hát nem volt az. Sokkal szárazabb lett és unalmasabb, ráadásul a vége nekem abszolút nem jött be. Megéri amúgy megnézni, miután láttad az előző két részt, akkor már pontot kell rakni a végére, de nem volt a legjobb.

 
jannniisscem   2021. 08. 11.

0

Teljes mértékben felejthető, az előzőek sem voltak remekművek, de a befejező rész mintha szándékosan a filmek rossz aspektusaira helyezte volna a hangsúlyt.

 
Katalin389646   2021. 08. 11.

2
Befejezés

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Igazából nekem teljesen érthetetlen az egész befejezés. Biztosan 6 évet várnak egymásra, és semmi sem történik sem addig, sem akkor. Az előző két részhez képest ezt minősíteni sem lehet.

 
Futó Valentina   2021. 08. 11.

2
Nem olyan jó

Nem ilyen befejezésre számítottam, számomra illúzióromboló az eddigi részekhez képest. Pedig nagyon vártam. ☹️

 
Metallothioneinek   2021. 08. 13.

0
Kár volt

Ezt a kapcsolatot kár volt húzni 3 filmen keresztül... Az első film még vicces és élvezhető. A második már nálam is kihúzta a gyufát. De ez a 3. rész... Kb. egy jelenete értékelhető, na meg a bakiparádé. Az vicces volt.

 

Szintén Vince Marcello rendezte a Csókfülke első két részét.

(csd)
 

2020-ban hivatalosan is bejelentették, hogy a harmadik részt egyidőben forgatták a második réssz felvételeivel Dél-Afrikában.

(csd)
 
A csókfülke 3. jóleső szórakozás, aminek mondanivalója is van, ha hagyjuk, hogy megtaláljon. Vicces, kedves és megindító, méltó lezárása a trilógiának. És talán nem az a megszokott happy end, amit mindenki várt, talán nem olyan tökéletes, mint amit szerettünk volna, de egy jól kitalált záró etap, amit újra és újra szívesen nézünk majd, ha valami kellemes vígjátékot vagy közös programot keresünk. több»