Az év (egyik) leggyűlöltebb filmjét nézi most mindenki a magyar Netflixen

A Csókfülke franchise az első két résszel még ki tudta elégíteni a romantikus tinivígjátékok rajongóit, most azonban úgy tűnik, a harmadik részt már mindenki a pokolba kívánja.

A csókfülke 3 jött, látott és ... győzött? Hát, ez is nézőpont kérdése. A film jelenleg a legnézettebb produkció a magyar Netflixen, de cserébe szinte mindenki utálja.

A Beth Reekles regényei alapján készült filmet titokban forgatták a második résszel együtt 2019-ben Dél-Afrikában, majd néhány napja, augusztus 11-én debütált a Netflixen.

A történet szerint Elle főiskolára készül, azonban nehéz döntés előtt áll: vagy az ország másik felére költözik szerelmével, Noah-val, vagy betartja gyerekkori ígéretét, és legjobb barátjával, Lee-vel kezdi meg a tanulmányait. Valakinek kénytelen lesz összetörni a szívét...

A film a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon mindössze 8 százalékon áll, de a hazai nézők körében sem aratott osztatlan sikert, és akkor még finoman fogalmaztunk. Nálunk a Mafabon 45 szavazat és 12 vélemény után mindössze 43 százalékot kapott, és a legtöbben pocsék lezárásról számoltak be. Hellokitty nevű felhasználónk 'szörnyű katasztrófa' jelzővel illette a filmet, Klàri imádta az első két részt, de ez számára hatalmas csalódás volt, stefike2 szerint pedig a film egyenesen nézhetetlen, és ezzel a véleményével nincs is egyedül.

Mindenesetre, ha kedvet kaptál volna a filmhez, látogass el a mafabos adatlapjára, és a 'Lejátszás a Netflixen' mezőre kattintva rögtön el is indíthatod, ha van előfizetésed a szolgáltatónál. 

romantikus | vígjáték

Fantasztikusan indul a nyár Elle Evans számára. A lány hamarosan megkezdi egyetemi tanulmányait, előtte azonban fontos döntést kell meghoznia. Az első két rész sikere után... több»