A Nem kispályás, a Netflix legújabb romantikus vígjátéka jelenleg a legnézettebb a magyar Netflixen!

A romkom a mafab közösségtől eddig 53 százalékot kapott és egy nem túl kedvező véleményt, azonban mégis az első helyre került az itthoni nézők listáján. Lássuk, mit tudunk a filmről!

Először is azt, hogy az Ozarkot, a Daredevilt vagy Az igenembert jegyző Whit Anderson írta ennek a filmnek is a forgatókönyvét, szóval akár még valami igazán friss romantikus komédia is kisülhetett volna a dologból, főként, hogy a producer pedig az a Marc Platt, aki a Kaliforniai álomért is felelős.

A hivatalos forgatás 2021. július 26-án kezdődött, és 2021. szeptember 10-e körül fejeződött be, a film költségvetése pedig a hírek szerint valahol 10 és 20 millió dollár között volt.

A sztori

"A New York-i sportújságíró Mack és barátja, Adam, valamint a csapatuk évek óta sikeres "felszedős forgatókönyveket" készítenek és ezek segítségével pasiznak/csajoznak be - többnyire csak egy-egy éjszakára.

Amikor azonban Mack váratlanul belezúg az egyik célpontjába (Tom Ellis), a sikeres, brit haditudósítóba és több akar lenni, mint egyájszakás kaland, mindannyiuknak meg kell tanulniuk, mit jelent, ha a játék a végsőkig tart."

Tom Ellis karaktere hamar irritálóvá válik és sajnos így jár minden szereplő. Talán az idétlen testvérpár az egyedül kedvelhető az egész társaságból. A sztori sablonos, a szereplők kétdimenziósak és legfeljebb egy kis hétvégi vasalás vagy ebéd készítés melletti unaloműzőnek jó ez a tizenkettő egy tucat alkotás.

A szereplőgárda

A Lucifer (Lucifer az Újvilágban) rajongói örülhetnek(?), hogy Tom Ellist egy újabb Netflix-eredetiben láthatják és valószínűleg Joel Courtney (A csókfülke) fanjai is örömmel nyugtázhatják, hogy kedvencük végre visszatért. Damon Wayans Jr. alakítja Adamet, a boy next door srácot, akit a főszereplőnk, Szeplőtelen Jane, azaz Gina Rodriguez friendzone-ol.

Hol nézheted?

Ha mégis kíváncsi vagy, esetleg épp egy ilyen Édes kis semmiségre volna szükséged és van előfizetésed a Netflixre, csak kattints a film mafab adatlapján található streaming ikonra és már el is merülhetsz a NY-i szinglik kalandjaiban.

romantikus | vígjáték

A New York-i sportújságíró, Mack, aki éveket töltött azzal, hogy a legjobb barátjával, Adammel és a csapattal sikeres "játékokat" találjon ki, hogy lányokat szedjenek fel,... több»