Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
5
Vélemények
4
Képek
1
Videók
Mark Wahlberg
Winston Duke
 
iq.csabi   2020. 03. 24.

legújabb vélemény

Ez egy egyszer nézhető laza akciófilm, aminek talán folytatása is lehet. A történet érdekes, leköt és viszonylag pörgős. Aki szereti Mark Wahlberget az nem fog csalódni, de semmiképpen ne számítson élete filmjére, viszont kikapcsolódni tökéletes!

 
Anuika   2020. 03. 11.

a nap véleménye

Az exrendőr és az óriás Csodaországban

Nemrég debütált a Netflixen új, saját gyártású akció-vígjátékuk, a Spenser az igazság nyomában Peter Berg (22 mérföld, A hazafiak napja) rendezésében, Mark Wahlberg főszereplésével. A rendező és Wahlberg már többször dolgozott sikeresen együtt (Mélytengeri pokol, A hazafiak napja stb.), így nem meglepő módon Berg új filmje címszereplőjének is őt kérte fel. A film alapjául szolgált Robert S. Parker Spenser regénysorozata és Spenser For Hire című, 80’-as évekbeli krimisorozata is. A címszereplő Spencer (Mark Wahlberg), egy exzsaru, aki öt évnyi börtön után újra szabadlábra kerül. Büntetését azért kapta, mert igencsak ellátta egyik felettesének a baját, aki nem elég, hogy ügyeket tusolt el, mé... több»


 
paval   2020. 03. 08.

Mit mondhatnék, nekem ez a sztori kissé sablonos volt, de a kivitelezés egy csöppet sem. Irtó jó hangulata volt az egésznek. Igaz, Wahlberg nem is erőltette meg magát igazán a szerepében. Egyszeri nézésre ideális, de nem érzek késztetést, hogy valaha még meg akarjam nézni. Sajnos, ez van. Igazából lehetne ezzel vitatkozni, csak épp annyira kiszámítató volt számomra a történet, hogy ez nagyon elvitte nálam.

 
acey   2020. 03. 07.

Nagyszerű színészeket sikerült összeválogatni, Mark Walhberg végig kitűnően alakít, Winston Duke karakterét is jól eltalálták. Egy végig izgalmas, pörgős thriller a Spenser..., bár a második részét szerintem szükségtelenül húzták el, gyorsabban és ütősebben is lezárhatták volna a sztorit.

 
Sonny   2020. 03. 06.

Kicsit hosszú a játékidő ehhez a témához, de a film nagyszerűen megtalálta az egyensúlyt a humor és a komolyság közt, így megbocsátható a 110 perc. Ami a műfajtól elvárható, azt teljesíti, egy viszonylag hűvös hangulatú, de különösebb meglepetést nem tartogató akció-krimi.

 
Az a film, amely könnyedén mossa át az agyunkat egy fárasztó nap után, és egyáltalán nem baj, ha pár nap után már nem nagyon fogunk emlékezni sem a cselekményre, sem a karakterekre. több»
 
kritika több»
 

A film az 1985 és 1988 között futó "Spenser for Hire" című televíziós sorozat remake-je.

(hp)
 

Bokeem Woodbine és Mark Wahlberg az 1999-es Robbanófejek után ismét együtt állt a kamerák elé.

(hp)
 

A film cselekménye Ace Atkins 'Wonderland' című regényén alapszik, melynek hősét, Spensert az amerikai író, Robert B. Parker vezette be az irodalomba.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.