Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

Spenser az igazság nyomában (2020)

Spenser Confidential
Filmadatlap
 
31
Szereplők
7
Vélemények
25
Képek
1
Videók

Galéria (25)

Mark Wahlberg
Winston Duke

Videók (1)

 
Fikatours_blogger   2022. 05. 11.

legújabb vélemény

0
Akármilyen magasra nyúlnak a szálak, egy-két pofonnal minden ügyet meg lehet oldani

Üdítő volt végre egy olyan akciófilmet látni, ami nem New Yorkban vagy Los Angelesben játszódik. Az atom elcsépelt, verekedős jelenetet a végén elhagyhatták volna, különben egész jó kis film.

 
Anuika   2020. 03. 11.

a nap véleménye

2
Az exrendőr és az óriás Csodaországban

Nemrég debütált a Netflixen új, saját gyártású akció-vígjátékuk, a Spenser az igazság nyomában Peter Berg (22 mérföld, A hazafiak napja) rendezésében, Mark Wahlberg főszereplésével. A rendező és Wahlberg már többször dolgozott sikeresen együtt (Mélyt... teljes kritika»

 
stevepisti   2020. 10. 02.

0

Egész jó kis akció – vígjáték lett. Hasonló sztorit már láthattunk, de nem volt mégsem unalmas, végig lekötött. A fekete – fehér párosítás álltalában beszokott jönni, most is jól működött. Spenser csaja valami brutál nő lehet, nem semmi stílusa volt ... több»

 
iq.csabi   2020. 03. 24.

0

Ez egy egyszer nézhető laza akciófilm, aminek talán folytatása is lehet. A történet érdekes, leköt és viszonylag pörgős. Aki szereti Mark Wahlberget az nem fog csalódni, de semmiképpen ne számítson élete filmjére, viszont kikapcsolódni tökéletes!

 
Sonny   2020. 03. 06.

0

Kicsit hosszú a játékidő ehhez a témához, de a film nagyszerűen megtalálta az egyensúlyt a humor és a komolyság közt, így megbocsátható a 110 perc. Ami a műfajtól elvárható, azt teljesíti, egy viszonylag hűvös hangulatú, de különösebb meglepetést nem tartogató akció-krimi.

 
paval   2020. 03. 08.

0

Mit mondhatnék, nekem ez a sztori kissé sablonos volt, de a kivitelezés egy csöppet sem. Irtó jó hangulata volt az egésznek. Igaz, Wahlberg nem is erőltette meg magát igazán a szerepében. Egyszeri nézésre ideális, de nem érzek késztetést, hogy valaha... több»

 
slaver   2020. 03. 07.

0

Nagyszerű színészeket sikerült összeválogatni, Mark Walhberg végig kitűnően alakít, Winston Duke karakterét is jól eltalálták. Egy végig izgalmas, pörgős thriller a Spenser..., bár a második részét szerintem szükségtelenül húzták el, gyorsabban és ütősebben is lezárhatták volna a sztorit.

 

A film az 1985 és 1988 között futó "Spenser for Hire" című televíziós sorozat remake-je.

(hp)
 

Bokeem Woodbine és Mark Wahlberg az 1999-es Robbanófejek után ismét együtt állt a kamerák elé.

(hp)
 

A film cselekménye Ace Atkins 'Wonderland' című regényén alapszik, melynek hősét, Spensert az amerikai író, Robert B. Parker vezette be az irodalomba.

(hp)
 

A Spenser az igazság nyomában a népszerű amerikai énekes, dalszerző és rapper, Post Malone első egészestés élőszereplős filmje.

(hp)
 

A film főszereplője, Mark Wahlberg producerként is kivette a részét a Spenser az igazság nyomában munkálataiból.

(hp)
 
Az a film, amely könnyedén mossa át az agyunkat egy fárasztó nap után, és egyáltalán nem baj, ha pár nap után már nem nagyon fogunk emlékezni sem a cselekményre, sem a karakterekre. több»