Kiderült, melyik a valaha volt legnézettebb film és sorozat a Netflixen

Az elmúlt másfél évben a streaming szolgáltatók egyre nagyobb teret nyertek a filmes kultúrában, mindezek közül is azonban a Netflix nézettségi adatai bizonyulnak igazán kimagaslónak.

A streaming szolgáltató meg is osztott néhány izgalmas információt a programkínálatában megtalálható produkciók nézettségi adataival kapcsolatban, eszerint A Bridgerton család első évadára közel 82 millió előfizető volt kíváncsi a bemutatót követő első 28 napban.

A második helyen a Lupin és a Vaják osztozhat, amelyekre közel 76 millióan kattantak rá, de még ezeket a számokat is sikerült felülmúlnia a Tyler Rake: A kimenekítésnek.

Sam Hargrave rendezése közel 99 milliós nézettséget “söpört be” az első négy hétben, ezt pedig a Madarak a dobozban és a Spenser az igazság nyomában filmek követik 89 milliós nézettségi mutatókkal. A fentebb felsorolt produkciók mindegyike a Netflix saját gyártású projektje, a szolgáltató nem kis összeget áldozott az elmúlt években, hogy programkínálata minél eredetibb legyen, amely úgy tűnik meg is hozta a gyümölcsét.

Alig néhány napja debütált a Tyler Rake: A kimenekítés 2 előzetese, noha a premier dátuma egyelőre ismeretlen, ahogy egyelőre az sem tudható, hogy pontosan mikor érkezik a Bridgerton család második évada.

akció | thriller

A Netflix égisze alatt 2020-ban debütált Tyler Rake: A kimenekítés őrült és eszeméletlenül pörgős akciójával azonnal közönségsikerré vált. Chris Hemsworth visszatér... több»