Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
21
Szereplők
3
Vélemények
15
Képek
2
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
dailyfilmsan   2019. 08. 31.

legújabb vélemény

Nem nagyon tudta az érdeklődésemet fenntartani. Sok volt a fölösleges tényközlés és nem volt eléggé célszerű a bemutatásmód. Egyszerűen nagyon átlagos háborús film ami egy valamire összpontosított. Nem voltak kulcspontosságú szálak a film folyamán csak sok kicsi. A végén pedig nem egyértelműen kapcsolódtak ezek a szálak. Nem volt jó film.

 
alexxx   2016. 02. 08.

Mindenekelőtt szeretném leszögezni, hogy ez nem egy igazi háborús film- Az igazi háborús film sztem pl. a Ryan közlegény és hasonlók. Ez nem nevezhető igazán nagynak semmilyen tekintetben sem.


 
Mirci   2016. 09. 19.

Telistele van unalmas szövegekkel, dialógusokkal, épphogy a végén van egy nagyobb akció. És egyáltalán milyen béna castingolás folyhatott? Valahogy senkinek sem ül a szerepe, senki sem oda való, ahol van ebben a filmben.

Joseph Fiennes

A film összbevétele 10 769 311 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet 2002-ben készítették, és többször kihúzták a kiadási ütemtervből. Végül 2005. augusztusában adta ki a Miramax Films. Bob és Harvey Weinstein távozás előtt, pakolás közben talált rá a kópiára, és mielőtt hivatalosan elhagyták volna a céget, kiadták a filmet.

(dailyfilmsan)
 

Richard Joson saját nagyapját játszotta el a filmben.

(dailyfilmsan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.