54% 57 szavazat
A háború kísértetei: Légi hitvallás

A háború kísértetei: Légi hitvallás

Saints and Soldiers: Airborne Creed
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
18
Szereplők (18)
9
Képek (9)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Az amerikai 517. Ejtőernyős Gyalogos Ezredet Dél-Franciaországban vetik be 1944. augusztus 15-én. A parancs szerint támogatniuk kell majd a Berlin felé nyomuló szövetséges csapatokat. Ám az ugrásnál szétszóródnak, és meg is támadják őket. Miközben három ejtőernyős a találkozóhelyre igyekszik, francia ellenállókkal találkozik. Az ellenállók nehéz helyzetben vannak, és a segítségüket kérik, hogy kiszabadítsanak néhány partizánt a németek fogságából. A három ejtőernyős súlyos döntésre kényszerül.

Rendező: Ryan Little
Forgatókönyvíró: Lamont Gray, Lincoln Hoppe
Zene: J Bateman
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2012.08.17.
 
2018.05.16 kisssjanka

legújabb vélemény

Voltak jelenetek a filmben, amik megfogtak és emiatt érdemes volt megnézni. Összességében nézve azonban voltak hiányosságai a filmnek, mint például főleg a vége felé kissé logikátlan történetvezetés.

0
 
2016.10.14 tyna19955

Ez egy egész jó háborús film, és mivel láthatóan olcsó költségvetésű, ezért inkább helyezték a hangsúlyt a drámára, a történetszálra, ami szerintem nagyon jót tett neki. Nem erőltették azt, ami nem ment, vagy épp nem volt rá lehetőség.

0
 
2015.07.05 Durran

Értetlenül állok, hogy miért létezik ez a film. Egyáltalán nem hozza azt, ami elvárható lehetne ilyenkor egy háborús filmtől. Hogy amennyire csak lehetséges életszerűvé, és átélhetővé tenni a háború mindennapjait, tényszerűen mutatni, és megfosztani ... Több

0