77% 319 szavazat
A maflás

A maflás

Here Comes the Boom
Filmadatlap
18
Vélemények (18)
20
Szereplők (20)
19
Képek (19)
1
Videók (1)
4
Érdekességek (4)
Díjak
Filmkritika
2
Cikkek (2)
Fórum
Jerico  

Hol nézheted

FILMINFÓ


Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2012.11.08.
 
2024.01.11 Ари Шандор

legújabb vélemény

De jó ez...

Kevin Jamest alapból a „nem tehetséges” kategóriába sorolnám... Elgondolkodtató. Azonnal eszembe jut A randiguru, A gondozoo és ez a film. Mindegyiket megnézem bárhányszor. Lehet, hogy a rendezői munka teszi, nem tudom... Ebben a filmben a becsület, az eltökéltség, a SZÍV nagyon adja. Saját értékrend, saját érzelmek miatt +x. Salma Hayek +1. Ez a nő... istenem... Ez akárhányszor nézhető nekem. Jó szórakozás, aki nem látta, nosza, rajta!

0
 
2017.03.10 Laca//Ho/rr/oR//

Számomra először furcsa volt Kevin Jamest ilyen szerepben látni, de azért mutattak a filmben 1-2 jó poént, illetve azért elég jól összeválogatták a színészeket. Jó kis esti film.

0
 
2017.04.10 indingo

Adam Sandler stílusú film. Picit bárgyú az egész. Néhány humorosabb pillanattól eltekintve még unalmas is. A történet sablonos és kiszámítható a vége.

0
 
2015.12.31 Jerico

Nagyon jó film, sok-sok eredetiséggel, jó forgatókönyvvel és sikeres alakításokkal. Humoros, szenzációs. Nagyon tetszett. (10/8)

2
 
2023.08.12 Harper

Szórakoztató és vicces

Nagyon jól szórakoztam ezen a 2012-es vígjátékon, melyben Kevin James szinte sziporkázik. Teljesen neki való szerepet kapott ugyanis. Egy átlagos biológiatanárt alakít, aki kollégája állását úgy próbálja megmenteni, hogy beáll MMA-harcosnak, mérkőzésenként egyre több gázsiért. Bár fiatalon birkózott, alaposan elhízott az évek alatt, és nem is 20 éves már (ami azt illeti: Kevin James 47 volt a forgatáskor). Így nem megy könnyen a dolog, de aztán mindenkit meglepő módon belejön a harcba. Annyira, hogy egy ponton túl sikert sikerre halmoz a ringben, és kihívhatja a világelsőt is. A film egyik különlegessége, hogy Kevin James edzője az a Bas Rutten. aki a valóságban is MMA-világbajnok volt a 90-es évek végén. A Maflás forgatása idején MMA közvetítő (műsorvezető) volt visszavonultan. Kétségtelenül ő a film egyik színfoltja. Felbukkan a gyönyörű Salma Hayek is, mint egyszerű tanárnő, akinek főhősünk udvarol. Mindent egybevéve egy remek, szórakoztató vígjáték rengeteg poénnal és a végén egy óriási bunyóval, ami Bas Rutten szakértői jelenléte miatt meglehetősen élethű. Értékelésem: 85%. Ötször is láttam.

1

A film összbevétele 73 100 172 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Kevin James és Gary Valentine a való életben is testvérek. Szerző: dulkap

#2
 

Kevin James a forgatás előtt egy 14 hónapos fizikai felkészülésen vett részt és 35 kilótól szabadult meg.Szerző: dulkap

#3
 

– Ez a film egy valóra vált álom számomra, de még soha nem kínlódtam ennyit egy forgatáson. – mondta egy újságírónak Kevin James – Komédiás vagyok, és ennek a filmnek az a lényege, hogy akik nézik, nevessenek és szeressék a figurámat, de közben szerettem volna, ha komolyan vesszük, amit csinálunk – magyarázta Adam Sandler állandó játszótársa. – A forgatás előtt nagyon sokat edzettem, profi edzőkkel dolgoztam, és arra is figyelni kezdtem, hogy mit eszem. Szóval: úgy kínoztam magam, mint egy drámai színész. (intercom)Szerző: adibandii

#4