Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

A maflás (2012)

Here Comes the Boom
Filmadatlap
 
20
Szereplők
15
Vélemények
19
Képek
1
Videók

Galéria (19)

Videók (1)

 
HE7EDIK   2019. 07. 29.

legújabb vélemény

0

Kevin James legjobb filmje. Sokkal több ez egy vígjátéknál, azt leszámítva hogy nevetni is sokat lehet rajta. Ez egy dráma is egyben, ahogy valaki a lehetetlennel dacol, sosem adja fel és végül győz. Persze ez a való életben nagyon kevésszer fordul c... több»

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 03. 10.

0

Számomra először furcsa volt Kevin Jamest ilyen szerepben látni, de azért mutattak a filmben 1-2 jó poént, illetve azért elég jól összeválogatták a színészeket. Jó kis esti film.

 
indingo   2017. 04. 10.

0

Adam Sandler stílusú film. Picit bárgyú az egész. Néhány humorosabb pillanattól eltekintve még unalmas is. A történet sablonos és kiszámítható a vége.

 
Filmelemző   2018. 04. 02.

1

Nagyon jó vígjáték, melyhez megnyerték az MMA bajnok holland Bas Ruttent is, aki a filmbeli történet szerint Scott Voss biológiatanárt (Kevin James) edzi, hogy az pénzt tudjon gyűjteni kollégája, Marty (Henry Winkler) állásának megmentéséért. Kevin J... több»

 
Deku   2017. 09. 13.

0

Egyenesen förtelmes és kiábrándító lett a film. Szinte azonnal elkapott az ásítás bár én reméltem, hogy kihoznak belőle valami jót de nem tették. Halálra tudott untatni az biztos. Ne nézd meg.

 
Scriptor   2018. 06. 26.

0

Nagyon szórakoztató, vicces és könnyed vígjáték, amit százszor is meg lehet nézni. Az egyik kedvencem. Kevin James végre nem valami idiótát alakít, hanem egy középiskolai tanárt, aki MMA -zik a barátjáért. Jópofa az egész. Értékelésem: 4 csillag.

 
Mr. Z   2015. 06. 15.

0

Igazán jó vígjáték volt de nem is vártam kevesebbet Kevin Hart-tól. Egyszerű volt és pont annyit adott amennyit akart. Nem akart több lenni mint ami. A sztori is rendben volt ami szintén ritka és üdítő élményt nyújtott a film.

A film összbevétele 73 100 172 dollár volt (imdb.com).

 

Kevin James és Gary Valentine a való életben is testvérek.

(dulkap)
 

Kevin James a forgatás előtt egy 14 hónapos fizikai felkészülésen vett részt és 35 kilótól szabadult meg.

(dulkap)
 

– Ez a film egy valóra vált álom számomra, de még soha nem kínlódtam ennyit egy forgatáson. – mondta egy újságírónak Kevin James – Komédiás vagyok, és ennek a filmnek az a lényege, hogy akik nézik, nevessenek és szeressék a figurámat, de közben szerettem volna, ha komolyan vesszük, amit csinálunk – magyarázta Adam Sandler állandó játszótársa. – A forgatás előtt nagyon sokat edzettem, profi edzőkkel dolgoztam, és arra is figyelni kezdtem, hogy mit eszem. Szóval: úgy kínoztam magam, mint egy drámai színész. (intercom)

(adibandii)