Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
76

A maflás (2012)

Here Comes the Boom
Filmadatlap
 
19
Szereplők
14
Vélemények
19
Képek
1
Videók
A maflás
 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 03. 10.

Számomra először furcsa volt Kevin Jamest ilyen szerepben látni, de azért mutattak a filmben 1-2 jó poént, illetve azért elég jól összeválogatták a színészeket. Jó kis esti film.

 
Filmelemző   2018. 04. 02.

Nagyon jó vígjáték, melyhez megnyerték az MMA bajnok holland Bas Ruttent is, aki a filmbeli történet szerint Scott Voss biológiatanárt (Kevin James) edzi, hogy az pénzt tudjon gyűjteni kollégája, Marty (Henry Winkler) állásának megmentéséért. Kevin James óriási és felbukkan Sakma Hayek is, aki ezúttal nem a nagy dívát hozza, hanem egy hétköznapi tanárnőt (de így is nagyon szexi). Jó a sztori, ha kicsit bugyuta is és remek szórakozást nyújt az egész film. Értékelés jó, mert tényleg jó. Numerikusan nézve: 6,5 pont a 10-ből.


 
indingo   2017. 04. 10.

Adam Sandler stílusú film. Picit bárgyú az egész. Néhány humorosabb pillanattól eltekintve még unalmas is. A történet sablonos és kiszámítható a vége.

 
Deku   2017. 09. 13.

Egyenesen förtelmes és kiábrándító lett a film. Szinte azonnal elkapott az ásítás bár én reméltem, hogy kihoznak belőle valami jót de nem tették. Halálra tudott untatni az biztos. Ne nézd meg.

 
Mr. Z   2015. 06. 15.

Igazán jó vígjáték volt de nem is vártam kevesebbet Kevin Hart-tól. Egyszerű volt és pont annyit adott amennyit akart. Nem akart több lenni mint ami. A sztori is rendben volt ami szintén ritka és üdítő élményt nyújtott a film.

 

Kevin James és Gary Valentine a való életben is testvérek.

(dulkap)
 

Kevin James a forgatás előtt egy 14 hónapos fizikai felkészülésen vett részt és 35 kilótól szabadult meg.

(dulkap)
 

– Ez a film egy valóra vált álom számomra, de még soha nem kínlódtam ennyit egy forgatáson. – mondta egy újságírónak Kevin James – Komédiás vagyok, és ennek a filmnek az a lényege, hogy akik nézik, nevessenek és szeressék a figurámat, de közben szerettem volna, ha komolyan vesszük, amit csinálunk – magyarázta Adam Sandler állandó játszótársa. – A forgatás előtt nagyon sokat edzettem, profi edzőkkel dolgoztam, és arra is figyelni kezdtem, hogy mit eszem. Szóval: úgy kínoztam magam, mint egy drámai színész. (intercom)

(adibandii)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.