Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
73

Ketrecharc 3: Mindvégig (2016)

Never Back Down: No Surrender
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
7
Képek
1
Videók
 
Robi   2018. 07. 25.

A széria egyik legjobb része érdekes új tanítványokkal akik másra akarják felhasználni a megszerzett tudásukat. Jó akció verekedő filmnek tartom jól koreagrafálták.

 
Firencz   2016. 06. 16.

Nem nagy dobás. Egy kis verekedés, egy kis keménykedés, de történet sehol. Eléggé réteg filmnek tartom, igazán csak a ketrecharc rajongóinak a szívét lehet képes megdobogtatni.


 
jaszon   2016. 04. 28.

Annyira kemény, mint a kád széle! Michael Jai White megint nagyon kemény és kioszt egypár zúzós sallert. A film az MMA világát mutatja be, és tudtommal ezzel egyedülálló, vannak jó sportfilmek, jó kung-fu filmek, vagy érdekes filmek a boxról és/vagy boxolókról, de az MMA más, az MMA minden együtt, az ultimate küzdősport, ahol nincs kegyelem.

 
spyro74   2016. 04. 18.

Nagyon komolyan gondolja mindenki ezt a csihi-puhit a filmben. Izzadt férfi testek verik szét egymást, miközben valós történet vagy mondanivaló még a leggyengébb életjelet sem mutat magáról. Nekem ennyi kevés egy jó mozihoz.

Josh Barnett
Tony Jaa
Michael Jai White
Gillian White
Michael Jai White
Michael Jai White
Michael Jai White
JeeJa Yanin
Michael Jai White
Gillian White
Nathan Jones
Michael Jai White
 

Az egész forgatás Thaiföldön zajlott.

(ps )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.