Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
63

Az ügynökség (2006)

The Good Shepherd
Filmadatlap
 
28
Szereplők
3
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
indingo   2019. 05. 20.

Izgalmasnak gondolt film, de elég unalmasra sikeredett, de valószínű a vontatottság és az időmúlása összefüggésben van. Matt Damon viszont jól hozza az unalmas, érzelem mentes a ranglétrán felkapaszkodó ügynököt akinek a családja semmit nem jelent.

 
spikeZ   2016. 05. 06.

A film többet ígér, mint amennyit valójában nyújtani képes. Damon, DeNiro, Pesci, Jolie és más nagy sztárok nevei fémjelzik a produkciót, ráadásul a történeti is izgalmasan hangzik. Szeretem a hideg háborúval foglalkozó filmeket, de sajnos a rendezés engedi a szakadékba zuhanni a filmet. A következtetéseket már jóval az aktuális jelenet előtt le lehet vonni, a cselekmény megjósolható, így a film alkalmasint unalmas és monoton lesz.


 
petera050   2016. 01. 21.

Egész jó kis film, tele váratlan fordulattal és rejtéllyel. Robert De Niro logikusan építkezik, a film története egyébként is szövevényes, de a rendező ügyelt arra, hogy egy követhető, intelligens produkciót alkosson. Külön kiemelném Angelina Jolie és Matt Damon alakítását, akik sokat emeltek a film színvonalán.

Angelina Jolie
Angelina Jolie

A film összbevétele 99 480 480 dollár volt (imdb.com).

 

Joe Pesci nyolc év után újra kamerák elé állt.

(ps)
 

Ez volt Eddie Redmayne első mozifilmes szerepe.

(ps)
 

Úgy volt, hogy ez lesz Allyson Floyd első filmes szerepe, de a jelenete végül nem került bele a film végső változatába.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.