Az ügynökség (2006)

The Good Shepherd

Angelina Jolie
Angelina Jolie

indingo   2019. 05. 20.

Izgalmasnak gondolt film, de elég unalmasra sikeredett, de valószínű a vontatottság és az időmúlása összefüggésben van. Matt Damon viszont jól hozza az unalmas, érzelem mentes a ranglétrán felkapaszkodó ügynököt akinek a családja semmit nem jelent.

petera050   2016. 01. 21.

Egész jó kis film, tele váratlan fordulattal és rejtéllyel. Robert De Niro logikusan építkezik, a film története egyébként is szövevényes, de a rendező ügyelt arra, hogy egy követhető, intelligens produkciót alkosson. Külön kiemelném Angelina Jolie és Matt Damon alakítását, akik sokat emeltek a film színvonalán.

spikeZ   2016. 05. 06.

A film többet ígér, mint amennyit valójában nyújtani képes. Damon, DeNiro, Pesci, Jolie és más nagy sztárok nevei fémjelzik a produkciót, ráadásul a történeti is izgalmasan hangzik. Szeretem a hideg háborúval foglalkozó filmeket, de sajnos a rendezés... több»

Joe Pesci nyolc év után újra kamerák elé állt.

(ps)

Ez volt Eddie Redmayne első mozifilmes szerepe.

(ps)

Úgy volt, hogy ez lesz Allyson Floyd első filmes szerepe, de a jelenete végül nem került bele a film végső változatába.

(ps)

Egy ideig úgy tűnt, hogy a filmben szerepet kap a nigériai származású Stephanie Linus is.

(ps)

A filmben látható szereplők mind korosodnak az idővel, kivéve Angelina Jolie-t és Matt Damont.