Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
18
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 
indingo   2019. 06. 18.

Jó és nézhető alkotás, de csak annak aki kedveli a politikai témájú filmeket. Milyen eszközöket alkalmaznak a kampány során, ki tud jobban blöffölni és ki tudja átverni vagy éppen zsarolni a másikat.

 
dailyfilmsan   2018. 07. 02.

Ez a film a tipikus példája annak mennyire aljas és számító a politika világa. Sajnos a film a felétől kezd el érdekes lenni ha nem lettem volna elég kitartó talán el is vetem a filmet. Viszont a 41. perctől kimutatja a foga fehérjét és elkezd pörögni a story. A színészek jók és a vágások is nagyon tetszettek. 1x meg lehet nézni :)


 
Edii   2015. 04. 22.

Jobbra számítottam, mint amit kaptam. A történet az elmegy, bár néhol kiszámítható, a karakterek tetszettek és szerencsére még jellemfejlődésen is átestek, de a színészek, hát nem estek túlzásba, Ryan Gosling-ot leszámítva, ő mindig nagyon jó!

 
szabomarc   2019. 01. 14.

Nem tudtam végignézni a filmet, meguntam az első 20-30 percben. A szereposztás pedig amúgy kiválónak tűnt első blikkre, a történettel nem sokat tudtak kezdeni.

 
hejnekem   2015. 05. 12.

A cselekménye kicsit összefüggéstelen volt, de ha ezen túl lendülünk, akkor egy nagyon okos filmet látunk, ami tele van jó színészekkel. Akit érdekel az amerikai politika belső világa, vagy csak egy jó dráma annak kihagyhatatlan.

George Clooney
 

George Clooney a film forgatási helyszínén, Cincinnatiben nőtt fel.

(hp)
 

Leonardo DiCaprio esélye volt Stephen Meyers szerepére. Végül mégsem ő kapta azt, azonban produkciós cége, az Appian Way révén producerként vett részt a film munkálataiban.

(hp)
 

Eredetileg Brad Pitt játszotta volna Paul Zara szerepét, végül a színészt Philip Seymour Hoffmanra cserélték.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.