Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
19
Vélemények
13
Képek
1
Videók
George Clooney
 
Berto49   2019. 08. 13.

legújabb vélemény

Öldöklő harc az elnöki székért

Lehet, hogy George Clooney követve Ronald Reagan példáját a közeljövőben helyet követel magának elnökjelöltként az amerikai belpolitika világában? Nem lehet kizárni ezt a feltételezést, hiszen a filmes körökben már a csúcsra érkezett. Ez a rendezése pedig azt mutatja, hogy igazán otthon van az elnökválasztás témájában. Biztos kézzel, saját magát háttérbe szorítva vezényelte le a kiváló színészgárda (többek között két kedvencem, Ryan Gosling és Philip Seymour Hoffman) alakításait. Jelentős nóvumot azonban nem hozott a film, hiszen alapvető közhely, hogy a politika első helyen áll a piszkos ügyek rangsorában, a karaktergyilkosság pedig nélkülözhetetlen eleme a hatalmi játszmáknak. Ezt a témát alaposan kilúgozta például a több évadon keresztül tartó „Az elnök emberei” című TV-sorozat. Ennek ellenére ez az izgalmas politikai dráma tanulságos betekintést nyújt a témát kedvelő filmnézőknek.

 
indingo   2019. 06. 18.

Jó és nézhető alkotás, de csak annak aki kedveli a politikai témájú filmeket. Milyen eszközöket alkalmaznak a kampány során, ki tud jobban blöffölni és ki tudja átverni vagy éppen zsarolni a másikat.


 
dailyfilmsan   2018. 07. 02.

Ez a film a tipikus példája annak mennyire aljas és számító a politika világa. Sajnos a film a felétől kezd el érdekes lenni ha nem lettem volna elég kitartó talán el is vetem a filmet. Viszont a 41. perctől kimutatja a foga fehérjét és elkezd pörögni a story. A színészek jók és a vágások is nagyon tetszettek. 1x meg lehet nézni :)

 
Edii   2015. 04. 22.

Jobbra számítottam, mint amit kaptam. A történet az elmegy, bár néhol kiszámítható, a karakterek tetszettek és szerencsére még jellemfejlődésen is átestek, de a színészek, hát nem estek túlzásba, Ryan Gosling-ot leszámítva, ő mindig nagyon jó!

 
szabomarc   2019. 01. 14.

Nem tudtam végignézni a filmet, meguntam az első 20-30 percben. A szereposztás pedig amúgy kiválónak tűnt első blikkre, a történettel nem sokat tudtak kezdeni.

A film összbevétele 75 993 061 dollár volt (imdb.com).

 

A filmhez frappáns magyar plakát készült, mely díjat érdemelne.

(Berto49)
 

George Clooney a film forgatási helyszínén, Cincinnatiben nőtt fel.

(hp)
 

Leonardo DiCaprio esélye volt Stephen Meyers szerepére. Végül mégsem ő kapta azt, azonban produkciós cége, az Appian Way révén producerként vett részt a film munkálataiban.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.