Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
59

A panamai szabó (2001)

The Tailor of Panama
Filmadatlap
 
29
Szereplők
1
Vélemények
27
Képek
1
Videók
Pierce Brosnan
John Boorman

 
Attila G.   2019. 06. 21.

legújabb vélemény

Igazából ígéretes volt a film, akár a története/leírása, akár a szereposztása miatt. Általában szeretem az ilyen filmeket - s már a szereposztása matt is egyértelmű volt, hogy megnézem moziban. Jamie Lee Curtis egy vonzó, energikus nőszemély. Pierce Brosnan a kedvenc James Bond-om, s általában egyébként is kedvelem a filmjeit, szinte akár a kedvenc színészeim közé is sorolhatnám. S hát Geoffrey Rush... :))) Szinte minden filmjében iszonyat jók és pörgősek a dumái. Minden adott volt, hogy ez is egy jó film legyen. S tulajdonképpen többé-kevésbé élvezhető volt a film. Én mégis kicsit unatkoztam a nézése közben. Egyébként kicsit vicces, hogy szerepelt benne Daniel Radcliff, a "mi kis Harry Potterünk", és ennek a filmnek pár héttel korábban volt a bemutatója, mint az első Harry Potter-filmnek - szóval elvileg le lehetett csekkolni még a Harry Potter előtt, hogy ki ő, mi ő. Bár túl nagy szerepe nem volt.

A film összbevétele 14 278 720 dollár volt (imdb.com).

 

Geoffrey Rush nem tud autót vezetni, ezért az összes olyan jelentben, ahol úgy látszik, mintha vezetne, valamilyen technikai megoldást alkalmaztak, többek között húzzák az autót vagy tolják.

(rbernadett)
 

Pierce Brosnan azt nyilatkozta, hogy ez az első film, amiben teljesen meztelenül látható.

(rbernadett)
 

Daniel Radcliffe filmes debütálása. Brendan Gleesonnel később ismét együtt játszottak a Harry Potter és a tűz serlege (2005) című filmben.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.