Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
54

Az év embere (2006)

Man of the Year
Filmadatlap
 
16
Szereplők
3
Vélemények
19
Képek
1
Videók
Az év embere
Robin Williams
Robin Williams
Robin Williams
 
indingo   2019. 09. 02.

legújabb vélemény

Ha összességében nézem nem olyan rossz film, képet kaphatunk az amerikai elnökválasztásról, hogyan szokás egy "bakit" eltusolni, hogyan próbálják a felelősséget másra hárítani és hogyan lehet valakit lejáratni csak hogy az igazság ne derüljön ki, de hát ott a tisztesség és a becsület, amin ellehet gondolkodni és hát Robin Williams fantasztikus színész itt is élvezhetjük a könnyed és természetes játékát.

 
tomvétsz   2019. 06. 17.

Robin Williams hozta a formáját, nagyszerű figura. És a film ötlete is szenzációs, hogyan lesz egy komédiásból politikus. Az első fele, amely leginkább a kampány körül forog, igazán jóra sikerült, sok jó poén van benne, komikus az egész helyzet. Viszont a Dobbs megválasztása utáni jelenetek néhol kínosan unalmasak, tényleg csak Williams személye menti meg az egyébként lejtőre került filmet. Összességében nem rossz, de ez az éles váltás nem engedi, hogy kitűnőre értékeljem.


 
hogerr   2019. 06. 03.

R. Williams neve számomra garancia a jó filmre. Ch. Walkenben sem csalódtam eddig. És ha ők ketten egyszerre szerepelnek egy filmben, az biztosan nem lehet rossz. A rendező viszont kicsit jobban odatehette volna magát, a jó humor (ami leginkább Williams érdeme) ugyanis önmagában nem elég egy vígjátékhoz, a vége felé eléggé kezdett ellaposodni a sztori.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.