Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
9
Vélemények
19
Képek
1
Videók
 
szabomarc   2019. 01. 16.

legújabb vélemény

Nagyon jó film, ami egy nagyon fontos témát dolgoz fel. Maga a főszereplő karaktere is érdekesen van felépítve, a történettel együtt, nekem nagyon tetszett, ajánlom!

 
szucszoli   2018. 11. 02.

Szerintem ez a film már beleesik abba a kategóriába, amit érdemes megnézni. Egyrészt azért, mert elég jó ízléssel van tálalva. És van egy nagyon jó felvetése a filmnek a vége felé, amikor tulajdonképpen lerántják a leplet egy képmutatásról. Amikor is arra terelődik a szó, hogy miért is fontos az, hogy halálfejet ragasztunk a cigidobozokra!? Egyrészt, aki cigit akar szívni, az konkrétan szarik rá, hogy mi van a címkéjén! Máskülönben ez nem más, mint a társadalom gyerekként való kezelése és kényszeredett nevelgetése, pedig ennek nem az állam feladatának kéne lennie, hanem a szülőké. Ha ők nem tudják a gyerekeiknek megtanítani, hogy mit nem vihetnek be a szervezetükbe, akkor miből gondoljuk azt, hogy majd egy 3cm-es matrica megakadályozza a gyereket a cigifogyasztásban? Amihez ráadásul nem is juthatnak hozzá 18 áv alatt!? A másik: tényleg higyjem el ezt a baromságot, hogyha a filmszínészek kezébe/szájába cigit adunk, majd attól fognak a gyerekek rászokni a dohányzásra? Ez tényleg így van? Tehát, ha én azt látom egy filmben, hogy valaki Whisky-t vedel, akkor másnap rohanok le a kisközértbe Whisky-t venni? Ha létezik is ilyen ember, ott komolyabb problémák vannak a dohányzásnál!

3

 
erahurka   2018. 08. 15.

Meglehetősen egyedi történet és kivitelezés, nekem az egyik kedvenc darabom. Ráadásul azon kevés filmek egyike, ahol a szinkron is jó, és ahol jól játszik Aaron Eckhart.

 
deneslau   2016. 05. 12.

Tucatfilmnek mondanám , amolyan átlagos kategória, kissé elcsépel sztorival, és elnagyolt témákkal. Vontatott részekben bővelkedik, és bár van mondanivaló, de az igen felszínes és általános. Sablonos és gyenge, egy két jobb mozzanatot leszámítva.

 
irodalmialkotas   2016. 05. 05.

Érdemes megnézi mindenkinek! Egyedien tökéletes! Szuper film!

A film összbevétele 39 323 027 dollár volt (imdb.com).

 

A köszönjük, hogy rágyújtott Jason Reitman első filmje.

(hp)
 

Sam Elliott azt akarta, hogy karaktere ne fogadja el a pénzt. Abszurd módon a rendezőnek, Jason Reitmannak három órán át kellett győzködnie a színészt, hogy kövesse a forgatókönyvet.

(hp)
 

Jason Reitman minden színésznek levelet írt, melyben azt részletezte, miért lennének ideálisak a szerepükre. Az ajánlatot mindenki elfogadta, és nagyon hálásak voltak a kedves szavakért.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.