Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
76

Köszönjük, hogy rágyújtott!

(Thank You for Smoking)
 
deneslau  2016. 05. 12.

Tucatfilmnek mondanám , amolyan átlagos kategória, kissé elcsépel sztorival, és elnagyolt témákkal. Vontatott részekben bővelkedik, és bár van mondanivaló, de az igen felszínes és általános. Sablonos és gyenge, egy két jobb mozzanatot leszámítva.

 
irodalmialkotas  2016. 05. 05.

Érdemes megnézi mindenkinek! Egyedien tökéletes! Szuper film!

 
Vibozsofi  2016. 04. 01.

Nem rossz film, bár kétségkívül hiányzott belőle valami...
Jók a jelenetek, és a karakterek is jól megállják a helyüket.
Nick szerepe elég hoteles és meggyőző.
Érdemes egyszer megnézni, de viszonylag felejthető kategória.

 
jazzy  2016. 06. 30.

Ahhoz képest, hogy elsőfilmes rendezőről van szó, a Köszönjük, hogy rágyújtott meglepően jó film lett. Bár érződik rajta, hogy Reitman valami nagy dolgot akart mondani, de valószínűleg nem a legmegfelelőbb hangnemet választotta, és ha már dohánylobbi, legalább egy szálat elszívhatott volna valaki. Az ilyen szintű korrektség nem feltétlenül pozitívum.

 
Domino  2015. 06. 15.

A köszönjük, hogy rágyújtott egy nagyon feszes mozi lett, melyet nagyszerű humora és a színészi játékok tesznek felejthetetlenné. Az egyik nagy kedvenc!

 

A köszönjük, hogy rágyújtott Jason Reitman első filmje.

(hp)
 

Sam Elliott azt akarta, hogy karaktere ne fogadja el a pénzt. Abszurd módon a rendezőnek, Jason Reitmannak három órán át kellett győzködnie a színészt, hogy kövesse a forgatókönyvet.

(hp)
 

Jason Reitman minden színésznek levelet írt, melyben azt részletezte, miért lennének ideálisak a szerepükre. Az ajánlatot mindenki elfogadta, és nagyon hálásak voltak a kedves szavakért.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.