Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
10
Vélemények
19
Képek
1
Videók
 
pacific22   2020. 04. 14.

legújabb vélemény

cigi vagy nem cigi... szerintem ciki

Nekem semmi említésre méltó, átlagos /szokásos hollywood-i klisékkel tűzdelt film. A jóképű apa kivágja magát, mert csupán jól kommunikál. (ennyi) Na és a kb. 12 éves fia, aki mindenkinél jobban szereti őt (amúgy a kis fiú tényleg szerethető karakter), na persze a gyerek szereplőknek az ilyen filmekben ez a szerepet kell... Majd elfelejtettem a csini újságírónőt, aki persze ahogy azt ilyenkor kell: szex és hazugság, csakis... Nálam ez a film: "NEM ÚJRANÉZHETŐ" kategória!

 
szucszoli   2018. 11. 02.

Szerintem ez a film már beleesik abba a kategóriába, amit érdemes megnézni. Egyrészt azért, mert elég jó ízléssel van tálalva. És van egy nagyon jó felvetése a filmnek a vége felé, amikor tulajdonképpen lerántják a leplet egy képmutatásról. Amikor is... több»

3

 
szabomarc   2019. 01. 16.

Nagyon jó film, ami egy nagyon fontos témát dolgoz fel. Maga a főszereplő karaktere is érdekesen van felépítve, a történettel együtt, nekem nagyon tetszett, ajánlom!

 
erahurka   2018. 08. 15.

Meglehetősen egyedi történet és kivitelezés, nekem az egyik kedvenc darabom. Ráadásul azon kevés filmek egyike, ahol a szinkron is jó, és ahol jól játszik Aaron Eckhart.

 
deneslau   2016. 05. 12.

Tucatfilmnek mondanám , amolyan átlagos kategória, kissé elcsépel sztorival, és elnagyolt témákkal. Vontatott részekben bővelkedik, és bár van mondanivaló, de az igen felszínes és általános. Sablonos és gyenge, egy két jobb mozzanatot leszámítva.

 
irodalmialkotas   2016. 05. 05.

Érdemes megnézi mindenkinek! Egyedien tökéletes! Szuper film!

 
Vibozsofi   2016. 04. 01.

Nem rossz film, bár kétségkívül hiányzott belőle valami... Jók a jelenetek, és a karakterek is jól megállják a helyüket. Nick szerepe elég hoteles és meggyőző. Érdemes egyszer megnézni, de viszonylag felejthető kategória.

A film összbevétele 39 323 027 dollár volt (imdb.com).

 

A köszönjük, hogy rágyújtott Jason Reitman első filmje.

(hp )
 

Sam Elliott azt akarta, hogy karaktere ne fogadja el a pénzt. Abszurd módon a rendezőnek, Jason Reitmannak három órán át kellett győzködnie a színészt, hogy kövesse a forgatókönyvet.

(hp )
 

Jason Reitman minden színésznek levelet írt, melyben azt részletezte, miért lennének ideálisak a szerepükre. Az ajánlatot mindenki elfogadta, és nagyon hálásak voltak a kedves szavakért.

(hp )
 

A megfilmesítési jogokat még a 90-es években vásárolták meg. Akkoriban úgy volt, hogy Nick Naylort Mel Gibson fogja alakítani.

(hp )
 

A filmben egyetlen szereplő sem cigarettázik.

(hp )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.