Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
10
Vélemények
19
Képek
1
Videók
 
pacific22   2020. 04. 14.

legújabb vélemény

cigi vagy nem cigi... szerintem ciki

Nekem semmi említésre méltó, átlagos /szokásos hollywood-i klisékkel tűzdelt film. A jóképű apa kivágja magát, mert csupán jól kommunikál. (ennyi) Na és a kb. 12 éves fia, aki mindenkinél jobban szereti őt (amúgy a kis fiú tényleg szerethető karakter), na persze a gyerek szereplőknek az ilyen filmekben ez a szerepet kell... Majd elfelejtettem a csini újságírónőt, aki persze ahogy azt ilyenkor kell: szex és hazugság, csakis... Nálam ez a film: "NEM ÚJRANÉZHETŐ" kategória!

 
szucszoli   2018. 11. 02.

Szerintem ez a film már beleesik abba a kategóriába, amit érdemes megnézni. Egyrészt azért, mert elég jó ízléssel van tálalva. És van egy nagyon jó felvetése a filmnek a vége felé, amikor tulajdonképpen lerántják a leplet egy képmutatásról. Amikor is arra terelődik a szó, hogy miért is fontos az, hogy halálfejet ragasztunk a cigidobozokra!? Egyrészt, aki cigit akar szívni, az konkrétan szarik rá, hogy mi van a címkéjén! Máskülönben ez nem más, mint a társadalom gyerekként való kezelése és kényszeredett nevelgetése, pedig ennek nem az állam feladatának kéne lennie, hanem a szülőké. Ha ők nem tudják a gyerekeiknek megtanítani, hogy mit nem vihetnek be a szervezetükbe, akkor miből gondoljuk azt, hogy majd egy 3cm-es matrica megakadályozza a gyereket a cigifogyasztásban? Amihez ráadásul nem is juthatnak hozzá 18 áv alatt!? A másik: tényleg higyjem el ezt a baromságot, hogyha a filmszínészek kezébe/szájába cigit adunk, majd attól fognak a gyerekek rászokni a dohányzásra? Ez tényleg így van? Tehát, ha én azt látom egy filmben, hogy valaki Whisky-t vedel, akkor másnap rohanok le a kisközértbe Whisky-t venni? Ha létezik is ilyen ember, ott komolyabb problémák vannak a dohányzásnál!

3

 
szabomarc   2019. 01. 16.

Nagyon jó film, ami egy nagyon fontos témát dolgoz fel. Maga a főszereplő karaktere is érdekesen van felépítve, a történettel együtt, nekem nagyon tetszett, ajánlom!

 
erahurka   2018. 08. 15.

Meglehetősen egyedi történet és kivitelezés, nekem az egyik kedvenc darabom. Ráadásul azon kevés filmek egyike, ahol a szinkron is jó, és ahol jól játszik Aaron Eckhart.

 
deneslau   2016. 05. 12.

Tucatfilmnek mondanám , amolyan átlagos kategória, kissé elcsépel sztorival, és elnagyolt témákkal. Vontatott részekben bővelkedik, és bár van mondanivaló, de az igen felszínes és általános. Sablonos és gyenge, egy két jobb mozzanatot leszámítva.

A film összbevétele 39 323 027 dollár volt (imdb.com).

 

A köszönjük, hogy rágyújtott Jason Reitman első filmje.

(hp)
 

Sam Elliott azt akarta, hogy karaktere ne fogadja el a pénzt. Abszurd módon a rendezőnek, Jason Reitmannak három órán át kellett győzködnie a színészt, hogy kövesse a forgatókönyvet.

(hp)
 

Jason Reitman minden színésznek levelet írt, melyben azt részletezte, miért lennének ideálisak a szerepükre. Az ajánlatot mindenki elfogadta, és nagyon hálásak voltak a kedves szavakért.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.