Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

A 44. gyermek (2015)

Child 44
Filmadatlap
 
32
Szereplők
97
Vélemények
23
Képek
6
Videók

Galéria (23)

Noomi Rapace
Tom Hardy
Tom Hardy
Gary Oldman
Tom Hardy
Vincent Cassel
Tom Hardy
Jason Clarke
Tom Hardy
Noomi Rapace
Gary Oldman
Tom Hardy
Tom Hardy
Noomi Rapace
Tom Hardy
Vincent Cassel
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Noomi Rapace
Tom Hardy
Noomi Rapace
Gary Oldman
Tom Hardy
Vincent Cassel
Tom Hardy
Noomi Rapace
Noomi Rapace
Gary Oldman
Tom Hardy
Gary Oldman
Tom Hardy
Tom Hardy
Noomi Rapace

Videók (6)

 
Huntermark13   2022. 05. 25.

legújabb vélemény

0

Első perctől az utolsóig a fotelhoz szögezett! Biztos elfogult vagyok a két főszereplő miatt, nagy rajongójuk vagyok, de itt tényleg nagyot alkottak. Minden együtt van. Jó sztori, kiváló színészek, brutális korrajz.

 
indingo   2017. 04. 15.

1

Remek film volt, nekem nagyon tetszett. Végig fenntartja néző figyelmét érdekes és jól is építkezik. Végig volt benne feszültség és a szereposztása is remek.

 
dulkap   2015. 08. 22.

1

Azért haragszom a filmre, mert nem azt kaptam tőle, amit vártam. Előzeteseket már rég nem nézek a spoiler-veszélyek miatt, de a tartalom alapján, azt gondoltam, hogy újabb feldolgozása a Rosztovi-rém körüli nyomozásnak egy másik szempontból. (Bár nyo... több»

 
rbernadett   2015. 08. 22.

1

Nem lett volna rossz ez a film, ha a készítőknek sikerül eldönteniük, hogy miről szeretnének filmet csinálni. Vagy hagyni kellett volna ezt a sorozatgyilkosos szálat a fenébe és romantikus történelmi drámát csinálni belőle. Vagy hagyni a romantikus d... több»

 
Laca//Ho/rr/oR//   2018. 12. 15.

0

Nem igazán ismerem Daniel Espinosa rendező munkásságát, de ezt a filmet nagyon jól összetette és tökéletes választás volt a főszerepre Tom Hardy és mellette a sok arcú Gary Oldman. Nagyon izgalmas, látványos történelmi krimi thrillert varázsolt a sze... több»

 
Deku   2017. 07. 18.

0

Tom Hardy karaktere volt a kedvencem és hitelesen el is játszotta a színész. A filmben nagyon tetszett, hogy nem akar többet mutatni. Szuper hangulata volt és beleolvadtam teljesen.

 
Berto49   2016. 11. 06.

0

Szerencse, hogy elolvastam a könyvet, mert az ismerete nélkül eléggé nagy katyvasz a film, számos ponton meg is változtatták a történetet, de ezzel együtt érdemes volt megnézni. Sötét, nyomasztó film, ebben méltó párja a könyvnek, képekben mutatja be... több»

A film összbevétele 12 951 093 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 34 792 768 forintot termelt.

 

58 halál van benne.

(Norbi)
 

Ez a film Tom Hardy és Noomi Rapace második közös filmje. Az első a Piszkos Pénz (The Drop) volt.

(War Of Change)
 

A filmben szereplő gyerekgyilkos valóban létező gyilkos volt, aki főként Ukrajnában gyilkolt, és 52 gyermek és nő halála köthető a nevéhez.

(Bizsu82)
 

Joel Kinnaman 2012 ben a H&M márka őszi arca lett.

(Bizsu82)
 

Tom Hardy húszas évei elején alkohol és kábítószer függőségben szenvedett, de sikerült kigyógyulnia.

(Bizsu82)
 
Oroszországban bemutatták ugyan, de hamar eltűnt a forgalmazásból A 44. gyermek (csíphette a kultúrpolitika szemét), amelyről nehéz eldönteni, hogy egy sorozatgyilkos mozi a sztálini érából vagy egy sztálini korrajz, amelyben mellesleg akad egy sorozatgyilkos is. HUNGLER TÍMEA KRITIKÁJA. több»
 
Sztárparádés, sorozatgyilkosos, történelmi amerikai dráma – vagy sztárparádés, szovjetuniós, moralizálós, történelmi amerikai thriller? Ez a hét legfontosabb mozipremierje. több»
 
A könyvként igen sikeres karriert befutó A 44. gyermek filmes adaptációja az eredeti regényhez hasonlóan vélhetően megosztja majd a nézőket. Pedig valójában ez a történelmi thriller minden furcsasága ellenére egészen egyszerűen középszerű. több»