Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
96
Vélemények
23
Képek
6
Videók
A 44. gyermek
 
Timcsi   2019. 03. 22.

legújabb vélemény

Tom Hardy alakítása nekem nagyon tetszett, jól hozta a karaktert. A története is valósághű és mindvégig izgalmas.

 
indingo   2017. 04. 15.

Remek film volt, nekem nagyon tetszett. Végig fenntartja néző figyelmét érdekes és jól is építkezik. Végig volt benne feszültség és a szereposztása is remek.


 
dulkap   2015. 08. 22.

Azért haragszom a filmre, mert nem azt kaptam tőle, amit vártam. Előzeteseket már rég nem nézek a spoiler-veszélyek miatt, de a tartalom alapján, azt gondoltam, hogy újabb feldolgozása a Rosztovi-rém körüli nyomozásnak egy másik szempontból. (Bár nyomozói szempontból készült a Citizen X is). Azonban egyértelműen csak az volt a cél a filmmel, hogy bemutassák, a kegyetlen és igazságtalan Szovjetuniót, amihez kerestek egy háttértörténetet, ami viszont csak jelzés értékűen van meg a filmben, ráadásul a valósághoz annak sincs semmi köze. Viszont ilyenkor az is felmerül az emberben, ha azt meghamisították a készítők, a hatás kedvéért, akkor a film többi részében mennyi volt a ferdítés....

 
rbernadett   2015. 08. 22.

Nem lett volna rossz ez a film, ha a készítőknek sikerül eldönteniük, hogy miről szeretnének filmet csinálni. Vagy hagyni kellett volna ezt a sorozatgyilkosos szálat a fenébe és romantikus történelmi drámát csinálni belőle. Vagy hagyni a romantikus drámát, thrillert forgatni és akkor nem ártott volna megtartani a könyvből a fontos részleteket a gyilkossal és a gyilkosságok okával kapcsolatban.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2018. 12. 15.

Nem igazán ismerem Daniel Espinosa rendező munkásságát, de ezt a filmet nagyon jól összetette és tökéletes választás volt a főszerepre Tom Hardy és mellette a sok arcú Gary Oldman. Nagyon izgalmas, látványos történelmi krimi thrillert varázsolt a szemünk elé, végig izzott a levegő a filmbeli 53-ban játszódó Szovjetunióban. Tom Hardynak nagyon jól állt ez a titkosrendőr szerep, illetve Gary Oldman játékára Epres Attila magyar hangjával még a hideg is kirázott. Erős nyomasztó film lett belőle, melyből az erőszakot nem sajnálták, de így lett természetesen hiteles Sztálin idejében. Csak ajánlani tudom, mert végig izgalmas, valamint tele van meglepetéssel és jó pár fordulattal.

 
Deku   2017. 07. 18.

Tom Hardy karaktere volt a kedvencem és hitelesen el is játszotta a színész. A filmben nagyon tetszett, hogy nem akar többet mutatni. Szuper hangulata volt és beleolvadtam teljesen.

 
dailyfilmsan   2018. 07. 27.

Érdekfeszítő mik nem voltak a történelem során. A 44. gyermek bemutat egy olyan kort amit átitat a rettegés és a bizalmatlanság. Hol is kezdjem: Tom Hardy rekord mennyiségűt szövegel ebben a filmben és az elhullajtott könnycseppjei is rekord mennyiségűek. Jók a színészek. Nagyon jól megragadja a film a kor sajátosságait. Mindezt az tetézi hogy a film egész a jól lett összerakva. Mindennek meg van a maga helye és az jó helyen van. Nagyon király a film !

Noomi Rapace
Tom Hardy
Tom Hardy
Gary Oldman
Tom Hardy
Vincent Cassel
Tom Hardy
Jason Clarke
Tom Hardy
Noomi Rapace
Gary Oldman
Tom Hardy
Tom Hardy
Noomi Rapace
Tom Hardy
Vincent Cassel
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Noomi Rapace
Tom Hardy
Noomi Rapace
Gary Oldman
Tom Hardy
Vincent Cassel
Tom Hardy
Noomi Rapace
Noomi Rapace
Gary Oldman
Tom Hardy
Gary Oldman
Tom Hardy
Tom Hardy
Noomi Rapace

A film összbevétele 12 951 093 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 34 792 768 forintot termelt.

 

58 halál van benne.

(Norbi)
 

Ez a film Tom Hardy és Noomi Rapace második közös filmje. Az első a Piszkos Pénz (The Drop) volt.

(War Of Change)
 

A filmben szereplő gyerekgyilkos valóban létező gyilkos volt, aki főként Ukrajnában gyilkolt, és 52 gyermek és nő halála köthető a nevéhez.

(Bizsu82)
 

Joel Kinnaman 2012 ben a H&M márka őszi arca lett.

(Bizsu82)
 

Tom Hardy húszas évei elején alkohol és kábítószer függőségben szenvedett, de sikerült kigyógyulnia.

(Bizsu82)
 

Az orosz kormány nem engedi vetíteni a filmet, mert véleménye szerint nem a valóságot tükrözi .

(Bizsu82)
 

A 44. gyermek Tom Hardy és Gary Oldman negyedik közös filmje.

(hp)
 

A film főszerepére Christian Bale is esélyes volt, azonban visszautasított a felkérést.

(hp)
 

Philip Seymour Hoffman halála után Vincent Cassel vette át a színész szerepét.

(hp)
 

A 44. gyermek Tom Rob Smith azonos című regényén alapszik.

(hp)
 
Sztárparádés, sorozatgyilkosos, történelmi amerikai dráma – vagy sztárparádés, szovjetuniós, moralizálós, történelmi amerikai thriller? Ez a hét legfontosabb mozipremierje. több»
 
A könyvként igen sikeres karriert befutó A 44. gyermek filmes adaptációja az eredeti regényhez hasonlóan vélhetően megosztja majd a nézőket. Pedig valójában ez a történelmi thriller minden furcsasága ellenére egészen egyszerűen középszerű. több»
 
Oroszországban bemutatták ugyan, de hamar eltűnt a forgalmazásból A 44. gyermek (csíphette a kultúrpolitika szemét), amelyről nehéz eldönteni, hogy egy sorozatgyilkos mozi a sztálini érából vagy egy sztálini korrajz, amelyben mellesleg akad egy sorozatgyilkos is. HUNGLER TÍMEA KRITIKÁJA. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.