Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
94
Vélemények
23
Képek
6
Videók
 
Laca//Ho/rr/oR//   2018. 12. 15.

Nem igazán ismerem Daniel Espinosa rendező munkásságát, de ezt a filmet nagyon jól összetette és tökéletes választás volt a főszerepre Tom Hardy és mellette a sok arcú Gary Oldman. Nagyon izgalmas, látványos történelmi krimi thrillert varázsolt a szemünk elé, végig izzott a levegő a filmbeli 53-ban játszódó Szovjetunióban. Tom Hardynak nagyon jól állt ez a titkosrendőr szerep, illetve Gary Oldman játékára Epres Attila magyar hangjával még a hideg is kirázott. Erős nyomasztó film lett belőle, melyből az erőszakot nem sajnálták, de így lett természetesen hiteles Sztálin idejében. Csak ajánlani tudom, mert végig izgalmas, valamint tele van meglepetéssel és jó pár fordulattal.

 
indingo   2017. 04. 15.

Remek film volt, nekem nagyon tetszett. Végig fenntartja néző figyelmét érdekes és jól is építkezik. Végig volt benne feszültség és a szereposztása is remek.


 
dulkap   2015. 08. 22.

Azért haragszom a filmre, mert nem azt kaptam tőle, amit vártam. Előzeteseket már rég nem nézek a spoiler-veszélyek miatt, de a tartalom alapján, azt gondoltam, hogy újabb feldolgozása a Rosztovi-rém körüli nyomozásnak egy másik szempontból. (Bár nyomozói szempontból készült a Citizen X is). Azonban egyértelműen csak az volt a cél a filmmel, hogy bemutassák, a kegyetlen és igazságtalan Szovjetuniót, amihez kerestek egy háttértörténetet, ami viszont csak jelzés értékűen van meg a filmben, ráadásul a valósághoz annak sincs semmi köze. Viszont ilyenkor az is felmerül az emberben, ha azt meghamisították a készítők, a hatás kedvéért, akkor a film többi részében mennyi volt a ferdítés....

 
rbernadett   2015. 08. 22.

Nem lett volna rossz ez a film, ha a készítőknek sikerül eldönteniük, hogy miről szeretnének filmet csinálni. Vagy hagyni kellett volna ezt a sorozatgyilkosos szálat a fenébe és romantikus történelmi drámát csinálni belőle. Vagy hagyni a romantikus drámát, thrillert forgatni és akkor nem ártott volna megtartani a könyvből a fontos részleteket a gyilkossal és a gyilkosságok okával kapcsolatban.

 
Deku   2017. 07. 18.

Tom Hardy karaktere volt a kedvencem és hitelesen el is játszotta a színész. A filmben nagyon tetszett, hogy nem akar többet mutatni. Szuper hangulata volt és beleolvadtam teljesen.

Noomi Rapace
Tom Hardy
Tom Hardy
Gary Oldman
Tom Hardy
Vincent Cassel
Tom Hardy
Jason Clarke
Tom Hardy
Noomi Rapace
Gary Oldman
Tom Hardy
Tom Hardy
Noomi Rapace
Tom Hardy
Vincent Cassel
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Noomi Rapace
Tom Hardy
Noomi Rapace
Gary Oldman
Tom Hardy
Vincent Cassel
Tom Hardy
Noomi Rapace
Noomi Rapace
Gary Oldman
Tom Hardy
Gary Oldman
Tom Hardy
Tom Hardy
Noomi Rapace
 
Sztárparádés, sorozatgyilkosos, történelmi amerikai dráma – vagy sztárparádés, szovjetuniós, moralizálós, történelmi amerikai thriller? Ez a hét legfontosabb mozipremierje. több»
 
A könyvként igen sikeres karriert befutó A 44. gyermek filmes adaptációja az eredeti regényhez hasonlóan vélhetően megosztja majd a nézőket. Pedig valójában ez a történelmi thriller minden furcsasága ellenére egészen egyszerűen középszerű. több»
 
Oroszországban bemutatták ugyan, de hamar eltűnt a forgalmazásból A 44. gyermek (csíphette a kultúrpolitika szemét), amelyről nehéz eldönteni, hogy egy sorozatgyilkos mozi a sztálini érából vagy egy sztálini korrajz, amelyben mellesleg akad egy sorozatgyilkos is. HUNGLER TÍMEA KRITIKÁJA. több»
 

58 halál van benne.

(Norbi )
 

Ez a film Tom Hardy és Noomi Rapace második közös filmje. Az első a Piszkos Pénz (The Drop) volt.

(War Of Change )
 

A filmben szereplő gyerekgyilkos valóban létező gyilkos volt, aki főként Ukrajnában gyilkolt, és 52 gyermek és nő halála köthető a nevéhez.

(Bizsu82 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.