BRÉKING: Mel Gibson rendezheti az Öngyilkos osztag 2-t!

A kétszeres Oscar-díjas színész-rendező is csatlakozhat a DC-moziverzumához.

A Warner Bros. Mel Gibsont szeretné megnyerni az Öngyilkos osztag 2 rendezői székére, tudta meg a THR. A portál értesülései szerint Gibson szimpatizál a lehetőséggel, és bár már megkezdődtek a tárgyalások, a stúdiónak vannak még kiszemeltjei a pozícióra, köztük A 44. gyermek rendezőjével, Daniel Espinosaval.

A David Ayer rendezésében forgatott Öngyilkos osztag tavaly debütált a mozikban olyan sztárokkal a főszerepben, mint  Margot RobbieJoel KinnamanBen AffleckWill SmithScott EastwoodJared LetoJai CourtneyCara Delevingne és Viola Davis. Bár a produkció nem nyerte el a kritikusok tetszését, a nézők özönlöttek rá a mozikba, így világszinten több mint 745 milliót kaszált.

Gibson érkezésével Ayer sem maradna munka nélkül a DC-nél, ugyanis már javában zajlanak a Gotham City Sirens munkálatai, melyben a képregény istálló ikonikus női karakterei kapják majd a főszerepet, köztük Harley Quinn-nel, Macskanővel és Poison Ivyval.

Gibson legutóbbi filmje, A fegyvertelen katona kiválóan teljesített mind a nézők, mind a kritikusok körében, sőt, az Amerikai Filmakadémia a legjobb rendezés kategóriájában Oscarra is jelölte a produkciót.