A végső érv, hogy miért Tom Hardy lenne a tökéletes James Bond

Amióta biztossá vált, hogy Daniel Craig a 007 Nincs idő meghalni mozival végleg elköszön James Bondtól, mindenki azt találgatja, hogy ki veszi majd át tőle a stafétabotot. Az elmúlt, a koronavírus miatt túl hosszúra nyúlt időszakban rengeteg tipp és feltevés látott napvilágot, köztük néhány egészen hihetetlen ötlettel is, miszerint a következő James Bond legyen nő.

Repkedtek a nevek a világhálón, de egyelőre biztosat nem tudni és egyelőre még várnunk is kell arra, hogy bármi is hivatalossá váljon. Mondjuk úgy, hogy előtte nem lenne rossz, ha végre a 007 Nincs idő meghalni megjelenhetne…

Szóval nevek jönnek és mennek, de van köztük néhány, ami rendszeresen visszatér. Ilyen Henry Cavillé, aki nem győzi elég interjúban elmondani, mennyire szeretné eljátszani a 007-es ügynököt. De talán nála is nagyobb eséllyel pályázik a szerepre Tom Hardy, aki az utóbbi évek egyik legnépszerűbb színészévé küzdötte fel magát Hollywoodban. És, aki tehetségnek szintén nincs híján.

A napokban egyik színésztársa is őt méltatta, és arról beszélt egy interjúban, hogy szerinte nála jobb embert keresve sem találnának a szerepre. Az illető, aki igen elismerően beszélt Tom Hardyról, Jason Clarke volt, aki több filmben, mint A 44. gyermek vagy a Fékezhetetlen, együtt játszott vele.

Jason Clarke arról beszélt az interjú során, hogy Tom Hardy a legrátermettebb színész, aki eljátszhatná James Bondot. Azt ugyan nem tudná megmondani, hogy egyáltalán szeretné-e a nyakába venni ezt a nem kis terhet, de ahogy ő ismeri, sosem hátrál meg a kihívások elől. Sőt, egyenesen szüksége van rá, hogy feszegethesse a saját határait. Egy ilyen szerep minden bizonnyal meghatározó lenne a pályafutása további alakulásában, de teljesen alkalmas lenne rá.

Azt nehéz lenne megtippelni, hogy Jason Clarke véleménye mennyit nyom a latban a következő James Bond castingja során, de TTom Hardynak legalább egy támogatója így már biztosan van.