Játssz karácsonyi ajándékcsomagért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
79

Fékezhetetlen

(Lawless)
 
szaka123  2016. 01. 22.

Igazából először könyvben találkoztam a történettel, Jack Bondurant (a filmben Shia LaBeouf) unokája írta meg nagyapja és testvérei kalandjait. Nagyon örülök, hogy megfilmesítették és, hogy ennyire vissza tudták adni a hangulatot. A színészgárda kiváló (Guy Pearce, Gary Oldman, Jason Clarke, Jessica Chastain, és az örök kedvenc Tom Hardy). Aki szereti ezt a korszakot mindenképp nézze meg. Sokat mutat a testvéri szeretetről, a becsületről és arról, hogy ha valakinek hatalmat adnak a kezébe az mit kezd vele, milyen emberré is válik!

 
Deku  2017. 10. 25.

Lassacskán indult be de aztán hamar hangjára kapott a történet és nem is unatkoztam utána. Erre a filmre könnyen mondom, hogy olyan mintha szinte hibátlan lenne annyira csodás lett.

 
jazzy  2015. 06. 06.

Nem igazán értem, hogy miért tetszett ez a film egyáltalán bárkinek is, amikor kemény, szúrós és szeszáztatta pillantásokon kívül nem nagyon váltanak az emberek egymással mást, legfeljebb kakaskodó fenyegetéseket. Kicsit lapos a történet is, a hangulat is és a dramaturgia is, és olybá tűnik, hogy az egész film szürke és poros. Persze ha ez volt az alkotói cél, akkor rendben van - csak nekem egyáltalán nem tetszett.

 
alex  2015. 05. 30.

Hasonlít a Nick Cave (forgatókönvyíró) zene műveire. És én inkább annál is maradnák (a zenéjénél), inkább modnja meg a sztoriját öt perceben mint itt két orában (habár a sztori nem az övé, pedig úgy néz ki :) ). De azért nem olyan rosz ez. De még egyzer már nem nézném meg.

 
Mr. Zero  2015. 08. 26.

Nem lett egy fantasztikus világmegváltó alkotás. Egynek is épphogy csak elmegy. De még benne van a nézhető kategóriában. Sajnos nem tudok túl sok pozitívat mondani erről a filmről. Talán a karakterek játéka az ami egyedül nézhetővé tette és kész. Nem hagysz ki vele semmit ha nem nézed meg.

Tom Hardy
Shia LaBeouf
Jessica Chastain
Mia Wasikowska
Gary Oldman
Chris McGarry
Shia LaBeouf
Jessica Chastain
Tom Hardy
 

Shia LaBeouf nagyjából 18 kilót szedett fel a szerep kedvéért.

(SódóGA)
 

A forgatókönyvet és a film zenéjét író Nick Cave is feltűnik egy rövid lövöldözés erejéig a film elején.

(SódóGA)
 

A megtörtént eseményeken alapuló filmet Matt Bondurant, Jack Bourdant unokájának regényéből forgatták.

(SódóGA)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.