Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
10
Vélemények
44
Képek
1
Videók
Fékezhetetlen
 
dailyfilmsan   2020. 04. 20.

legújabb vélemény

Vannak benne jó és rossz pillanatok egyaránt. De összességében a végeredmény egy belevaló gengszter-film. A szereplők nem teljesen voltak összeszokva és a szerelmi szálak erőltetettek voltak és majdnem fölöslegesek nem adta hozzá és nem is vettek el a filmből. Voltak, de minek. A fő gonosz kellőképp idegesítő volt csak az zavart hogy túlontúl be volt állítva okosnak holott a film hülyét csinált belőle. Nem kellett túljárni az eszén hanem csak kikerülni. Ez egy picit zavaró volt. Emellett viszont meg sikerült teremtenie a filmnek a szesztilalom idején uralkodó hangulatot és be sikerült mutatnia a kapcsolati rendszert és azt hogy mennyire nevetségesen gyenge és fölösleges próbálkozás volt akkoriban ez a törvény. Ha másért nem is de ezért érdemes megnézni.

 
Deku   2017. 10. 25.

Lassacskán indult be de aztán hamar hangjára kapott a történet és nem is unatkoztam utána. Erre a filmre könnyen mondom, hogy olyan mintha szinte hibátlan lenne annyira csodás lett.


 
szaka123   2016. 01. 22.

Igazából először könyvben találkoztam a történettel, Jack Bondurant (a filmben Shia LaBeouf) unokája írta meg nagyapja és testvérei kalandjait. Nagyon örülök, hogy megfilmesítették és, hogy ennyire vissza tudták adni a hangulatot. A színészgárda kiváló (Guy Pearce, Gary Oldman, Jason Clarke, Jessica Chastain, és az örök kedvenc Tom Hardy). Aki szereti ezt a korszakot mindenképp nézze meg. Sokat mutat a testvéri szeretetről, a becsületről és arról, hogy ha valakinek hatalmat adnak a kezébe az mit kezd vele, milyen emberré is válik!

 
alex   2015. 05. 30.

Hasonlít a Nick Cave (forgatókönvyíró) zene műveire. És én inkább annál is maradnák (a zenéjénél), inkább modnja meg a sztoriját öt perceben mint itt két orában (habár a sztori nem az övé, pedig úgy néz ki :) ). De azért nem olyan rosz ez. De még egyzer már nem nézném meg.

 
Mr. Zero   2015. 08. 26.

Nem lett egy fantasztikus világmegváltó alkotás. Egynek is épphogy csak elmegy. De még benne van a nézhető kategóriában. Sajnos nem tudok túl sok pozitívat mondani erről a filmről. Talán a karakterek játéka az ami egyedül nézhetővé tette és kész. Nem hagysz ki vele semmit ha nem nézed meg.

Tom Hardy
Shia LaBeouf
Jessica Chastain
Mia Wasikowska
Gary Oldman
Chris McGarry
Shia LaBeouf
Jessica Chastain
Tom Hardy

A film összbevétele 53 676 580 dollár volt (imdb.com).

 

A bibliai szöveg, amelyet a prédikátor az egyházi jelenetben elmond, János 2:15. Ugyanaz a bibliai részlet, amit Shia LaBeouf a Haragban idéz.

(dailyfilmsan)
 

Shia LaBeouf nagyjából 18 kilót szedett fel a szerep kedvéért.

(SódóGA)
 

A forgatókönyvet és a film zenéjét író Nick Cave is feltűnik egy rövid lövöldözés erejéig a film elején.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.