Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Fékezhetetlen (2012)

Lawless
Filmadatlap
 
30
Szereplők
11
Vélemények
43
Képek
1
Videók

Galéria (43)

Tom Hardy
Shia LaBeouf
Jessica Chastain
Mia Wasikowska
Gary Oldman
Chris McGarry
Shia LaBeouf
Jessica Chastain
Tom Hardy

Videók (1)

 
elekm90   2021. 02. 28.

legújabb vélemény

0

Egyszer meg lehetett nézni, teljesen lekötött, de eléggé a kitaposott ösvényen haladt a film. Pedig jó ez a szeszfőzős premissza, és impozáns a színészi gárda is, maga a történet sem volt rossz, egy-két jó jelenetet leszámítva mégsem tudott újat muta... több»

 
Deku   2017. 10. 25.

0

Lassacskán indult be de aztán hamar hangjára kapott a történet és nem is unatkoztam utána. Erre a filmre könnyen mondom, hogy olyan mintha szinte hibátlan lenne annyira csodás lett.

 
dailyfilmsan   2020. 04. 20.

0

Vannak benne jó és rossz pillanatok egyaránt. De összességében a végeredmény egy belevaló gengszterfilm. A szereplők nem teljesen voltak összeszokva, és a szerelmi szálak erőltetettek voltak, és majdnem fölöslegesek, nem adta hozzá és nem is vettek e... több»

 
szaka123   2016. 01. 22.

0

Igazából először könyvben találkoztam a történettel, Jack Bondurant (a filmben Shia LaBeouf) unokája írta meg nagyapja és testvérei kalandjait. Nagyon örülök, hogy megfilmesítették és, hogy ennyire vissza tudták adni a hangulatot. A színészgárda kivá... több»

 
alex   2015. 05. 30.

0

Hasonlít a Nick Cave (forgatókönvyíró) zene műveire. És én inkább annál is maradnák (a zenéjénél), inkább modnja meg a sztoriját öt perceben mint itt két orában (habár a sztori nem a... több»

 
Rendszergizda   2018. 10. 14.

0

Thom Hardy volt egyik indok ami miat ugy döntötem hogy meg nézem másik indok hogy gengszteres film bar korszak hangulatát annyira nem tudta át adni. Thom Hardy nem hozot rendkivüli alakitást de nem is volt rossz hozta kötelezöt.Film története szerintem gyenge volt és unalmas.

 
Mr. Zero   2015. 08. 26.

0

Nem lett egy fantasztikus világmegváltó alkotás. Egynek is épphogy csak elmegy. De még benne van a nézhető kategóriában. Sajnos nem tudok túl sok pozitívat mondani erről a filmről. Talán a karakterek játéka az ami egyedül nézhetővé tette és kész. Nem hagysz ki vele semmit ha nem nézed meg.

A film összbevétele 53 676 580 dollár volt (imdb.com).

 

A bibliai szöveg, amelyet a prédikátor az egyházi jelenetben elmond, János 2:15. Ugyanaz a bibliai részlet, amit Shia LaBeouf a Haragban idéz.

(dailyfilmsan)
 

Shia LaBeouf nagyjából 18 kilót szedett fel a szerep kedvéért.

(SódóGA)
 

A forgatókönyvet és a film zenéjét író Nick Cave is feltűnik egy rövid lövöldözés erejéig a film elején.

(SódóGA)
 

A megtörtént eseményeken alapuló filmet Jack Bourdant unokájának regényéből forgatták.

(SódóGA)
 

Shia LaBeouf minél hitelesebben szerette volna játszani a szerepet, így rendszeresen ivott a történetben szereplő italokból. Agresszív viselkedése miatt Mia Wasikowska majdnem otthagyta a produkciót.

(SódóGA)