Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%

A dolgok állása (2009)

State of Play
Filmadatlap
 
29
Szereplők
11
Vélemények
40
Képek
1
Videók

Galéria (40)

Videók (1)

 
szemtelen   2022. 10. 11.

legújabb vélemény

0
profi munka

2009-es izgalmas krimi, igazi sztárparádéval: Russel Crowe, Ben Affleck, Helen Mirren, Jeff Daniels. Igazi profi munka, hibátlan film, ami a mai napig megállja a helyét. Ajánlom figyelmetekbe, remek élmény! Netflixen eredeti nyelven, magyar felirattal.

 
Yosihiro   2021. 04. 27.

2
Állás...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A film a címe alapján nem ezt érdemelte volna, szerintem lehetett volna jobb címet is adni. Maga a történet sem egy olyan eget verő, hogy azt mondanám rá, ez igen. Valahogy minden kicsúszik a filmből, és a végére igazából egy sablonos történetet kapu... teljes kritika»

 
hsanya182   2015. 09. 08.

1

Szerintem egy átlagos és fordulatosnak tűnő, inkább logikus film, mely a politikát és az újságírást állítja reflektorfénybe. Szerintem egyszer nézhető, igényes film lett ebből. Akinek teccett, bátran ajánlom a "Holtodiglan" c. filmet is, sokkal nagyobb alkotás... :)

 
mamiéstöti2   2018. 12. 16.

0

A maga nemébe zseniális alkotás, sokaknak unalmas lehet vagy bonyolult, de ha kibogozzuk a szálakat egy jó sztorit kapunk.

 
Berto49   2017. 07. 21.

0

Két kedvelt színészem is játszott benne, de szerencsére nem ez volt az első Russell Crowe film, amiben őt láttam, mert akkor nem vált volna a kedvencemmé Egy öregedő elhízott hippi újságírót alakított, számomra nagyon ellenszenves volt (ld. Berger fi... több»

 
Quinlan   2015. 09. 05.

1

Rendkívül egyedi alapötlet, nagyon jó sztori. Ez egy ízig-vérig izgalmas, fordulatos film, egy hihetetlenül jól eltalált szereposztással. A színészek választása is tökéletes. Magával ragadt. Imádtam!

 
Curacao86   2015. 06. 23.

0

Feszültség az van benne, túráztatják a nézőt. Politikából sincs hiány azt meg kell hagyni. A színészek is nagy nevek, megteszik a magukét, elvégzik a munkájukat. Valamiét mégsem éreztem azt a végén, hogy teljesség igényével, minden szempontból elégedett lennék a filmmel. :(

A film összbevétele 87 812 371 dollár volt (imdb.com).

 

Ben Affleck és Russell Crowe szerepeit eredetileg Edward Norton és Brad Pitt játszották volna.

(kázsé)
 

Helen Mirren megkérte Ridley Scottot, hogy olvassa el a foratókönyvet, hogy eldöntse, részt akar-e venni a forgatásban.

(kázsé)
 

A filmben megjelenő festői halpiac bontásra volt ítélve.

(kázsé)
 

A filmben látható újságokat a Washington Post nyomdáiban nyomták.

(kázsé)
 

A Cameron Lynne irodájában látható képek Helen Mirrenről és a testvéréről készült fotók.

(kázsé)