Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
9
Vélemények
7
Képek
1
Videók
 
Katalin Csángó   2019. 08. 31.

legújabb vélemény

Feltételezhetően a szinkron szúrta el

Lebilincselő film lehetett volna, ha a képviselő figurája nem maradt volna kidolgozatlan a rendező és a forgatókönyvíró részéről. Vagy talán a süketelés a fordítás és a szinkron hibája.

 
hsanya182   2015. 09. 08.

Szerintem egy átlagos és fordulatosnak tűnő, inkább logikus film, mely a politikát és az újságírást állítja reflektorfénybe. Szerintem egyszer nézhető, igényes film lett ebből. Akinek teccett, bátran ajánlom a "Holtodiglan" c. filmet is, sokkal nagyobb alkotás... :)


 
mamiéstöti2   2018. 12. 16.

A maga nemébe zseniális alkotás, sokaknak unalmas lehet vagy bonyolult, de ha kibogozzuk a szálakat egy jó sztorit kapunk.

 
Berto49   2017. 07. 21.

Két kedvelt színészem is játszott benne, de szerencsére nem ez volt az első Russell Crowe film, amiben őt láttam, mert akkor nem vált volna a kedvencemmé Egy öregedő elhízott hippi újságírót alakított, számomra nagyon ellenszenves volt (ld. Berger figuráját a Hair-ből, bár ő nem hizlalta fel magát gyorséttermi kajával, mint Crowe) Affleck-ék Benje ugyancsak színtelenül játszott, pedig a rosszfiúk szerepe jóval hálásabb, mint a jóké. Maradjon meg a rendezésnél! Állítólag korábban már láttam, de csak a sűrű sötét homály volt állandó a film újranézése során.

 
Curacao86   2015. 06. 23.

Feszültség az van benne, túráztatják a nézőt. Politikából sincs hiány azt meg kell hagyni. A színészek is nagy nevek, megteszik a magukét, elvégzik a munkájukat. Valamiét mégsem éreztem azt a végén, hogy teljesség igényével, minden szempontból elégedett lennék a filmmel. :(

A film összbevétele 87 812 371 dollár volt (imdb.com).

 

Ben Affleck és Russell Crowe szerepeit eredetileg Edward Norton és Brad Pitt játszották volna.

(kázsé)
 

Helen Mirren megkérte Ridley Scottot, hogy olvassa el a foratókönyvet, hogy eldöntse, részt akar-e venni a forgatásban.

(kázsé)
 

A filmben megjelenő festői halpiac bontásra volt ítélve.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.