Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
67
Filmadatlap
 
99
Szereplők
2
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
Sonny   2018. 02. 17.

legújabb vélemény

Annyira, de annyira sablonos. Van egy különleges képességű nyomozó, aki olyan ügyeket is fel tud deríteni, amit senki más nem. Ok, legalább azzal próbálták feldobni, hogy szemrevaló nőt raktak főszerepbe, de ettől még sajnos semmivel sem nyújt többet más bűnügyi sorozatoknál. Ezt leszámítva végülis egész nézhető, de örülnék valami ütősebb sorozatnak.

 
miki   2014. 11. 18.

Az egyik legjobb krimi sorozat. Korábban Mentalista rajongó voltam, de egy idő után idegesített Teresa Lisbon karaktere. Ebben a sorozatban viszont Carrie Wells nagy kedvencem lett, örülök, hogy sikerült normális női főszereplőt találniuk.

 

A főszereplő hipermnéziában szenved, ami "az önéletrajzi emlékek abnormálisan erős megléte a tudatban". Ezek az emberek meglepő pontossággal tudnak visszaemlékezni saját múltjukra. * wikipédia

(rbernadett)
 

A sorozatban tanácsadóként működött közre Marilu Henner, aki ugyanolyan hipermnéziában szenved, mint a főszereplő.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.