Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
83%

Phillips kapitány (2013)

Captain Phillips
Filmadatlap
 
29
Szereplők
66
Vélemények
19
Képek
1
Videók

Galéria (19)

Videók (1)

 
Vad Ász   2022. 04. 19.

legújabb vélemény

0
Egyszerűen mestermű

Tökéletesen bemutatja, hogy hol tart még most is néhol a világ

 
mamiéstöti2   2018. 12. 07.

0

Vegyes érzelmeim vannak a filmmel kapcsolatban, mert minden téren elfogadható alkotást láttunk, nekem mégis hiányzott valami.

 
indingo   2017. 11. 10.

0

Borzasztóan hosszú film, és a játékidőhöz képest kevés cselekménnyel. Voltak benne eléggé vontatott részek, amikor már megszállják a hajót kicsit unalmas, a vége jobb.

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 28.

0

Ahhoz nem túl jól sikerült,hogy ilyen hosszú legyen.Vontatott,és nem túl eseménydús film,ami megtörtént események alapján készült,de ettől még nem lett jó. Tom Hanks tol fel rajta valamit.

 
Mavil   2016. 06. 10.

1

Tom Hanks újabb zseniális alakításának lehetnek tanúi azok, akik megnézik a Phillips kapitány című filmet, amely megtörtént eseményeket dolgoz fel, ettől válik még inkább izgalmassá és feszültté.

 
Ms. Akárki   2019. 09. 30.

1

Tom Hanks egyik legjobb filmje. Szabadtéri moziban a Budapest Park - Nagyszünetében volt szerencsém először látni és az még hozzátett a film hangulatához. Megrázó történet, de a kapitány hősiesen állta a sarat. Végigizgultam a túszdrámát. Nagyon izgalmas film.

 
Deku   2017. 07. 15.

0

Hát ez a film nagyon nem tetszett. Egyedüli értékelhető dolog ebben Tom Hanks szereplése volt mert ő legalább próbálta megfogni a témát. Viszont a történet összecsapott semmilyen.

A film összbevétele 218 791 811 dollár volt (imdb.com).

 

Ez volt első filmes szerepe. 65,000 dollárt kapott érte és a forgatás végeztével visszament dolgozni bátyja mobiltelefon üzletébe, egy Minneapolis-i plázába. (Minneapolis, Minnesota, USA)

(Zsu8004)
 

A mentőcsónak jelenetek egy részét Angliában vették fel egy vidámparkban, egy hidraulikus medencében, ahol imitálni tudták a harcjeleneteket.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A kalózokat több mint 700 jelentkező közül választották ki.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Amikor az orvosi vizsgálatos jelenetet forgatták Tom Hanks végig improvizált, az orvosát alakító Danielle Albert pedig a valóságban is elsősegélytiszt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A kalózokat alakító színészekkel Tom Hanks akkor találkozott először, amikor a rablós jelenetet forgatták. A rendező ezt szándékosan szerette volna így, hogy nőjjön a színészek közötti feszültség.

(ArpiHajdu és Réci)