Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
85
Filmadatlap
 
29
Szereplők
65
Vélemények
19
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 12. 07.

Vegyes érzelmeim vannak a filmmel kapcsolatban, mert minden téren elfogadható alkotást láttunk, nekem mégis hiányzott valami.

 
Mavil   2016. 06. 10.

Tom Hanks újabb zseniális alakításának lehetnek tanúi azok, akik megnézik a Phillips kapitány című filmet, amely megtörtént eseményeket dolgoz fel, ettől válik még inkább izgalmassá és feszültté.


 
indingo   2017. 11. 10.

Borzasztóan hosszú film, és a játékidőhöz képest kevés cselekménnyel. Voltak benne eléggé vontatott részek, amikor már megszállják a hajót kicsit unalmas, a vége jobb.

 
Deku   2017. 07. 15.

Hát ez a film nagyon nem tetszett. Egyedüli értékelhető dolog ebben Tom Hanks szereplése volt mert ő legalább próbálta megfogni a témát. Viszont a történet összecsapott semmilyen.

 
Berto49   2018. 10. 16.

Bár ismertem a történetet („Emberrablás”, dán film, egy mondatban a tartalma: Richard Phillips, aki az MV Maersk Alabama teherhajó kapitányaként esett szomáliai kalózok fogságába), mégis lekötött a több mint két óra. Szörnyű ez az óriási ellentmondás a földi világok között, de még Afrikában is iszonyatos különbségek vannak. Az ember utálja is, meg sajnálja is a szomáliakat, akiknek a kalózkodás az egyetlen megélhetési lehetőségük. A film csúcspontja Tom Hanks alakításának utolsó öt perce, amely felejthetetlen, hihetetlen erejű, szívszorító jelenet. Ha ezért nem kap Oscar-t, akkor semmiért. Előttem leszerepelt a Bizottság, mivel még csak jelölést sem kapott!

A film összbevétele 218 791 811 dollár volt (imdb.com).

 

Ez volt Barkhad Abdi első filmes szerepe. 65,000 dollárt kapott érte és a forgatás végeztével visszament dolgozni bátyja mobiltelefon üzletébe, egy Minneapolis-i plázába. (Minneapolis, Minnesota, USA)

(Zsu8004)
 

A mentőcsónak jelenetek egy részét Angliában vették fel egy vidámparkban, egy hidraulikus medencében, ahol imitálni tudták a harcjeleneteket.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A kalózokat több mint 700 jelentkező közül választották ki.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.