Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

Phillips kapitány (2013)

Captain Phillips
Filmadatlap
 
29
Szereplők
65
Vélemények
19
Képek
1
Videók

Galéria (19)

Videók (1)

 
Bakó Zoltán   2020. 12. 20.

legújabb vélemény

0
Szánalmas és felesleges

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Azért, mert egy történet igaz, még nem lesz érdekes és izgalmas. Amikor azt látjuk, hogy az igaz történet szereplői hót hülyék, a tyúxaros életükért konkrétan semmit sem tesznek, jogosan merül fel a kérdés: miért készült ez a film?! Cukormázas lócitrom ez...SPOILER! Csak egy logikátlanságot emelnék ki (igeeen, tudom, hogy így történt!): amikor a vége felé a vízben 2 ember lubickol, vajon miért nem lövik ki a mentőcsónakot? Mit gondoltak, a kapitány a ladikban, két kalóz meg versenyt úszik???

 
mamiéstöti2   2018. 12. 07.

0

Vegyes érzelmeim vannak a filmmel kapcsolatban, mert minden téren elfogadható alkotást láttunk, nekem mégis hiányzott valami.

 
indingo   2017. 11. 10.

0

Borzasztóan hosszú film, és a játékidőhöz képest kevés cselekménnyel. Voltak benne eléggé vontatott részek, amikor már megszállják a hajót kicsit unalmas, a vége jobb.

 
Deku   2017. 07. 15.

0

Hát ez a film nagyon nem tetszett. Egyedüli értékelhető dolog ebben Tom Hanks szereplése volt mert ő legalább próbálta megfogni a témát. Viszont a történet összecsapott semmilyen.

 
Mavil   2016. 06. 10.

1

Tom Hanks újabb zseniális alakításának lehetnek tanúi azok, akik megnézik a Phillips kapitány című filmet, amely megtörtént eseményeket dolgoz fel, ettől válik még inkább izgalmassá és feszültté.

 
Ms. Akárki   2019. 09. 30.

1

Tom Hanks egyik legjobb filmje. Szabadtéri moziban a Budapest Park - Nagyszünetében volt szerencsém először látni és az még hozzátett a film hangulatához. Megrázó történet, de a kapitány hősiesen állta a sarat. Végigizgultam a túszdrámát. Nagyon izgalmas film.

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 28.

0

Ahhoz nem túl jól sikerült,hogy ilyen hosszú legyen.Vontatott,és nem túl eseménydús film,ami megtörtént események alapján készült,de ettől még nem lett jó. Tom Hanks tol fel rajta valamit.

A film összbevétele 218 791 811 dollár volt (imdb.com).

 

Ez volt első filmes szerepe. 65,000 dollárt kapott érte és a forgatás végeztével visszament dolgozni bátyja mobiltelefon üzletébe, egy Minneapolis-i plázába. (Minneapolis, Minnesota, USA)

(Zsu8004)
 

A mentőcsónak jelenetek egy részét Angliában vették fel egy vidámparkban, egy hidraulikus medencében, ahol imitálni tudták a harcjeleneteket.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A kalózokat több mint 700 jelentkező közül választották ki.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Amikor az orvosi vizsgálatos jelenetet forgatták Tom Hanks végig improvizált, az orvosát alakító Danielle Albert pedig a valóságban is elsősegélytiszt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A kalózokat alakító színészekkel Tom Hanks akkor találkozott először, amikor a rablós jelenetet forgatták. A rendező ezt szándékosan szerette volna így, hogy nőjjön a színészek közötti feszültség.

(ArpiHajdu és Réci)