Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

Mindent egy lapra (2022)

Hustle
Filmadatlap
 
31
Szereplők
14
Vélemények
8
Képek
2
Videók

Galéria (8)

Queen Latifah
Adam Sandler
Adam Sandler
Robert Duvall
Adam Sandler
Queen Latifah
Adam Sandler

Videók (2)

 
Képkockák   2022. 08. 03.

legújabb vélemény

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Adam Sandler talán megtalálta a stílust, ami számára megfelelő lehet. Kellemes egyvelege a komolyságnak és a humornak. Sandler karaktere egyébként egy tankönyvi példa, ahogyan az egész film is, hiszen hasonló film volt például az Utolsó csavar, vagy... több»

 
BRANTON   2022. 06. 08.

2
Kellemes meglepetès

Adam Sandlerről először mindenkinek a vígjátékok jutnak eszükbe. Igen ám, de ez a fickó háromszor megmutatta, hogy igenis nagyszerű színész. Első körben az Üres városban, Don Cheadle mellett. Másodszorra a Csiszolatlan gyémántban, amit én amúgy annyira nem szerettem, mint a kritika, de kétségtelen, hogy Sandler megmutatta drámai oldalát. Harmadszorra pedig, láss csodát, ebben a filmben! Jelen filmünk nem indul eredeti módon, s később sem harcol túlzottan ezért a kitűntetésért. A film harmadánál úgy éreztem, hogy nem lesz ebből még egy átlagos színvonalú sportfilm sem. Nyilván nem azért készült, hogy megváltsa a világot, de többet vártam. Utána viszont egyre inkább kezd szórakoztatóvá és szerethetővé válni a film. Amit nagyon érezni, hogy mindenki beletette szívét-lelkét. Akit még külön kiemelnék, az Juan Hernangómez, aki Bót játszotta. A srácnak nem volt még filmszerepe tudtommal, de teljesen hitelesen hozta a kicsit makacs, de hatalmas tehetségű és szívű embert. Mint sportdráma, átlagos. Mint Netflix produkció, ez tényleg kiemelkedő. A szívem azt súgja, hogy 4 pontot megér ez a film.

 
dandelion1983   2022. 07. 04.

0

Jobbat vártam a sok pozitív kritika olvasása után. Tény, hogy a Netflix filmek között kiemelkedő, de nem hiszem, hogy ezért egyből jár a dicséret. Nem vagyok a műfaj nagy rajongója, de azért jó pár alkotást láttam a témában, ami nagyon megfogott. Ebb... több»

 
KCintia   2022. 06. 08.

0
Élvezettel néztem

Nem szeretem kimondottam a sport filmeket, de Sandler az egyik kedvenc színészem(ne kövezzetek meg érte), és mindenképpen meg akartam nézni. Azt kell, hogy mondjam, Adam vígjáték és komolyabb filmek terén is megállja a helyét nálam. Élvezettel néztem a filmet, tetszett. Hangulatos volt és érdekes.

 
Fikatours_blogger   2022. 06. 28.

0
Végre Sandler is elekezdett öregedni

Kosár rajongóknak biztos csúcs lehetett a film, én nem kicsit érzem magasnak a 81-es átlagot.

 
Zoltán383985   2022. 06. 11.

0
Szereted a sportot?

A filmet megnéztem. Már az előzeteskor tudtam, hogy ezt a filmet úgy fogom megnézni, hogy nem olvasok róla előtte kritikát. Adam Sandler miatt. Nagyon megosztó személyiség, szerintem. A Csiszolatlan gyémánt után ismét nagyszerű alakítást nyújtott. Érzelmekben gazdag film. Láthatjuk, hogy a kemény edzés meghozza a sikert, még ha ennek ára is van. Queen Latifah ismét szép. Nem csalódtam a filmben, szerintem nagyszerű lett.

 
Takszi   2022. 06. 10.

0
Kosárlabda rajongóknak kötelező

A téma miatt nem volt kérdés, hogy látnom kell ezt a filmet, kicsit sem csalódtam. Adam Sandler ugyan sokszor aprópénzre váltotta már a tehetségét, de remélem, keresett már annyit vele, hogy egyre több hasonló filmet csinálhasson, mert most ismét csillog egy drámaibb szerepben. Csinált már sok sportos témájú filmet, de a játékos szerepében nekem mindig kicsit hiteltelen volt, a mentor szerepe viszont tökéletesen passzol hozzá, szerintem. Maga a sztori túl sok meglepetést nem tartogat, sokszor láthattunk már hasonló felemelkedés történetet, de hatalmas szíve van a filmnek, iszonyúan hangulatos, jó a ritmusa, a szereplők közötti csipkelődések hozzák a humort, a rengeteg NBA-s cameo pedig csemege a fanoknak. A fordulópontok kicsit erőltetettek ugyan, és kevésbé valószerűek, cserébe viszont a liga háttér folyamatait elég realisztikusan mutatja be a film. Juancho Hernangómeznek pedig külön jár a dicséret, tökéletesen hozza a szerepet, holott ő eredendően nem színész, "csak" egy aktív NBA játékos.

 

A Bo Cruz által viselt 22-es mez valójában egy visszavonultatott szám, Ed Macauley tiszteletére.

(Képkockák )
 

A Bo Cruzt alakító színész, Juancho Hernangomez valójában egy profi kosaras, aki jelenleg a Utah Jazz játékosa.

(Képkockák )
 

A film egyik főszereplője, Juan Hernangómez profi spanyol kosárlabdajátékos.

(indingo )
 

Adam Sandler egy "Federal Donut" pólóban látható a filmben, ami egy igazi philadelphiai étterem, amely nemcsak a fánkjairól, hanem a sült csirkéjéről is híres.

(Hupka Adrián)
 

Az eredeti cselekményleírás szerint Adam Sandler "egy fenomenális utcai kosarast talál Kínában...". Egy Dan Patricknak adott interjú szerint Adam Sandler azt nyilatkozta, hogy a Netflix nyomására (amely a film készítésekor nem üzletelt Kínában) a helyszínt a spanyolországi Mallorcára változtatták.

(Hupka Adrián)
 
Így válnak itt a valódi leckék „Soha ne add fel!”-szintű coelhói aforizmákká (noha ironikus módon hőseink többet köszönhetnek a szerencsének és a jó kapcsolatoknak, mint annak, hogy nem adták fel), a hús-vér emberek tévéreklám-alakokká, a Mindent egy lapra pedig végeredményben egy mézesmázos amerikaiálom-propagandává. Tagadhatatlan, hogy néha jól esnek ezek a kellemesen csúszó történetek, ahol azt látjuk, hogy két embert arra teremtett a sors, hogy egymásra találjanak – de nem véletlen, hogy sokkal jobban szeretjük az olyan meséket, ahol mindenfajta súrlódások, ellentétek dacára válnak egymás támaszaivá és önmaguk legjobb változataivá a szereplők. több»