Alig néhány napja debütált a Netflixen a Ne merészelj eljönni a bát micvámra, amely mostanra a hazai előfizetők egyik legnagyobb kedvencévé vált.

Fiona Rosenbloom azonos című coming-of-age regényének adaptációját Sammi Cohen rendezte, a film ráadásul hatalmas sikert aratott a kritikusok és a nézők körében is, a Rotten Tomatoes portálon 95 és 67 százalékra értékelték azt.

A Ne merészelj eljönni a bát micvámra gyártásáért egyébként Adam Sandler produkciós cége, a Happy Madison felelt, az elmúlt években pedig egészen nyilvánvaló, hogy a Netflix és Sandler együttműködése igazán gyümölcsöző tud lenni, tekintve, hogy korábban olyan filmek születtek ebből, mint Gyagyás gyilkosság, Az újrakezdés, a The Week Of, Hubie, a halloween hőse vagy épp a Mindent egy lapra.

A történet szerint Stacy Friedman egyik legfontosabb eseményére, a bát micvára készül, ehhez persze elengedhetetlen a tökéletes ruha, a barátok, és persze az is, hogy élete szerelme, Andy Goldfarb felkérje majd őt táncolni. Stacy tervei azonban rövidesen teljesen összeomlanak, miután édesanyja egy igencsak ciki ruhát erőltet rá, ez pedig csak további borzalmas dolgokat vetít előre.

A film főszerepeiben Adam Sandler, Luis Guzmán, Idina Menzel, Beth Hall, Jackie Sandler, Michael Buscemi, Sadie Sandler és Sunny Sandler láthatók. A Ne merészelj eljönni a bát micvámra tehát már elérhető a Netflix műsorkínálatában, a film mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indíthatjátok a lejátszást, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

vígjáték

A film középpontjában az életre szóló legjobb barátnők, Stacy (Sunny Sandler) és Lydia (Samantha Lorraine) állnak, akik mindig is epikus bát micvákról álmodtak. De amikor a... több»