Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
54%

Hubie, a halloween hőse (2020)

Hubie Halloween
Filmadatlap
 
31
Szereplők
17
Vélemények
4
Képek
1
Videók

Galéria (4)

Videók (1)

 
TomÁcs   2021. 12. 15.

legújabb vélemény

0

A szinkron botrányosan rossz. A története sem túl hihető, de egyszer meg lehet nézni.

 
7ETEDIK   2020. 10. 08.

1

Jó volt látni pár régi arcot, (Liotta, Schneider, Buscemi, James, Stiller) Sandler pedig mindig gyenge komikus marad. Ennek ellenére a Halloween hangulata körbelengi ezt az amúgy gyenguska vígjátékot, amin azért néha el lehet mosolyogni.

 
hp   2020. 10. 12.

0

Ezt a filmet természetesen nem érdemes a Csiszolatlan gyémánthoz hasonlítani, attól fényévekre van, de az Adam Sandler kánont is alulról súrolja. Kicsit személyes lesz a példám, de mondom: elkezdtük nézni, az első fél óra is kínos volt, tele bugyuta ... több»

 
KCintia   2020. 10. 28.

0
Egynek jó volt.

Én Adam Sandler rajongó vagyok. Rettenetesen szeretem a munkásságát. A Hubie viszont egy olyan film lett, amit egyszer elég volt megnézni. Se nem jó, se nem rossz film. Egynek elment.

 
Emmersson   2021. 05. 26.

0
Szót sem érdemel

Annyira gyenge, hogy nincsen kedvem elemezgetni, nem ér annyit. Amikor belefutok egy gagyi Adam Sandler filmbe – lásd még pl. Gyagyás gyilkosság, Csiszolatlan gyémánt –, mindig emlékeztetem magam, hogy azért ez az ember játszott az Apafejben, a Nagyfiúkban és a Kellékfeleségben. Így picit könnyebb visszatartani az öklendezést...

 
Tanovszky   2020. 10. 24.

0
Ismét egy kretén

Előre sejtettem, hogy gagyi film, mégis megnéztem, jobb híján. És, igen. A tipikus idétlenkedés, karikatúra szereplőkkel. Mintha egy rajzfilm lenne. Inkább gyerekeknek való, de ahhoz meg néhol túl durva. És a végén a szokásos Sandleres szájbarágós tanulság. Mondjuk az vicces volt, ahogy mindentől megijedt.

 
Lóri Ádámcsik   2021. 10. 28.

1
Hugyi Halloween visszavág...

A filmet Adam Sandler és bandája fanoknak ajánlanám maximum. Aki nem ismeri, nem csípi a Sandler-féle humort, annak tuti, hogy gagyi lesz. Apafej és Sátánka most egy feledhető filmet alkotott... Maximum halloweenkor, csokival elmegy. :)

 

Miután biciklivel haladt el egy ételt dobó gyerekcsoport mellett, Hubie azt mondja: "Rocky Balboa is így nyomja". Rocky Balboát Sylvester Stallone alakítja. Adam Sandler, Kevin James és Sylvester Stallone korábban együtt játszottak a Gondozoo (2011) című filmben.

(Thibo84)
 

A film végén, amikor Hubie édesanyja mellett meglátja a mobiltelefont a kis asztalon, egy tök maszk van mellette, utalva a Halloween III: A boszorkány évadjára.

(Thibo84)
 

A Shaquille O'Neallel való jelenetben a "Werewolves of London" Warren Zevontól hallható. Sandler korábban egy olyan albumon énekelte ezt a dalt, amely tisztelgés volt Zevonnak a halála után.

(Thibo84)
 

Ez a negyedik film, amelyben Steve Buscemi vérfarkast ábrázol. A másik három film a Hotel Transylvania trilógia.

(Thibo84)
 

A jelenet, melyben lelepleződik Hubie édesanyjának bosszúállási terve azokon, akik fiát kigúnyolták, tisztelgés Jason Vorhees édesanyja előtt a Péntek 13-ból.

(Thibo84)