Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért » Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
14
Vélemények
4
Képek
1
Videók
 
KCintia   2020. 10. 28.

legújabb vélemény

0
Egynek jó volt.

Én Adam Sandler rajongó vagyok. Rettenetesen szeretem a munkásságát. A Hubie viszont egy olyan film lett, amit egyszer elég volt megnézni. Se nem jó, se nem rossz film. Egynek elment.

 
HETEDIK   2020. 10. 08.

1

Jó volt látni pár régi arcot, (Liotta, Schneider, Buscemi, James, Stiller) Sandler pedig mindig gyenge komikus marad. Ennek ellenére a Halloween hangulata körbelengi ezt az amúgy gyenguska vígjátékot, amin azért néha el lehet mosolyogni.


 
hp   2020. 10. 12.

0

Ezt a filmet természetesen nem érdemes a Csiszolatlan gyémánthoz hasonlítani, attól fényévekre van, de az Adam Sandler kánont is alulról súrolja. Kicsit személyes lesz a példám, de mondom: elkezdtük nézni, az első fél óra is kínos volt, tele bugyuta ... több»

 
Di Canio   2020. 10. 09.

0

Ezt a filmet szenvedés volt végignézni. Adam Sandlernek vannak jó filmjei nekem pld a Nagyfiúk megunhatatlan, azt gondolná az ember, hogy valami hasonlót összehoznak, de ez már kínos. Ahogy öregszenek ezek a színészek egyre nézhetetlenebbek sajnos, talán ők is rájöhetnének már.

 
Mrsx   2020. 10. 08.

1
Gógyi Felügyelő!

Ha Adam Sandler neve felmerül egy film kapcsán akkor rögtön két táborra sorolhatók a nézők. Vannak akik mérhetetlenül utálják és vannak akik szeretik azt amit a filmvásznon művel. Én általában az utóbbi táborba tartozom, szerintem Sandler egész szórakoztató tudd lenni a maga egyedi módján. Ízlések és pofonok. Viszont ez a mostani szerep kissé méltóságán alulinak találtam, ott van például a Nagyfiúk film, ízléses és szórakoztató volt. Ez viszont inkább kissé kínos érzést keltett bennem és egy idő után már rossz volt nézni ezt az ügyefogyott karaktert akit alakított. A viccek többsége sajnos még csak mosolyt sem volt képes csalni az arcomra, ezerszer láttuk már ezeket a poénokat és igazából az összes csak arra volt kiélezve, hogy miként ijesszük és genyózzuk halálra Hubie-t. Pedig az alaptörténet nem volt rossz, az, hogy a szerencsétlen menti meg a várost holott annak minden lakója ellene volt, nos ez igazán szimpatikus lett volna. Amennyiben nincs túl tolva minden egyéb és sajnos túl volt. A mellékszereplők üde színfoltot hoztak a képernyőre és talán ez volt az ami kicsit feljebb húzta a filmet. Ebben az egészben tényleg az az igazán szomorú, hogy tudna Adam Sandler jobb filmeket is készíteni. Viszont ez szégyentelenül gyenge és unalmas volt. Reméljük legközelebb azért valami nívósabb szerepet vállal el.

 
Kanyi   2020. 10. 19.

0

kicsit nekem ez a film ilyen egyugyu a poenjai nem viccesek inkabb szanalmasnak neveznem

 
Bakó Zoltán   2020. 10. 24.

0
Sandler tud ennél jobbat is.

Illetve: ennél csak jobbat tud! Értem én, hogy szegény főhőst bántják - érzékenyítős filmet készítenek Sandlerék. Nincsen ezzal gond, amíg kretének is vannak szép számmal... De miért nem elég egy dadogós arc vagy egy sánta fickó?! Miért kell egy 50-es, debil, antiszociális b@romnak lennie, aki önmaga karikatúrája? Ez nem vicces! Ez nem hasznos! EZ F0S!!!

Galéria (4)

Videók (1)

 
A Sandler univerzum ezúttal nagyon túltolta a dolgokat. Viccesnek nem eléggé vicces, bugyutának azonban túlságosan is az. több»
 
A Hubie pusztító volt… jön és átgázol rajtad pont úgy, mint az 50 éves Kamaz teherautó, mely egy ökológiai dárdát szúr a világunkba. Úgy kellet e film a Netflix kínálatnak és egyúttal nekünk, mint szegény mókusnak az erdőtűz. több»