Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
11
Vélemények
23
Képek
3
Videók
Pompon klub
 
Adepto   2020. 01. 04.

legújabb vélemény

Más, mint vártam

Nem mondanám azt, hogy rosszabb, vagy jobb, csak szimplán más, mint vártam. Nekem nem volt igazán se vígjáték, se dráma, hanem egy kicsit mindkettő, habár ezek kombinálására láttam már sokkal jobb megoldást (például Az élet iskolájában). A történet elég egyszerű, hiszen egy idős hölgy, Martha eladja a régi házát, tart egy garázsvásárt, majd beköltözik egy nyugdíjas otthonba, ami tulajdonképp úgy néz ki, mint egy részlet az amerikai kertvárosokból. Habár ő egyáltalán nem az a típusú ember, aki el tudja magát képzelni egy ilyen helyen, megvan rá az oka, hogy mégis odamenjen. Összeismerkedik szomszédjával, a vagány Sheryllel, aki tulajdonképpen eszébe juttatja, hogy mindig is szeretett volna pomponlány lenni. Elindítja a saját klubját, amit persze intrikák kísérnek, de nem adja fel. Ez talán az igazi mondani valója a filmnek. Hogy soha ne add fel! Akkor sem, ha akadályokat görget eléd az élet, vagy ha mások rosszallóan néznek rád. Légy aki vagy és éld meg az álmaid, bármilyen későn is sikerül őket elérned! Ami nekem igazán tetszett, az a pompon csapat válogatója és kb. az utolsó 5 perc! Azért érdemes megnézni! És hát minimum Diane Keaton miatt is!

 
erare   2019. 08. 06.

Én azt mondom ez a film jó. Kedves a maga módján. Persze vérzik innen-onnan, mert kissé össze lett csapva, úgy a történet kidolgozása, mint a karakterek kibontása, de ha mindezt fiókba tesszük és csak a hangulatára figyelünk, az jó. Igen, a mondaniva... több»


 
indingo   2019. 08. 04.

Számomra egyáltalán nem volt humoros. Maga a mondanivaló, miszerint sosem késő belevágni valami újba valami másba az tetszett. A drámai vonal jobban érvényesült benne az elmúlás gondolatiságával.

 
TomÁcs   2019. 09. 19.

Csalódott vagyok. Nem azért mert rossz a film, csak én vígjátékra számítottam, nem könnyekre. A szereposztása jó, izgalmas.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 26.

Egynek elment, de elég lehangoló volt mintsem vígjáték sokszor. A poénok közül szinte mindent lelőttek már az előzetesben. De még ez sem zavart volna, ha nincs ennyire összecsapva a történet. Nem fut ki sehova a történet. Így nem igazán tudok szurkol... több»

 
Lonka   2019. 08. 14.

A legjobb jelenet a válogató volt, ott szakadtam a nevetéstől. Mi is leszünk idősebbek és remélem ennyi energia lesz bennem is mint az öreglányokban volt a filmben.

 
Greeta   2019. 08. 05.

Nem lett az éj vígjátéka, de azért jókat lehet rajta mulatni. Diane Keaton mostanában csak ilyenekben tűnik fel. A film kísértetiesen hasonlít a Könyvklubhoz.

Rhea Perlman
Pam Grier
Diane Keaton
Jacki Weaver
Pam Grier
Rhea Perlman
Jacki Weaver
Diane Keaton
Rhea Perlman
Diane Keaton
Jacki Weaver
Zara Hayes
Diane Keaton
Rhea Perlman
Jacki Weaver
Diane Keaton
Pam Grier
Diane Keaton
Jacki Weaver
Diane Keaton
Diane Keaton
Diane Keaton
Jacki Weaver
Pam Grier
Rhea Perlman
Diane Keaton
Jacki Weaver
Diane Keaton
Jacki Weaver
Rhea Perlman
Pam Grier
Diane Keaton
Jacki Weaver
Diane Keaton
Diane Keaton
Jacki Weaver
Jacki Weaver
Jacki Weaver
Jacki Weaver
Pam Grier
Jacki Weaver
Diane Keaton
Diane Keaton
Jacki Weaver

A film összbevétele 16 418 218 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 76 059 344 forintot termelt. A hazai mozik összesen 55 254 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Pompon klub Shane Atkinson forgatókönyvíró első mozifilmje. Az író korábban többnyire rövidfilmek szkriptjeivel szerzett tapasztalatot.

(hp )
 

A film forgatása 2018 júliusába kezdődött meg Atlantában, Georgia államban.

(hp )
 

A Pompon klub Zara Hayes eső egészestés mozifilmje. A direktor korábban számos televíziós dokumentum sorozatban működött közre.

(hp )
 

A Pompon klub a stúdió várakozásai alatt teljesített a mozipénztáraknál, és a premierhétvégéjén mindössze a bevételi toplista hatodik helyét szerezte meg 5,4 millióval, míg a gyártó 7-10 milliós nyitást jósolt a vígjátéknak. A gyenge szereplést elsősorban a film forgalmazója, az STX Entertainment érezte meg, ugyanis a forgalmazás jogaiért nagyjából 9 millió dollárt költöttek 2018 novemberében.

(hp )
 

A Pompon klubot vegyesen fogadták a kritikusok, a nézők azonban szerették Diane Keaton vígjátékát. A RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon 71 szemlézett cikket követően 34 százalékon áll a kritikai értékelés, míg a nézők 77 százalékra értékelték a filmet.

(hp )
 
Zara Hayes filmje és Shane Atkinson szkriptje méltatlanul bánik ezekkel a matrónákkal, pedig nem lett volna nehéz dolguk. több»
 
Ez a film egy nyár közepi, könnyed kikapcsolódásra szánt színes-szagos, vidám történet, némi hasznos mondanivalóval és „futottak még” alakításokkal, de egyszerűen nem lehet rá haragudni, egyszer biztosan érdemes megnézni. több»
 
Nyugdíjasoknak ajánlott lehet, a már említett üzenet és a színészi gárda miatt, a fiatalabb közönség pedig inkább keressen más filmet, mert nekik nem lesz annyira szórakoztató. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.