Elhunyt a Fekete Párduc színésznője, Dorothy Steel

Kilencvenöt éves korában elhunyt Dorothy Steel.

A színésznő 1926. februárjában született a Michigan állambeli Detroitban. Színészi karrierjét nyolcvannyolc éves korában kezdte, a legtöbben azonban a Marvel Fekete Párduc című szuperhősfilmjében láthatták őt.

Steel első szerepét a YouTube-on elérhető The Trouble with Going Somewhere című sorozatban kapta 2015-ben, amellyel sikerült is beindítani hollywoodi karrierjét. A színésznő a továbbiakban felbukkant a Saints & Sinners című sorozatban, a Daisy Wintersben, a már említett Fekete Párduc, a Pompon klub, a Jumanji - A következő szint című filmekben, illetve a The Oval című szériában.

Halálának hírét ügynöke, Cindy Butler közölte a nyilvánossággal a Facebookon: “Nehéz szívvel tudatom, hogy Ms. Dorothy ma hazatért szülővárosába, Detroitba. Ez volt az a hely, ahol otthon érezte magát” - írja Butler.

“Mindig megmutatta a számomra, hogy mit kell tennem. Wakanda, légy áldott!” - zárja így a közleményt Dorothy Steel ügynöke.

#1
Dorothy Steel

Dorothy Steel

szül. 1926. 02. 23. - elhunyt 2021. 10. 15.
Detroit, Michigan, Egyesült Államok
A színésznő 1926. februárjában született a Michigan állambeli Detroitban. Színészi karrierjét nyolcvannyolc éves korában kezdte, a legtöbben azonban a Marvel Fekete Párduc című szuperhősfilmjében láthatták őt. Steel első szerepét a YouTube-on elérhető The Trouble with Going Somewhere című sorozatban kapta 2015-ben, amellyel... több»