Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
15
Képek
4
Videók
Bajnokok
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
jannniisscem   2019. 07. 03.

legújabb vélemény

Őszintén szólva nem igazán vagyok elragadtatva, hogy most láttam a Bajnokokat. Kezdjük ott, hogy túl hosszú, az érzelmes részek a végtelenségig vannak nyújtva-húzva, és akkor még nem beszéltünk az egymást érő kliséhalmazokról. Van itt egy érdekes alapkoncepció, amiről csak azt tudom gondolni, hogy sokkal több volt benne, mint ami végül megvalósult. Nem is tudom, hogy sajnáljam-e. Nem rossz film a Bajnokok, de nem sokat ad, és az sem tart sokáig.

 
gennaddifix   2019. 07. 01.

Nekem erről a filmről abszolút a Szabadúszók jutott eszembe, igaz, a történet teljesen más, de hangulatában és mondanivalójában nagyon közel állnak egymáshoz, aminek én roppant örül. A két film együtt, szerintem remekül tud működni. A történet igencsak lebilincselő, amit számos zseniális alakítás dúcol alá. Az utóbbi hónapok filmtermései közül ez az egyik legemlékezetesebb számomra.


 
tomrocky   2019. 06. 28.

Imádtam a filmet! Annak ellenére, hogy ez a fajta humor nem éppen a legközelebb áll hozzám, ennek ellenére szerintem zseniális! :) Annyira laza, ugyanakkor komoly alkotás lett a Bajnokok, hogy tuti, hogy még jó néhányszor meg fogom nézni, és másnak is csak ajánlani tudom. Komoly témát feszeget, ugyanakkor egyáltalán nem veszi túlságosan komolyan magát.

 
Bady   2019. 06. 27.

Okés, értem én itt az előttem szólót, sok újat nem tartogat a film a sokat próbált néző számára, és igen, klisék is akadnak, de a Bajnokok a másik oldalon bőven van annyira szórakoztató, hogy ez elvigye a filmet. Én azt mondom, legalább az előzetesnek adjatok esélyt, és ha az meghozza a kedveteket, a film sem fog csalódást okozni. Mi élveztük, és könnyű szívvel adok rá magas értékelést.

Javier Gutiérrez
Javier Gutiérrez
Javier Gutiérrez
Javier Gutiérrez
Javier Gutiérrez
Javier Gutiérrez
Javier Gutiérrez
Javier Gutiérrez
Oscar Javier Gutierrez II
Javier Gutiérrez
Javier Gutiérrez
Javier Gutiérrez
 
Élmény nézni ezeket a karaktereket, és cseppet sem csodálkozunk azon, hogy Spanyolországban agyondíjazott közönségsikerré vált a Bajnokok, sőt, tavaly még az Oscarra is ezt nevezték. több»
 
A Bajnokok az a film, amelyre mindenki azt fogja mondani, hogy aranyos, mert így a legkönnyebb kibújni az őszinteség alól. Ám ebben igazuk is van: a film valóban megkapó a maga csiricsáré életigenlésével, csak ne akarná ezt minden percben az arcunkba tolni. több»
 
Könnyen fogyasztható nyári film tehát a Bajnokok, olyan nemes üzenettel, amit szerencsére nem akarnak nagykanállal a torkunkon lenyomni. Mégis vevők leszünk rá, talán épp ezért. több»

A film összbevétele 22 698 161 dollár volt (imdb.com).

 

Javier Fesser legutóbb 2014-ben rendezett egészestés filmet. A direktor 25 éves pályafutása alatt számos rövidfilmje mellett mindössze öt mozifilmet forgatott.

(hp)
 

A hitelesség érdekében Javier Fesser azt szerette volna, ha a filmben nem profi színészek alakítják a kosárlabda csapat játékosait, így végül az összes sportolót valóban fogyatékkal élő férfiak játsszák, akik soha korábban nem szerepeltek még filmben.

(hp)
 

A Bajnokok volt hazájának legsikeresebb spanyol filmje 2018-ban. A produkcióra 3,3 millió néző összesen 19,1 millió euró értékben váltott jegyet.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.